Kaapelit

Täydennä televisiostasi täysiverinen olohuoneen kuningas sopivilla tarvikkeilla. Seinätelineellä nostat nautinnon kirjaimellisesti uudelle tasolle ja sopivan mittaisilla kaapeleilla TV:n sijoittelu helpottuu. Mediatoistimilla peilaat sisällöt televisioon niin mobiililaitteelta kuin tietokoneeltakin. Ylijännitesuojalla turvaat olohuoneesi kuninkaan ja maksukortinlukijan tarvitset maksukanavien katseluun.

kuvitus kuva aiheesta Kaapelit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Täyden palvelun TV

  Nosta katselukokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin laadukkaalla televisiolla ja uusimmilla tv-tarvikkeilla. Tutustu LG-televisioihinSamsung-televisioihinSony-televisioihin ja Philips-televisioihin ja tilaa uusi suosikkisi verkkokaupastamme. Televisioiden osto-oppaasta löydät parhaat vinkit sopivan tv:n valitsemiseen.

  Telia Play moninkertaistaa katselukokemuksesi. Telia Play -sovelluksella katselet suosikkisarjojasi ja huippu-urheilua vaikkapa kännykällä tai läppärillä, missä ja milloin vain. Voit myös peilata sovelluksen ohjelmat isolle ruudulle Chromecastin tai Apple TV:n avulla. Telia Play -boksilla saat televisioosi valtavan valikoiman katsottavaa aina uutuuksista lastenohjelmiin ja urheiluun – parhaalla kuvanlaadulla.

  Päivitä myös nettiyhteys nopeaksi ja rajattomaksi, jotta leffa- ja sarjamaratonit eivät keskeydy turhaan. Hanki esimerkiksi läppärin mokkulaan mobiililaajakaista tai koko perheen käyttöön kodin laajakaistayhteys.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin