Polar-älykellot

Polar-kello auttaa sinua saavuttamaan treenitavoitteesi! Polar-kelloille ominaista on tyylikäs ulkomuoto, kestävyys sekä monipuoliset treeniominaisuudet. Tutustu valikoimaamme Polar-urheilukelloja sekä -sykesensoreita, ja valitse suosikkisi.

kuvitus kuva aiheesta Polar-älykellot
Uusi älykello vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älykello vaihtodiilillä

Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Polar-älykellot

Saavuta todellinen treenipotentiaalisi – valitse kumppaniksesi Polar-kello. Mikäli valitset treenikumppaniksesi Polar-urheilukellon, voit heittää hyvästit mielikuvalle ikävän järkälemäisestä urheilukellosta ranteessasi. Polar-urheilukellot ovat tyylikkäitä sekä kestäviä, ja ne tarjoavat tinkimättömät ominaisuudet treenisi seurantaan. Tutustu kaikkiin Polar-kelloihin, ja valitse itsellesi parhaiten sopiva Polar-älykello.

Polar Ignite -urheilukello seuraa treeniäsi tarkasti. Polar Ignite mittaa sykkeesi Polar Precision Prime -sensoriteknologialla. Treenisi nopeutta, matkaa ja reittiä Polar Ignite puolestaan seuraa GPS-toiminnon avulla. Polar-kellon sisältämä FitSpark-treeniopas tarjoaa lähtötasoosi perustuvaa treeniopastusta.

Polar Vantage -urheilukellon avulla pidät kokonaisvaltaisesti huolta terveydestäsi. Polar Vantage -kellon avulla voit seurata treenisi lisäksi kuormitustasi, unenlaatuasi sekä palautumistasi.

Polar-kellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut urheilukellotälykellot sekä aktiivisuusrannekkeet.

Polar-kellot ja muut suositut tuotteemme

Mikä Polar-älykello sopii parhaiten omiin tarpeisiisi? Mikäli valinnanvaikeus vaivaa, tutustu älykellojen osto-oppaaseemme Yhteisön sivuilla. Osto-opas ei käsittele Polar-älykelloja spesifisti, mutta oppaasta löydät varmasti monet yleispätevät vinkit sopivan älykellon valintaan.

Kun uusi Polar-älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme muita tuotteita. Urheilukellon lisäksi esimerkiksi laadukkaat kuulokkeet saattavat auttaa pitämään treenimotivaatiota yllä. Löydät meiltä urheilukuulokkeetvastamelukuulokkeetBluetooth-kuulokkeet sekä nappikuulokkeet eri valmistajilta.

Mikäli treenivarustus on jo kasassa, tutustu myös muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä esimerkiksi valtavan valikoima puhelimia, ja muun muassa viimeisimmät Apple-puhelimetSamsung Galaxy -puhelimet, Honor-puhelimet sekä Huawei-puhelimet.

Valikoimamme kattaa myös esimerkiksi kaiuttimettabletittelevisiot sekä tietokoneet.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme