Logitech-näppäimistöt

Suositut Logitech-näppäimistöt sopivat niin työntekoon, kuin vapaa-ajan menoihin. Löydät valikoimastamme sekä langattomia että langallisia vaihtoehtoja ja erilaisilla kaapeleilla ja latureilla yhdistät ja lataat laitteesi. Pelaajille suunnitellut näppäimistöt löydät pelaamisen puolelta omasta kategoriastaan.

kuvitus kuva aiheesta Logitech-näppäimistöt

Logitech-näppäimistö kruunaa työpisteen

Laadukkaat Logitech-näppäimistöt yhdistävät suorituskyvyn ja mukavuuden. Ne edustavat huippuluokan tekniikkaa sekä miellyttävää ergonomista muotoilua. Logitechin näppäimistöt ovat kestäviä ja luotettavia ja ne soveltuvat niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Logitech-näppäimistön monipuoliset painikkeet, pitkä akun kesto sekä responsiivinen tekniikka tekevät näppäimistöstä korvaamattoman työskentelyvälineen arkeen. Löydät valikoimastamme niin Logitechin langattomat että langalliset näppäimistöt kuin sitten pelaamiseen tarkoitetut Logitechin pelinäppäimistöt. Hankkimalla Logitechin näppäimistön, voit nauttia työskentelystä tai pelaamisesta ilman kompromisseja!

Laadukkaan näppäimistön rinnalle sopii nopea Logitechin hiiri. Tutustu valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva langaton tai langallinen tietokonehiiri. Hiiren ja näppäimistön kanssa työpöydästä tyylikkään tekee laadukas hiirimatto, joka suojaa samalla työpöytää. Hiirimatto pitää näppäimistön myös tukevasti paikoillaan.

Tilaamalla uutiskirjeemme kuulet ensimmäisenä eduista ja ajankohtaisista kampanjoistamme.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin