Polar-älykellot

Polar-kello auttaa sinua saavuttamaan treenitavoitteesi! Polar-kelloille ominaista on tyylikäs ulkomuoto, kestävyys sekä monipuoliset treeniominaisuudet. Tutustu valikoimaamme Polar-urheilukelloja sekä -sykesensoreita, ja valitse suosikkisi.

kuvitus kuva aiheesta Polar-älykellot

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Polar-älykellot

  Saavuta todellinen treenipotentiaalisi – valitse kumppaniksesi Polar-kello. Mikäli valitset treenikumppaniksesi Polar-urheilukellon, voit heittää hyvästit mielikuvalle ikävän järkälemäisestä urheilukellosta ranteessasi. Polar-urheilukellot ovat tyylikkäitä sekä kestäviä, ja ne tarjoavat tinkimättömät ominaisuudet treenisi seurantaan. Tutustu kaikkiin Polar-kelloihin, ja valitse itsellesi parhaiten sopiva Polar-älykello.

  Polar Ignite -urheilukello seuraa treeniäsi tarkasti. Polar Ignite mittaa sykkeesi Polar Precision Prime -sensoriteknologialla. Treenisi nopeutta, matkaa ja reittiä Polar Ignite puolestaan seuraa GPS-toiminnon avulla. Polar-kellon sisältämä FitSpark-treeniopas tarjoaa lähtötasoosi perustuvaa treeniopastusta.

  Polar Vantage -urheilukellon avulla pidät kokonaisvaltaisesti huolta terveydestäsi. Polar Vantage -kellon avulla voit seurata treenisi lisäksi kuormitustasi, unenlaatuasi sekä palautumistasi.

  Polar-kellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut urheilukellot, älykellot sekä aktiivisuusrannekkeet.

  Polar-kellot ja muut suositut tuotteemme

  Mikä Polar-älykello sopii parhaiten omiin tarpeisiisi? Mikäli valinnanvaikeus vaivaa, tutustu älykellojen osto-oppaaseemme Yhteisön sivuilla. Osto-opas ei käsittele Polar-älykelloja spesifisti, mutta oppaasta löydät varmasti monet yleispätevät vinkit sopivan älykellon valintaan.

  Kun uusi Polar-älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme muita tuotteita. Urheilukellon lisäksi esimerkiksi laadukkaat kuulokkeet saattavat auttaa pitämään treenimotivaatiota yllä. Löydät meiltä urheilukuulokkeet, vastamelukuulokkeet, Bluetooth-kuulokkeet sekä nappikuulokkeet eri valmistajilta.

  Mikäli treenivarustus on jo kasassa, tutustu myös muihin suosittuihin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä esimerkiksi valtavan valikoima puhelimia, ja muun muassa viimeisimmät Apple-puhelimetSamsung Galaxy -puhelimet, Honor-puhelimet sekä Xiaomi-puhelimet.

  Valikoimamme kattaa myös esimerkiksi kaiuttimettabletittelevisiot sekä tietokoneet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin