Pelipuhelimet

Hyvä pelipuhelin varmistaa, että pelaaminen on helppoa missä vain, milloin vain. Katso valikoimamme parhaat puhelimet pelaamiseen ja valitse joukosta omasi.

kuvitus kuva aiheesta Pelipuhelimet

21 tuotetta

search
Näytetään 21/21
Asiakasetu

3 vuoden takuu

Liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimille, tableteille, 4G-älykelloille ja 4G/5G-tietokoneille.

Lue lisää
Telia-asiakasetusydan-RED-RGB
Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Pelipuhelin pelaajalle

Tehokkaalla pelipuhelimella pelaat missä ja milloin vain. Pelipuhelimen komponentit on optimoitu, jotta saat viiveettömän ja hyvän pelikokemuksen. Tutustu myös esimerkiksi OnePlus-puhelimiin, mikäli etsit puhelinta jonka akku kestää hyvin pitkiäkin pelisessioita tai Samsung-puhelimiin, joiden näytöt ovat laadultaan kärkikastia. Pelipuhelinten lisäksi löydät valikoimastamme monet muut puhelimet, kuten esimerkiksi 5G-puhelimet.

Tilaa pelipuhelimeesi luotettava ja toimiva liittymä, jossa on supernopea netti. Ota kaikki irti rajattomasta liittymästäsi ja nauti vauhdista. Puhelinliittymän voit valita käyttösi mukaan. Liittymät ovat aina ilman määräaikaisuutta ja niissä on rajaton netti. Löydät meiltä myös näppärät prepaid-liittymät sekä luotettavan laajakaistan kotiin.

Pelipuhelimen kaveriksi

Pelaatko myös tietokoneella? Pelitietokoneetpelinäytöt ja esimerkiksi pelikuulokkeet tilaat helposti verkkokaupastamme. Artikkeleistamme voit myös lukea ammattipelaajien vinkit näytönohjaimen valintaan ja muut kuulumiset kilpapelaamisen maailmasta. Sujuvaan pelaamiseen tarvitset nopean netin. Päivitä kodin laajakaista vaivatta sivustollamme.

Jos taas konsolipelaaminen on juttusi, tutustu PS5-konsoleihinXbox-konsoleihin sekä Nintendo Switch -konsoleihin verkkosivuillamme. Löydät meiltä niin konsolit, ohjaimet sekä muut konsolitarvikkeet kuin pelitkin. Konsolipelaajaa hemmotellaan alan parhailla huippulaitteilla!

Lue vinkit sopivan pelipuhelimen valintaan Yhteisöstä.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin