Pelinäppäimistöt

Meiltä löydät laajan kattauksen pelinäppäimistöjä, jotka sopivat aina aloittelevasta pelaajasta ammattilaiseen. Mekaaninen pelinäppäimistö takaa että käskysi välittyvät peliin saakka salamannopeasti ja tuntuma on erinomainen. Naapurikategorioista löydät pelinäytöt sekä laadukkaat pelituolit.

kuvitus kuva aiheesta Pelinäppäimistöt

16 tuotetta

search
Näytetään 16/16

Pelinäppäimistö tuo tuntumaa

Reagoi nopeammin huippulaadukkaan pelinäppäimistön ansiosta! Ero tavallisen näppäimistön sekä pelinäppäimistön välillä on liioittelematta kuin yö ja päivä. Laadukas pelinäppäimistö antaa aivan erilaisen tuntuman peliin, kuin tavallisen tietokoneen mukana saapuva perusnäppis.

Itselle parhaiten sopivan pelinäppäimistön valinnan on hyvä alkaa siitä, minkälaista suorituskykyä pelinäppäimistöltä kaipaat. Pelinäppäimistöt eroavat myös usein huomattavissakin määrin muun muassa liitäntöjen, valaistuksen sekä näppäinten määrän suhteen. Mikä pelinäppäimistö täyttää omat tarpeesi parhaiten?

Pelinäppäimistöjen lisäksi löydät meiltä kaikki muut pelitarvikkeet kuten pelihiiret, pelinäytöt, pelikuulokkeet sekä pelituolit.

Sujuvat yhteydet pitävät huolen, että pelisessiot eivät keskeydy. Tilaa siis kotiin luotettava kiinteä laajakaista. Kiinnostaisiko esimerkiksi huippunopea 5G-netti? Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti.

Pelinäppäimistö ja muut herkut

Laadukas pelinäppäimistö on olennainen osa pelaajan välinearsenaalia, mutta vielä tärkeämpää on, että pelaamisen kulmakivi, pelitietokone, on mintissä. Löydät valikoimastamme huipputehokkaat pelipöytäkoneet sekä peliläppärit monilta eri valmistajilta.

Pelikonsolivalikoimastamme löydät esimerkiksi Xbox-, PlayStation 4- sekä Nintendo-konsolit. Tutustu myös uuteen PlayStation 5 -konsoliin. Muista myös napata sopivat konsolipelit pelimasiinan kaveriksi.

Pelitarvikkeiden lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut huippuelektroniikkatuotteet. Löydät valikoimastamme esimerkiksi älykellot, televisiot, tabletit, tietokoneet, kuulokkeet, kaiuttimet sekä puhelimet useilta suosituilta merkeiltä.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin