Samsung QLED TV

Samsungin QLED-televisiot tarjoavat kristallinkirkkaat värit sekä veitsenterävän kuvan. Nauti koko ruudun täyttävästä QLED-television upeasta väriloistosta ja terävyydestä. QLED TV tarjoilee jokaisen yksityiskohdan upealla tarkkuudella. Tutustu Samsungin tyylikkäisiin QLED-televisioihin ja valitse itsellesi sopiva!

kuvitus kuva aiheesta Samsung QLED TV

27 tuotetta

search
Näytetään 27/27
Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana
TV ja viihde

Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana

Telia Playsta näet seuraamasi lempisarjat sekä suosituimmat urheilulajit. Telia Playn vuokraamosta löydät viihdyttäviä uutuuksia ja saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta!

Löydä täydellinen QLED-TV
QLED

Löydä täydellinen QLED-TV

Televisioiden osto-oppaasta löydät helposti kaikki parhaat neuvot ja tarvittavat tiedot uuden television ostamisesta.

OLED- vai QLED-TV

Mikä ihme on QLED-TV ja miten se eroaa OLED-TV:stä? QLED on lyhenne sanoista Quantum dot Light Emitting Diode ja se on Samsungin kehittämä teknologia. QLED-TV eroaa OLED-TV:stä muutenkin kuin vain yhden kirjaimen verran.

OLED-televisiot tarjoavat uskomatonta värien syvyyttä sekä kontrastia. OLED-TV:n tummat sävyt ovat käsinkosketeltavan rikkaita, ja niin on television luoma tunnelmakin. 

QLED-TV puolestaan loihtii eteesi markkinoiden kirkkaimpia ja eläväisimpiä värejä. Katselukokemus QLED-TV:llä on aivan eri luokassa kuin perinteisellä LED-TV:llä. QLED-televisiot toistavat miljardeja värisävyjä, siinä missä LED-televisioiden värit lasketaan miljoonissa. 

Jos television valinta tuntuu haastavalta, televisioiden osto-oppaasta löydät parhaat vinkit sopivan tv:n valitsemiseen.

QLED-television kylkeen

Maksimoi televisionkatselunautintosi ja valitse uuden QLED-televisiosi kumppaniksi kattava äänentoistojärjestelmä. Löydät verkkokaupastamme monipuolisen valikoiman kaiuttimia, joilla luot elokuvateatterimaisen tunnelman kotiisi – popcornit joudut silti hankkimaan muualta. Kaiutinvalikoimastamme löydät soundbar-kaiuttimet sekä muut vaihtoehdot äänentoistoon. 

Mikäli valitsemasi QLED-TV on tarkoitettu seinälle nostettavaksi, kannattaa valita myös sille sopiva tv-seinäteline ja kirjaimellisesti nosta viihteenkatselusi uudelle tasolle. 

Nauti QLED-TV:n tarjoamasta väririkkaasta kuvanlaadusta ja viihdy Telia Playn parissa. Telia Play -palvelun ja kanavapakettiemme kautta vuokraat uusimmat leffat, katsot urheilukanavia ja seuraat rakastamiasi sarjoja. Tai kiinnostaisivatko monipuoliset dokumentit? Löydät esimerkiksi Animal Planet sekä Discovery Channel -kanavilta monipuolisen valikoiman laadukkaita luontodokumenttejaTV-opas kertoo eri kanavapakettien ohjelmatiedot.

Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day -tarjoukset, Black Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat monipuolisen valikoiman tuotteita. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahjaideat. Meiltä löydät myös paljon joululahjaideoita.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin