Samsung The Frame

Samsung The Frame – televisio kuin taideteos, jolla nautit QLED-kuvanlaadusta. The Frame näyttää ohuelta tauluhekykseltä, minkä ansiosta se sulautuu sisustukseesi. Täydennä The Frame -tyylisi Music Frame -kaiuttimella. Ihastu tyylikkääseen Samsung Frame -valikoimaamme ja valitse omasi!

kuvitus kuva aiheesta Samsung The Frame

Miksi The Frame?

Miksi The Frame?

The Frame on enemmän kuin pelkkä televisio. Kauniilla ja taiteellisella The Frame -televisiolla täydennät olohuonettasi ja kerrot tyylistäsi. The Frame sopii yhteen sisustuksen kanssa – se koristaa kotiasi ja tarjoaa samalla upeaa QLED-kuvanlaatua.

Matte Display

Matte Display

The Framen mullistava mattapintainen Matte Display -näyttö vaimentaa heijastuksia, jotta näet näytön sisällön selkeästi ja voit nauttia taideteosten yksityiskohdista ja rakenteista juuri niin kuin ne on tarkoitettu. Nautit sisällöstä, et heijastuksista.

Modern Frame Design

Modern Frame Design

The Frame on suunniteltu näyttämään modernilta taulunkehykseltä tavallisen television sijaan. The Framen ohut muotoilu ja yksivärinen taustapuoli saavat sen näyttämään kauniilta joka suunnasta. Voit ripustaa The Frame -televisiosi todella lähelle seinää Slim Fit Wall Mount -seinäkiinnityksellä.

Älykkäät toiminnot parantavat TV-elämyksiä

Älykkäät toiminnot parantavat TV-elämyksiä

Tutustu Samsungin Smart TV -malleihin, joissa älykkyys kohtaa viihteen. Ne määrittelevät televisioelämyksesi uudelleen.

  • Helppo pääsy suosikkisovelluksiisi suoraan Smart Hubin kautta

  • Samsung TV Plus tarjoaa ilmaista sisältöä, kuten elokuvia, sarjoja, urheilua ja uutisia

  • Pelaa suoraan television kautta Cloud Gaming -sovelluksilla, kuten Xbox Game Passilla – täysin ilman konsolia

  • Striimaa suoraan puhelimesta SmartThings- tai AirPlay 2 -toiminnolla

  • Hallitse televisiota puhelimen SmartThings-sovelluksella

Music Frame parantaa TV-elämyksiäsi

Music Frame parantaa TV-elämyksiäsi

Vie TV- ja musiikkielämykset uusiin korkeuksiin Samsungin uudella mukautettavalla Music Frame -kaiuttimella, joka sulautuu osaksi sisustustasi. Kaiuttimen syvän ja täyteläisen äänen voi yhdistää langattomasti television ja soundbarin kanssa. Q-Symphonyn avulla Music Frame toimii yhdessä television kaiutinten kanssa luoden kattavan äänielämyksen.

5 syytä valita Samsung-TV

5 syytä valita Samsung-TV

Samsung valittiin vuonna 2023 maailman johtavaksi televisiomerkiksi jo 17. peräkkäisenä vuonna ja sillä on Pohjoismaiden tyytyväisimmät televisioasiakkaat. Haluamme varmistaa, että Samsung-televisiosi tarjoaa upeita elämyksiä ja viihdettä moniksi vuosiksi eteenpäin. Lue lisää palveluista, lisävarusteista ja toiminnoista, jotka tekevät Samsung-televisiostasi vieläkin fiksumman valinnan.

Samsung The Frame – televisio kuin taideteos

Samsung The Frame -televisio on suunniteltu näyttämään taulukehykseltä. Kauniilla ja taiteellisella The Frame -televisiolla täydennät olohuonettasi ja kerrot samalla tyylistäsi. The Frame sopii yhteen sisustuksen kanssa. Samalla kun The Frame -televisio koristaa kotiasi, tarjoaa se upean QLED-kuvanlaadun. Mattapintaisen Matte Display -näytön ansiosta näet näytön sisällön selkeästi ilman heijastuksia ja voit nauttia suosikkisisältösi yksityiskohtaisesta kuvasta juuri niin kuin se on tarkoitettu. Suljettuna The Frame muuttuu hetkessä tauluksi. Se luo huoneeseen tunnelmaa näyttämällä taidetta. Valittavanasi on yli 1600 erilaista taideteosta monista museoista ja gallerioista – tai voit pitää oman taidenäyttelysi ja näyttää omia valokuviasi. Valikoimastamme löydät The Frame -television useammasta koosta – tutustu ja valitse omasi.

Samsung Music Frame – kaiutin, joka sulautuu ympäristöönsä

Samsungin uudella mukautettavalla Music Frame -kaiuttimella viet TV- ja musiikkielämykset uusiin korkeuksiin. The Frame -televisioiden tapaan musid Frame -kaiutin sulautuu osaksi sisustustasi. Kaiuttimen syvän ja täyteläisen äänen voi yhdistää langattomasti television ja soundbarin kanssa. Q-Symphonyn avulla Music Frame toimii yhdessä television kaiutinten kanssa luoden kattavan äänielämyksen.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin