Jabra-kuulokkeet

Löydät meiltä korviasi suloäänin hivelevät Jabra-kuulokkeet aina vastamelukuulokkeista nappikuulokkeisiin! Tutustu Jabra-kuulokkeiden valikoimaamme, ja löydä parhaiten omiin tarpeisiisi sopivat Jabra-kuulokkeet.

kuvitus kuva aiheesta Jabra-kuulokkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Jabra-kuulokkeet kaikkiin tarpeisiin

  Halusitpa sitten kuunnella musiikkia reissussa, salilla, opiskellessa tai työmatkalla, löydät valikoimastamme sopivat Jabra-kuulokkeet kaikkiin tarpeisiisi. Fiilistele musiikkia myös muiden kanssa tehokkailla kaiuttimilla ja varmista, että kaikki lempikappaleesi pysyvät tallessa Spotifyssa.

  Nauti langattomien kuulokkeiden tuomasta vapaudesta. Jabran langattomat Bluetooth-kuulokkeet ovat oiva valinta vaikka treenaamiseen aina juoksusta kovaan salirääkkiin. Langattomat Bluetooth-kuulokkeet on lisäksi helppo kytkeä laitteeseen kuin laitteeseen läppäristä puhelimeen.

  Tutustu valikoimaamme Bluetooth-kuulokkeita, vastamelukuulokkeita, nappikuulokkeita sekä urheilukuulokkeita, ja tilaa kuulokkeet toimituksella tai nouda myymälästä!

  Jabra-vastamelukuulokkeet

  Ei melua, ei häiriöitä - vain laadukasta äänentoistoa, helppoa käytettävyyttä ja mukaansatempaava äänimaailma! Sulje pois häiritsevät ulkoiset äänet ja valitse vastamelukuulokkeet.

  Jabra-vastamelukuulokkeet blokkaavat tehokkaasti pois häiritsevän taustamelun, ja voit keskittyä nauttimaan musiikista sekä muusta viihteestä. Jabra Elite 85h -vastamelukuulokkeet reagoivat automaattisesti ympäristön meluun, ja käynnistävät itse taustahälyn peittämisen. Erityisen pitkäkestoinen akun kesto viimeistelee kuulokkeiden mainion käytettävyyden.

  Mitkä ovat parhaat Jabra-kuulokkeet sinulle? Tutustu valikoimaan ja löydä suosikkisi!

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin