SennheiserMomentum TW 4 -vastamelukuulokkeet700365

 • Henkilökohtaiset ääniprofiilit, mukautuva 5-raitainen EQ, Sound Zone, Sound Check sekä esiasetetut äänitilat
 • TrueResponse-muuntajajärjestelmä tuottaa huippuluokan äänikokemuksen, jossa on vaikuttava basso ja hienostunut korkeiden äänien toisto
 • Kuuden mikrofonin järjestelmä takaa laadukkaat puhelut ja mukautuva melunvaimennus säätää vaimennuksen ympäristön mukaan

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 30 h

  Akunkesto

 • 7 mm

  Kuuloke-elementti

 • Bluetooth

  Yhteys

 • 6 mikrofonin

  Järjestelmä

Sennheiser Momentum TW 4 -vastamelukuulokkeet

Äänen uusi aika

Koe uuden ajan langaton ääni ja astu tulevaisuuteen Momentum TW 4 -vastamelukuulokkeetkanssa. Uppoudu ääneen, joka on muokattu oman kuulosi ja mieltymystesi mukaan. Tutustu tulevaisuuden ominaisuuksiin, kuten Auracast ja LE Audio sekä mukautuvaan ANC:hen ja saat samalla jopa 30 h kuunteluaikaa.

Äänen mestari

Tutustu poikkeukselliseen äänimaailmaan. TrueResponse-muuntajajärjestelmän tarkkuuden ansiosta koet musiikin tavalla, jolla artisti halusi sen kuuluvan. Kuulet jokaisen pikku yksityiskohdan jopa 24 bitin/96 kHz:n audioresoluutiolla.

Ei melua eikä keskeytyksiä

Nauti Sennheiser Momentum TW 4 -vastamelukuulokkeiden mukautuvan melunvaimennuksen ylivoimaisesta uusimmasta sukupolvesta. Kuulokkeet säätävät melunvaimennuksen automaattisesti ympäristösi mukaan, jotta sinun ja musiikkisi välillä ei ole esteitä. Kun sinun on oltava tietoinen ympäristöstäsi tai kuulla toisia poistamatta korvanappeja, matalan meluasteen, luonnollisen kuuloinen läpinäkyvyystila tuo ulkopuoliset äänet takaisin kosketuksella.

Kuuntelun tulevaisuus

Koe huomisen langaton audio tulevaisuuden tekniikoilla, kuten Auracast ja LE Audio. Sennheiser Momentum TW 4 -vastamelukuulokkeiden avulla koet langattoman audion uuden virstanpylvään ja astut tulevaisuuteen. Tutustu teknologioihin, jotka mullistavat tavan jolla ääntä jaetaan ja toistetaan Auracastin ja LE Audion kaltaisten tekniikoiden avulla.

Tehty mukavaan koko päivän käyttöön

Ergonominen muotoilu ja lisäkoot mukavuuteen ja istuvuuteen koko päiväksi. Sennheiser Momentum TW 4 -vastamelukuulokkeiden ergonomisen muotoilun ja pehmeiden silikonisten korvakappaleiden ansiosta korvanapit tuntuvat mukavilta vielä pitkänkin kuuntelun jälkeen. Pysy yhteydessä tehokkaasti ja viihdy koko päivä jopa 7,5 tunnin akunkestolla, jota voit jatkaa latauskotelon avulla 30 tuntiin. Pikalatausominaisuus lisää toistoaikaa tunnin vain 8 minuutin latauksella.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Kuulokkeiden muoto

In-Ear

Kuulokkeiden tyyppi

Nappikuuloke

Kuuloke-elementit

7 mm

Kuuloketekniikka

Dynaaminen

Väri

Grafiitinmusta

Paino

6,2 g (yksittäinen kuulokenappi)

72,4 g (kotelo)

Latausaika

n. 1,5 tuntia

Käyttöaika

jopa 7,5 tuntia (äänenvaimennus pois päältä)

Jopa 7 tuntia (äänenvaimennus päällä)

jopa 30 tuntia (kotelon kanssa)

Liitäntä

Bluetooth

Bluetooth-versio

Bluetooth 5.4

Bluetooth Audio Codec

SBC, AAC, aptX, aptX Adaptive/Lossless, LC3

Bluetooth profiilit

A2DP, AVRCP, HFP, TMAP, PBP

Vastamelu

Kyllä

Myyntipakkauksen sisältö

Momentum TW 4 -vastamelukuulokkeet, latauskotelo, USB-C kaapeli, silikoniset korvan sisäiset sovitinkappaleet (XS/S/M/L), silikoniset korvan ulkoiset sovitinkappaleet (S/M/L)

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

+358 207 191 992 | https://www.sennheiser.com/en-fi/contact-us

huolto@sennheisernordic.com

Tuotekoodit

EAN-koodi

4260752332408

Telian tuotekoodi

9121208