HonorBand 95502ABBK

 • Suuri 1,57" AMOLED-näyttö, josta voit kätevästi tarkistaa viestit, puhelut ja paljon muuta
 • 96 urheilutilaa ja ympärivuorokautinen sykkeenmittaus tekevät Honor Band 9:sta täydellisen treenikumppanin
 • Jopa 14 päivän akunkesto ja tehokas pikalataus

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 1,57"

  Näytön koko

 • AMOLED

  Näyttö

 • 14 päivää

  Akunkesto

 • 96

  Urheilutilaa

Honor Band 9

Honor Band 9 on kevyt ja tyylikäs suurinäyttöinen aktiivisuusranneke jokapäiväiseen terveydenseurantaasi. Laitteen pitkä akunkesto ja monipuoliset ominaisuudet auttavat sinua motivoitumaan arki- ja tavoitteellisen liikunnan parissa. Ajattoman muodikkaan mustan rannekkeen voit yksilöidä sopimaan tyyliisi haluamallasi kellotaulugrafiikalla.

Tyylikäs muotoilu ja suuri näyttö

1,57-tuumaisella 60 hertsin AMOLED-näytöllä varustettu Honor Band 9 on tyylikäs apulaisesi päivittäisen hyvinvointisi seurantaan. Laitteen kevyt rakenne, pyöristetyt reunat ja siro ulkomuoto sopivat kaikkiin tyyleihin, tilanteisiin ja urheiluhetkiin. Kattava valikoima erilaisia kellotauluja viimeistelee älyasusteesi kokonaisuuden.

Terveyden älykäs seuranta ja kuntoikä-ominaisuus

Yhdistämällä Honor Band 9 älypuhelimesi Honor Health -sovellukseen pääset seuraamaan kokonaisvaltaisesti terveyttäsi ja kuntoiluhistoriaasi. Sovellus tarjoaa myös kuntoikä-kaavion, joka vertailee urheilusuoritteitasi ikäryhmän keskiarvoon ja antaa sinulle arvion hyvinvointisi tasosta. Sykkeenmittausta suoritetaan laitteessa kellon ympäri ja saat tietoa sykealueistasi, stressitasostasi, unesi laadusta sekä veresi happisaturaatiosta.

96 urheilutilaa

Honor Band 9:ssä on yhteensä 96 eri urheilutilaa, joista 11 voit saada vielä tarkempaa tietoa. Olitpa sitten arkiliikkuja, jolle riittää askelmäärien ja arkisykkeen seuranta tai tavoitteellisemmin urheileva sportagonisti, tämä tyylikäs ranneke auttaa sinua motivoitumaan, seuraamaan kehitystä ja pitämään kirjaa tehdyistä suorituksista.

Pitkä akunkesto ja paljon lisäominaisuuksia

Älyranneke tarjoaa kuntoilutulosten ja terveydenseurannan lisäksi myös mm. etsi puhelimeni -toiminnon, kameran etälaukaisimen, musiikin ja median kauko-ohjaimen, säätietoja sekä ilmoitukset haluamistasi sovelluksista. Vaikka ominaisuuksia on paljon, sinun ei tarvitse kuitenkaan tehdä kompromisseja akunkestossa. Honor Band 9 akunkesto on tavanomaisessa käytössä 10 ja kevyemmällä käytöllä jopa 14 päivää.

Etsi puhelimeni -toiminto vaatii toimiakseen Android 9.0 tai uudemman puhelimen ja laitteen yhdistämisen HONOR Health-sovelluksen kautta. Kameran etälaukaisin on saatavilla vain HONOR-puhelimiin MagicOS 7.0 tai uudemmalla käyttöjärjestelmällä. Musiikin ohjaus ei ole käytössä iOS-laitteilla. Musiikin ohjaus -toiminto on yhteensopiva Android 9.0 tai uudemmalla laitteella ja bluetooth-yhteyden ollessa käytössä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Muotoilu

Kaareutuvareunainen

Näytön koko

1,57"

Resoluutio

256

x 402

Näytön ominaisuudet

AMOLED Touch Display

Yhteydet

Bluetooth

5.3

Akku

Akun kapasiteetti

180 mAh

Akunkesto

Jopa 14 päivää

Vedenpitävyys

5ATM

Urheilutilat

96 urheilutilaa

Mitat ja paino

43 mm x 27,88 mm x 9,49 mm

Rannekkeen pituus

135 - 200 mm

Paino

16,3 g

Yhteensopivuus

Android 9.0 tai uudempi, iOS 11.0 tai uudempi

Myyntipakkauksen sisältö

Honor Band 9, latauskaapeli, pikakäyttöopas, käyttöturvallisuustiedote ja takuukortti

Takuu ja tuki

Valmistajan takuu

24 kk

Asiakastuki

Honorin asiakastuki p. 09 2313 8998 ma-pe klo 9-18 | https://www.hihonor.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

6936520839209

Telian tuotekoodi

9121217