Kamerat ja mikrofonit

Muilla pelituotteilla täydennät pelikokoonpanosi täydelliseksi. Pelituolilla istut mukavasti pidemmätkin pelisessiot ja pelipöydälle mahtuu kaikki tarvitsemasi lisälaitteet mainiosti. Pelirepussa peliläppärisi ja kaikki tarvikkeesi kulkevat mukanasi turvallisesti mihin vain. Ratilla ja polkimilla voit pelata ajopelejä aivan kuten olisit itse radalla ajamassa.

kuvitus kuva aiheesta Kamerat ja mikrofonit

13 tuotetta

search
Näytetään 13/13

Pelikokoonpano täydelliseksi kameralla ja mikrofonilla

Täydennä setuppisi mikrofonilla ja web-kameralla. Valikoimastamme löydän laadukkaat mikrofonit niin Bluelta kuin Arozzilta ja Razerilta, joilla tallennat äänen kirkkaana ja selkeänä. Web-kameralla varmistat, että streemisi kuvanlaatu pysyy terävänä.

Laadukkaalle pelipöydälle on hyvä kasata pelikokoonpano ja hyvällä pelituolilla on mukava nauttia pidemmistäkin peli- ja streemaussessioista. Muista pelitarvikkeista löydän myös mm. green screenin, jonka avulla luot streemiisi persoonallisen tausta.

Sujuvampaa pelaamista

Tee pelikokemuksistasi ainutlaatuisia huipputason laitteilla ja tarvikkeilla. Lue myös Yhteisön artikkelit ja uutiset pelaamisen sekä pelilaitteiden maailmasta. Verkkokaupastamme voit tilata helposti juuri omaan käyttöön sopivan pelitietokoneen, peliläppärin, pelinäytön sekä pelikuulokkeet.

Päivitä myös pelikonsoli ja konsolitarvikkeet. Olipa kotonasi sitten Nintendo Switch, Xbox, PlayStation 4 tai muu konsoli, löydät laitteiden ja konsolipelien valikoimastamme taatusti uuden suosikkisi. Tutustu myös uuteen PlayStation 5 -konsoliin.

Jotta pelaaminen olisi sujuvaa, netin tulee toimia erinomaisesti. Laita kodin laajakaista kuntoon tai hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin