Nintendo SwitchMario Kart 8 Deluxe -peli211004

  • Nauti Mario Kart 8 -pelin täydellisestä versiosta missä haluat ja milloin haluat
  • Peli sisältää neljä erilaista moninpelimahdollisuutta
  • Mukana myös uusi ohjaustapa, joka helpottaa aloittelijoiden ja pienten lasten pelaamista

AlustaNintendo Switch

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe -peli

Nauti Mario Kart 8 -pelin täydellisestä versiosta missä haluat ja milloin haluat. Voit pelata jopa 8 ystäväsi kanssa paikallisesti. Kaikki Wii U -version radat ja hahmot ovat mukana kuten myös kaikki DLC-radat ja -hahmot. Peli sisältää myös muutamia uusia hahmoja kuten Splatoon-pelistä tutut Inkling Boy ja Inkling Girl, King Boo, Dry Bones ja Bowser Jr.!

Tämän lisäksi Battle Mode on uudistettu ja se sisältää Balloon Battle ja Bob-omb Blast -pelitilat sekä uudet radat nimeltään Urchin Underpass ja Battle Stadium sekä sellaiset klassikot kuten (GCN) Luigi’s Mansion ja (SNES) Battle Course 1. Pelaajilla voi nyt olla käytössä kaksi esinettä, mukaan lukien aikaisemmista Mario Kart -peleistä tuttuja esineitä kuten Boo, joka varastaa esineitä muilta hahmoilta sekä Feather, jonka avulla voi hypätä korkeammalle Battle Modessa.

Peli sisältää myös uuden ohjaustavan, joka helpottaa aloittelijoiden ja pienten lasten pelaamista. Mukana on myös 200cc-luokka ja Mario Kart 8 Deluxe -peliä voi pelata 1080p-tilassa.

Toisten kanssa pelaaminen on aina hauskaa, mutta se on vielä hauskempaa Mario Kart 8 Deluxe -pelissä. Peli sisältää neljä erilaista moninpelimahdollisuutta:Jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdellä Nintendo Switchillä TV mode tai Tabletop mode -tilassa.

Voit pelata peliä verkossa. Kaksi pelaajaa voi mennä paikallisesti pelaamaan verkossa jopa 12 pelaajan moninpelitilassa.

Yhdistä useampi Nintendo Switch -pelikonsoli langattomasti toisiinsa. Jopa kahdeksan pelaajaa voi pelata yhdessä samassa huoneessa tällä tavalla.

Jopa 12 TV mode -tilassa olevaa pelikonsolia voidaan yhdistää toisiinsa LAN Play -tilassa, 1-2 pelaajaa per Nintendo Switch.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Ikäraja: 3

Takuu: 24 kk

Asiakastuki: www.nintendo.fi/tuotetuki/

Tuotekoodit

EAN-koodi

45496420284

Telian tuotekoodi

9075303