Nintendo SwitchSuper Mario 3D World + Bowser’s Fury -peli211155

  • Parannettu ja uusittu versio klassisesta Super Mario 3D World -pelistä
  • Pelasta Sprixie Bowserin kynsistä kukistamalla vihollisesi
  • Voit pelata ystävien kanssa niin co-op-tilassa kuin verkossakin

AlustaNintendo Switch

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Nintendo Switch Super Mario 3DINTENDO SWITCH SUPER MARIO 3D WORLD + BOWSER’S FURY -PELI

Lähde Marion, Luigin, Princess Peachin ja Toadin kanssa seikkailuun pelastaaksesi Sprixie Kingdom Super Mario 3D World + Bowser’s Fury -pelissä Nintendo Switchillä! Bowser on kidnapannut Sprixie Princessin ja vain sankarimme voivat pelastaa hänet: kiipeä seiniä pitkin ja kukista vihollisesi käyttämällä Super Bell -esinettä. Kloonaa itsesi syömällä Double Cherry tai aseta Cannon Box päähäsi ja tuhoa vihollisesi tykinkuulilla.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury on parannettu versio Super Mario 3D World -pelistä, joka julkaistiin alun perin Wii U:lle, ja sisältää monia erilaisia parannuksia. Kaikki hahmot voivat esimerkiksi juosta nopeammin ja kiivetä korkeammalle, kun he käyttävät Super Bell -esinettä. Tässä versiossa voit halutessasi käyttää myös gyro-ohjausta pelatessasi.

Sen lisäksi että voit pelata co-op-pelitilassa jopa kolme ystävän kanssa, voit myös pelata verkossa. Huomioi, että tarvitset Nintendo Switch Online -jäsenyyden voidaksesi pelata tätä peliä verkossa. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury on myös yhteensopiva amiibo-figuurien kanssa, kuten Cat Mario ja Cat Peach. Testaa niitä pelissä ja katso mitä tapahtuu!

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Pelin ikäraja: 7

Takuu: 24 kk

Asiakastuki: https://www.nintendo.fi/tuki

Tuotekoodit

EAN-koodi

045496427306

Telian tuotekoodi

9097970