GarminVivofit JR. 3010-02441-01

 • Lapsille suunniteltu kestävä aktiivisuusranneke, jossa on opettavaisia sovellusseikkailuita sekä minipelejä päivittäisiin aktiviteetteihin
 • Kestävä ja vedenpitävä rakenne, uintiin soveltuva värinäyttö ja jopa vuoden kestävä vaihdettava paristo
 • Seuraa halutessasi lapsen askelmäärää, unta ja aktiivisuusminuutteja sekä palkitse suoritetuista tehtävistä

VäriPinkit Kukat

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • Väri

  Näyttö

 • 1 vuosi

  Pariston kesto

 • Bluetooth

  Yhteys

 • 5 ATM

  Luokitus

Garmin Vivofit Jr. 3

Lapset pääsevät tutustumaan maailman ihmeisiin Vívofit Jr. 3 -aktiivisuusranneketta käyttäessään. Kestävässä laitteessa on uintiin soveltuva värinäyttö, useita kellotauluvaihtoehtoja sekä jopa 1 vuoden kestävä vaihdettava paristo. Aktiivisuusrannekkeella lapset tutustuvat opettavaisiin sovellusseikkailuihin eri puolilla maailmaa ja minipeleihin olemalla päivittäin aktiivinen 60 minuutin ajan. Vanhemmat voivat käyttää sovellusta yhteensopivalla älypuhelimella ja seurata lastensa askelmäärää, unta ja aktiivisuusminuutteja, antaa ja hallita tehtäviä, asettaa muistutuksia ja antaa palkintoja kannustuksena hyvästä käytöksestä. Uusi aktiivisuusajan seuranta auttaa lapsia pysymään aktiivisina. Kavereita voi haastaa Toe-to-Toe-askelhaasteisiin. Hätätilanteessa tarpeelliset lapsen ICE-kontaktin yhteystiedot näkee suoraan Vívofit Jr. 3 -laitteesta.

Aktiivisuus avaa seikkailuja

Lapsi pääsee kanssasi osallistumaan opettavaisiin seikkailuihin, tutustumaan tunnettuihin paikkoihin ja selvittämään mysteerejä kulkiessaan pitkin maailmaa antiikin Kreikasta Mount Everestille. 60 minuutin aktiivisuus päivittäin avaa seikkailuja, ja mitä enemmän lapset kirjaavat aktiivisia minuutteja, sitä parempi mahdollisuus heillä on päästä osallistumaan visailuihin, oppimaan kuntoiluliikkeitä ja pelaamaan esimerkiksi napautushaastepeliä.

Kerättävät jalokivet

Saavuttaessaan päivittäisen aktiivisuustavoitteensa lapsi saa lisäksi palkinnoksi värikkäitä jalokiviä. Jalokivien avulla he näkevät kuvia leikekirjassa, joka sisältää muistoja kaikilta heidän seikkailuiltaan.

Kuntoilukortit

Lapset oppivat kuntoilukorteista peruskuntoiluliikkeitä, kuten haarahypyt, alaspäin katsovan koiran ja vuorikiipeilijän.

Ajoitetut suoritukset

Uusien ajoitettujen suoritusten avulla lapsesi voivat seurata askeleitaan ja arvioita kulkemastaan matkasta esimerkiksi leikeissä tai jalkapalloharjoituksissa. Tallennettuja suorituksia voi tarkastella myöhemmin Garmin Jr. -sovelluksessa.

Hätätilanteen varalle

Kaikkeen kannattaa valmistautua. Lisää lapsesi hätäyhteyshenkilön tiedot ICE-widgetiin, jotta niitä voi käyttää nopeasti tarvittaessa.

Askareet ja palkinnot

Määritä tehtäviä ja askareita sovelluksessa ja määritä palkinnon arvo virtuaalikolikkoina. Lapset voivat vaihtaa sovelluksen kolikoita sovittuihin palkintoihin.

Ystävälliset muistutukset

Kun määrität askareita ja ajoitat hälytyksiä, lapsesi ranneke ilmaisee kuvakkeilla, mitä hänen pitäisi tehdä. Niitä voi määrittää näkymään viikoittain tai jopa päivittäin.

Askelhaasteet

Toe-to-Toe-askelhaasteissa lapset voivat synkronoida tietonsa lähellä olevien kavereiden kanssa ja kilpailla keskenään ajastetuissa askelkisoissa. Myös vanhemmat pääsevät osalliseksi hauskanpidosta Toe-to-Toe-sovelluksella ja yhteensopivalla Garminin laitteella.

Pysykää aktiivisena yhdessä

Muodosta yhteys lapsesi kavereihin Garmin Connect -sovelluksella ja muihin perheisiin Garmin Jr. -sovelluksella. Voitte pitää yhteyttä ja osallistua usean perheen viikoittaisiin askelhaasteisiin.

Lapsitila

Ottamalla lapsitilan käyttöön Garmin Jr. -sovelluksessa voit sallia lapsen tarkkailla ja kuitata omia askareitaan rajoitetusti sekä tarkastella sovellusseikkailunsa viimeisintä tehtävää.

Rannekkeen koko

Vivofit Jr. 3:n säädettävät hihnat sopivat 130–175 mm:n (ikä 4+) ranteisiin.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleinen

Tuotetyyppi

Aktiivisuusranneke

Tuettu isäntälaitteen käyttöjärjestelmä

iOS, Android

Sukupuoli

Kid's

Seurantatiedot

Aika, lepotoiminta, otetut askeleet

Käyttötyyli

Watch style

Palautetyyppi

Äänihälytys, visuaalinen liittymä

Kellonäyttö

Kyllä

Asetut tavoitteet

Kyllä

Sensorit

Kiihtyvyysmittari

Näyttö

Tyyppi

Memory-in-Pixel LCD - väri

Resoluutio

112 x 112 pikseliä

Mitat (L x K)

14.11 mm x 14.11 mm

Värin syvyys

6-bittinen (64 väriä)

Liitettävyys

Langaton liitäntä

Bluetooth

Akku / paristo

Koko tai muoto

CR2025

Käynnistysaika (enintään)

12 kuukausi (kuukautta)

Ranneke

Vaihdettava

Kyllä

Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta

130-175 mm

Salpatyyppi

Solki

Materiaali

Silikoni

Väri

Floral pink

Mitat & paino

Paino

25 g

Muuta

Suojaus

Vedenkestävä

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

50 m

Vähimmäiskäyttölämpötila

-15 °C

Enimmäiskäyttölämpötila

45 °C

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Garminin asiakaspalvelu p. 0800 913 381 ark klo 9.00-17.00, https://support.garmin.com/fi-FI/

Tuotekoodit

EAN-koodi

753759263553

Telian tuotekoodi

9111885