Ohjaimet, ratit ja polkimet

Ratilla ja polkimilla voit pelata ajopelejä aivan kuten olisit itse radalla ajamassa. Ajopelikokemuksen saat viimeisteltyä vaihdekepillä. Peliohjaimella tuot langattoman pelaamisen helppouden myös PC:lle. Nappaa siis ostoskoriin rattiohjain sekä vaihdekeppi ja valloita kilparadat sekä rallipolut.

kuvitus kuva aiheesta Ohjaimet, ratit ja polkimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Ajopelit haltuun rattiohjaimella

  Rattiohjaimella nostat pelikokemuksen ajopeleissä aivan uudelle tasolle. Rattiohjaimeen kuuluu yleensä ratti sekä erilliset polkimet, joten pelituntuma on aivan kuin olisit itse radalla ajamassa. Vaihdekepillä saat viimeisteltyä ajopelikokemuksen ja pääset vaihtamaan vaihteita kuin oikeassa autossa.

  Peliohjaimella tuot langattoman pelaamisen helppouden myös PC:lle. Mobiilipeliohjaimella saat konsolipelimäisen pelikokemuksen myös älypuhelimellesi. Valikoimastamme löydät mobiilipeliohjaimen iOS- sekä Android-laitteille.

  Verkkokauppamme naapurikategorioista löydät mm. pelihiiret, pelinäppäimistöt ja pelikuulokkeet sekä muut pelitarvikkeet, joilla viimeistelet pelikokoonpanosi täydelliseksi.

  Sujuvampaa pelaamista

  Tee pelikokemuksistasi ainutlaatuisia huipputason laitteilla ja tarvikkeilla. Lue myös Yhteisön artikkelit ja uutiset pelaamisen sekä pelilaitteiden maailmasta. Verkkokaupastamme voit tilata helposti juuri omaan käyttöön sopivan pelitietokoneen, peliläppärin, pelinäytön, pelituolin sekä pelipöydän.

  Päivitä myös pelikonsoli ja konsolitarvikkeet. Olipa kotonasi sitten Nintendo Switch, Xbox, PlayStation 5, PlayStation 4 tai muu konsoli, löydät laitteiden ja konsolipelien valikoimastamme taatusti uuden suosikkisi.

  Jotta pelaaminen olisi sujuvaa, netin tulee toimia erinomaisesti. Laita kodin laajakaista kuntoon tai hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin