LogitechG915 Wireless -pelinäppäimistö920-008907

 • Langaton LIGHTSPEED -teknologia vain yhden millisekunnin viiveellä tarjoaa hämmästyttävää nopeutta pelaamiseen
 • Erittäin matalat, mekaaniset ja kestävät GL Tactile/Clicky -näppäimet toimivat vakaasti ja tarkasti tiukassakin paikassa
 • Mukautettavat valaistusmääritykset, pitkä akun kesto, helppo hallinta ja erilliset mediapainikkeet viimeistelevät kokonaisuuden

VäriMusta

KytkimetGL Tactile

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • Mukautettava

  Valaistus

 • Lightspeed

  Teknologia

 • 30 h

  Akun kesto

Logitech G915 Wireless -pelinäppäimistö

Langaton ja ammattilaistasoinen LIGHTSPEED-tekniikka, edistyksellinen LIGHTSYNC-RGB -tekniikka sekä uudet, matalat ja erittäin suorituskykyiset mekaaniset kytkimet - G915 on suunnittelutyön läpimurto. Se on valmistettu huolellisesti ja hienostuneesti ensiluokkaisista materiaaleista, ja sen kaunis muoto, vankka runko ja hyvä suorituskyky ovat vertaansa vailla.

Langaton Lightspeed-yhteys

G915 hyödyntää e-urheiluammattilaisten käyttämää langatonta LIGHTSPEED-tekniikkaa, joka takaa hämmästyttävän 1 millisekunnin suorituskyvyn. Lisäksi kun G915 yhdistetään USB-liitännän kautta, voit ladata laitetta ja pelata samaan aikaan. LIGHTSPEED on kokonaisvaltaista suunnittelufilosofiaa hyödyntävä, järeä langaton ratkaisu, jonka tarkoitus on ratkaista viivettä, vakautta ja yhdistettävyyttä aiemmin vaivanneet perustavanlaatuiset ongelmat: huolellisen testauksen ja ohjelmoinnin avulla on varmistettu, että kukin komponentti käsittelee tietoa ennennäkemättömän nopeasti, muodostaa äärimmäisen vakaan yhteyden ja kuluttaa mahdollisimman vähän virtaa. Kukin protokolla ja algoritmi joka piiristä antennigeometrian mutkaan ja joka laitteistokomponentista laiteohjelmiston riviin on testattu ja simuloitu, jotta ne saavuttaisivat suurimman mahdollisen suorituskyvyn myös kaikkein kuluttavimmissa ja kuormitetuissa peliympäristöissä. Siksi LIGHTSPEED nostaa langattoman pelisuorituskyvyn aivan uudelle tasolle.

Uskomattoman ohut

G915 on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos. Näppäimistö on valmistettu huolellisesti ensiluokkaisista materiaaleista. Se on tyylikäs ja uskomattoman ohut, eikä sen suorituskykyominaisuuksien ja toimintojen suunnittelussa ole tingitty mistään. G915 on kestävä, sitä on mukava käyttää ja se sopii tiukkoihin pelisessioihin. Näppäimistö edustaa uuden sukupolven mekaanisia pelinäppäimistöjä. 

Matala ja mekaaninen

G915 on varustettu matalilla mekaanisilla GL Tactile tai GL Clicky -kytkimillä, joiden nopeus, tarkkuus ja suorituskyky on samaa luokkaa kuin perinteisissä kytkimissä, mutta niiden korkeus on vain puolet tavallisista malleista. GL-kytkimet ovat läpikäyneet vaativia testejä, jotta ne täyttäisivät tiukat kestävyys-, herkkyys- ja tarkkuusvaatimukset. Mekaaniset näppäinkytkimet eivät ole ainoastaan kestävämpiä, vaan tarjoavat nopeamman ja yhdenmukaisemman näppäinpainalluksen kuin tavalliset kalvonäppäimistöt. Ne vastaavat äänellä ja sensoreilla ohjauksen aikana ja viestivät heti näppäilystä. GL-kytkimet on tehty kestämään 70 miljoonaa näppäinpainallusta, joten ne ovat jopa 40 % kestävämpiä kuin tavalliset mekaaniset kytkimet.

GL Clicky -kytkimet

GL Clicky -kytkimien ominaisuuksia ovat kuuluvat napautukset ja selkeästi tuntuva kosketuspalaute. Mekaaniset näppäinkytkimet eivät ole ainoastaan kestävämpiä, vaan tarjoavat nopeamman ja yhdenmukaisemman näppäinpainalluksen kuin tavalliset kalvonäppäimistöt. Ne vastaavat äänellä ja sensoreilla ohjauksen aikana ja viestivät heti näppäilystä.

GL Tactile-kytkimet

GL Tactile -kytkimien ominaisuuksiin kuuluu selkeä naksallus painallushetkellä. Niissä on lyhyt 1,5 mm etäisyys, keskitetty taustavalo sekä hiljaisempi suoritus. Näppäimen naksahdus on erittäin vaimea, mutta kertoo käyttäjälle painallushetken tarkasti ja luotettavasti olematta kuitenkaan häiritsevän kovaääninen. GL Tactile -profiili sopii oivallisesti kilpapelaamiseen ja FPS-peleihin.

LIGHTSYNC-RGB

G915:n älykkään LIGHTSYNC-RGB-tekniikan ansiosta voit luoda täysin mukautettavia, näppäinkohtaisia valaistusmäärityksiä noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta. Luo omat animaatiot tai valitse valmiista tehostevalikoimasta, niin RGB-värivalojen sävyttämä kokemus on entistä upottavampi. Voit yhtenäistää teeman, parantaa pelikokemusta ja kehittää pelikokoonpanoa näppäimistön kautta.

Täysi hallinta

Hienostuneen ja tyylikkään G915:n käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. Se on tietokoneesi komentokeskus, jossa on kaikki täyteen hallintaan tarvittavat ominaisuudet, kuten ohjelmoitavat G-näppäimet ja sisäiset profiilit.

Pitkä akun kesto

Voit pelata tauotta tuntikausia yhdellä latauksella. Näet näppäimistön akun merkkivalosta ja Logitech G HUB -ohjelmistosta, kun akkua on jäljellä vain 15 prosenttia. Akku latautuu täyteen kolmessa tunnissa. Voit jatkaa pelaamista, kun näppäimistö on kytketty ja latauksessa Micro USB -johdolla. 

Kattava liitettävyys

Valitse langaton LIGHTSPEED-yhteys huippunopealla 1 ms:n liitännällä tai vaihda toiseen laitteeseen yhdellä painalluksella Bluetooth-yhteyttä käyttäen. Voit vaihtaa huippunopean USB-vastaanottimen kautta muodostetun langattoman LIGHTSPEED-yhteyden ja Bluetooth-yhteyden välillä nopeasti ja helposti. 

Erilliset mediapainikkeet

Näppäimistön mediasäätimet ovat sormiesi ulottuvilla. Erillisillä mediapainikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa tai keskeyttää musiikin tai videoiden toiston tai ohittaa ne sekä mykistää äänet nopeasti.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Laitteen tyyppi

Näppäimistö

Taustavalaisu

RGB / 16,8 miljoonaa väriä

Liitäntä

Bluetooth, LIGHTSPEED

Langaton vastaanotin

Logitech LIGHTSPEED -vastaanotin

Syötelaite

Hot Key -toiminto

Multimedia, ohjelmoitava, volyymi, makropainikkeet, G-Key

Lokalisointi ja suunnittelu

Pohjoismaat

Näppäimistötekniikka

Mekaaninen

Pääkytkintyyppi

GL Tactile

Ominaisuudet

Kyllä

Leveys

47.5 cm

Syvyys

15 cm

Korkeus

2.2 cm

Paino

1.025 kg

Muuta

Väri

Musta

Sisältyvät lisävarusteet

USB-jatkokaapeli (1,83 m)

Ohjelmisto & Järjestelmävaatimukset

Vaadittu käyttöjärjestelmä

Google Chrome OS, Microsoft Windows 7 tai uudempi, Android 4.3 or later, Apple iOS 10 tai uudempi, Apple MacOS 10.11 tai uudempi

Akku / paristo

Tyyppi

Uudelleenvarattava

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

puh. +358 (0)2 480 914 18, Ma–pe: 09.00–18.00 (EET) / https://support.logi.com/hc/fi/

Tuotekoodit

EAN-koodi

5099206080607

Telian tuotekoodi

9074473