LogitechG815 -pelinäppäimistö920-008989

  • GL Clicky tai GL Tactile -kytkimet tarjoavat huippuluokan suorituskykyä tosipelaajan tarpeisiin
  • LIGHTSYNC RGB: täysin mukautettavat valaistusefektit ja väriteemat
  • USB-läpiviennillä kytket myös muita laitteita G815-näppäimistöön

VäriMusta

KytkimetGL Tactile

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Logitech G815 -pelinäppäimistö

Edistyksellinen pelitekniikka sekä hienostunut ja erittäin ohut muotoilu. Täysin mukautettava ja mukana LIGHTSYNC-RGB-värivalot sekä erilliset G-näppäimet. Näppäimistön suorituskyky pelin aikana on erinomainen, ja sen matalat, mekaaniset GL-kytkimet eivät jätä kylmäksi. Kokeile G815-näppäimistöä ja pelaa uudessa ulottuvuudessa. 

Uskomattoman ohut

G815 on pitkäjänteisen suunnittelutyön tulos: se on rungoltaan uskomattoman ohut, mutta sen suorituskyky ja ominaisuudet ovat silti huippuluokkaa. G815 on kestävä, sitä on mukava käyttää, ja se sopii tiukkoihin pelisessioihin. Se edustaa ehdottomasti uuden sukupolven mekaanisia pelinäppäimistöjä.

Edistyksellinen, matala ja täysin mekaaninen

GL815:n GL-kytkimet ovat nopeita, tarkkoja, suorituskykyisiä ja puolta tavallisia kytkimiä matalampia. Matalat, mekaaniset kytkimet ovat läpikäyneet vaativia testejä, jotta ne täyttäisivät tiukat kestävyys-, herkkyys- ja tarkkuusvaatimukset. GL Clicky -profiilin ominaisuuksia ovat kuuluvat napsautukset ja erottuva kosketuspalaute. GL Tactile -profiilin ominaisuuksiin kuuluu tunnistettava kosketuspalaute kevyellä naksahduksella.

Lightsync RGB-valaistus

G815-näppäimistön näppäimet ovat täysin mukautettavia. Värejä voi valita noin 16,8 miljoonan värin valikoimasta. Voit luoda omat animaatiot tai valita valmiista tehostevalikoimasta. Uuden LIGHTSYNC-tekniikan ansiosta RGB-valaistus on pelien, äänen tai näyttösi ohjaamaa, ja uppoudut tapahtumiin entistä syvemmin. Voit yhtenäistää teeman, parantaa pelikokemusta ja kehittää pelikokoonpanoa näppäimistön kautta.

Täydellinen hallinta

Hienostuneen tyylikkään G815:n käyttökokemus on tarkkaan harkittu ja tarjoaa huippuluokan suorituskykyä. Lisäksi siinä on kaikki täyteen hallintaan tarvittavat ominaisuudet, kuten ohjelmoitavat G-näppäimet ja sisäiset profiilit.

USB-läpivienti

Liitä G815:een  useampi laite tai syötä niihin virtaa, ja helpota ja nopeuta käyttöä. Erillisellä USB-lisäjohdolla kytkettävä, näppäimistön takana oleva USB-läpivientiportti tarjoaa täyden virtatehon ja siirtonopeuden. Voit kytkeä siihen hiiren tai muun ladattavan laitteesi, jolloin et menetä hetkeäkään vastustajaa kukistaessasi.

Erilliset medianäppäimet

Näppäimistön mediasäätimet ovat aina sormiesi ulottuvilla. Erillisillä mediapainikkeilla voit säätää äänenvoimakkuutta, aloittaa tai keskeyttää musiikin tai videoiden toiston tai ohittaa ne sekä mykistää äänet nopeasti. 

Logitech G HUB -ohjelmisto

Logitech G HUB -ohjelmistolla varusteiden ja pelien hallinta on ennennäkemättömän helppoa. Voit muun muassa mukauttaa valaistusta ja luoda makrokomentoja. Lisäksi voit tehdä pelikohtaisia varustemukautuksia, muodostaa yhteyksiä muiden valmistajien sovelluksiin, kuten Discordiin ja OBSiin, sekä ladata ja jakaa mukautettuja peliprofiileja Logitech G -yhteisön kautta.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Laitteen tyyppi

Näppäimistö

Taustavalaisu

RGB / 16,8 miljoonaa väriä

Liitäntä

USB

Syötelaite

Hot Key -toiminto

Multimedia, ohjelmoitava, volyymi, makropainikkeet, G-Key

Lokalisointi ja suunnittelu

Pohjoismaat

Näppäimistötekniikka

Mekaaninen

Pääkytkintyyppi

GL Tactile

Irrotettava kaapeli

Yes

Leveys

47.5 cm

Syvyys

15 cm

Korkeus

2.2 cm

Paino

1.045 kg

Laajennus / Kytkeytyvyys

Liitännät

USB

Muuta

Väri

Musta

Kaapelin pituus

1.8 m

Ohjelmisto & Järjestelmävaatimukset

Vaadittu käyttöjärjestelmä

Microsoft Windows 7 tai uudempi, Apple MacOS 10.11 tai uudempi

Mitat ja paino pakkauksen kanssa

Lähetysleveys

51 cm

Lähetyssyvyys

23 cm

Lähetyskorkeus

4.19 cm

Lähetyspaino

1.59 kg

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

puh. +358 (0)2 480 914 18, Ma–pe: 09.00–18.00 (EET) / https://support.logi.com/hc/fi/

Tuotekoodit

EAN-koodi

5099206080782

Telian tuotekoodi

9074474