Pöytätietokoneet

Luotettavat pöytätietokoneet kotikäyttöön, toimistolle ja pelaamiseen. Valitse parhaiten tarpeesi täyttävä pöytäkone ja muokkaa siitä eri liitännäisten avulla omannäköisesi kokonaisuus. Löydät valikoimastamme myös näytöt, näppäimistöt, hiiret sekä muut liitännäiset pöytäkoneellesi.

kuvitus kuva aiheesta Pöytätietokoneet

20 tuotetta

search
Näytetään 20/20
Tietokoneen tietoturva
Turvapaketti

Tietokoneen tietoturva

Rajaa pois haitallinen sisältö ja turvaa lasten netinkäyttö, sekä suojaa kodin tietokoneet viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja kotisi laitteet Turvapaketilla. Voit surffailla huoletta, kun tietoturva on kunnossa.

Pöytätietokoneen valinta

Valitse parhaiten omiin tarpeisiisi sopiva pöytätietokone. Löydät meiltä pöytätietokoneet eri valmistajilta. Valikoimamme kattaa esimerkiksi Acer-tietokoneetApple-tietokoneet, Lenovo-tietokoneet sekä Asus-tietokoneet. Muista myös tutustua monipuoliseen valikoimaamme pelitietokoneita, josta löydät vielä laajemman kattauksen eri valmistajien pöytäkoneita.

Kun valitset tietokonetta, tärkeässä roolissa ovat tietokoneen eri komponentit. Kiinnitä siis huomiota esimerkiksi pöytäkoneen näytönohjaimeen, käyttöjärjestelmään, suorittimeen, keskusmuistiin sekä kiintolevyyn.

Kun harkitset uuden tietokoneen ostoa ja vertailet pöytäkoneiden sekä kannettavien tietokoneiden etuja, muutamat pöytäkoneen edut nousevat selkeästi esille. Pöytäkone voi joskus esimerkiksi olla edullisempi kuin vastaavalla suoritusteholla sekä ominaisuuksilla varustettu kannettava tietokone. Pöytätietokoneiden helpompi muokattavuus on myös yksi eduista: pöytäkoneiden eri komponentteja on usein helpompi päivittää ja korjata kuin kannettavien vastaavia.

Pöytätietokone kaikilla lisukkeilla

Pöytäkone vaatii kylkeensä asianmukaiset lisukkeet, kuten esimerkiksi tietokoneen näytönnäppäimistön sekä hiirenkuulokkeet ja ulkoisen kovalevyn. Löydät nämä kaikki verkkokaupastamme.

Tietokoneen näytön valinnassa kannattaa huomioida millaiseen käyttöön tietokone on pääsääntöisesti tulossa. Mikäli esimerkiksi pelaat paljon, voi pelinäyttö olla oikea valinta sinulle. Pelinäytössä on usein erittäin korkea virkistystaajuus sekä alhainen vasteaika.

Mitä tulee äänentoistoon, löydät varmasti tarpeisiisi sopivat kuulokkeet laajasta valikoimastamme. Valitse Bluetooth-kuulokkeetvastamelukuulokkeetlangattomat kuulokkeetpelikuulokkeet tai muut tarpeesi parhaiten täyttävät kuulokkeet – vaihtoehdoista ei ole puutetta.

Kun uusi pöytätietokone ja asiaankuuluvat tietokonetarvikkeet on valittu, muista myös huolehtia että kodin yhteydet ovat hyvällä tasolla. Kiinteä laajakaista on suosittu vaihtoehto kodin netiksi. Tutustu myös uuteen 5G-laajakaistaanMobiililaajakaista puolestaan kulkee mukana näppärästi paikasta toiseen.

Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day -tarjoukset, Black Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat monipuolisen valikoiman tuotteita. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahjaideat. Meiltä löydät myös paljon joululahjaideoita.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin