Uutuus

SamsungSmart Monitor M8 32"LS32DM801UUXEN

 • Tyylikäs 32” tekoälypohjainen näyttö ja striimaustelevisio 4K UHD -kuvanlaadulla
 • Striimaa elokuvia ja ohjelmia suoraan näytöltä sisäisillä Smart TV -sovelluksilla
 • AI-skaalaus parantaa tarkkuutta ja nostaa viihteen uudelle tasolle

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 32"

  Näytön koko

 • 4K

  Resoluutio

 • 60 Hz

  Virkistystaajuus

 • 4 ms

  Vasteaika

Samsung Smart Monitor M8 32"

Smart TV -sovellukset

Haluatko saada kaiken irti pienestä tilasta tai haluatko hankkia kakkostelevision? Smart Monitor on paras vaihtoehto. Voit striimata suoratoistosisältöä suoraan näytöltä, kuunnella musiikkia tai nauttia Samsung TV Plus -palvelun live-TV-kanavista ja on-demand-sisällöstä ilmaiseksi.

Striimaa sisältöä aiempaa paremmin tekoälyn avulla

Hyödynnä 4K-näytön koko potentiaali ja striimaa sisältöä suoraan näytöllä. NQM-tekoälyprosessorin ohjaama AI-skaalaus tekee alhaisemman tarkkuuden sisällöstä lähes 4K-laatuista, mikä nostaa viihteen uudelle tasolle.

4K ja HDR 10+

UHD-tarkkuus varmistaa, että sisältö herää eloon kauniilla tavalla. HDR 10+ -tuki tekee kirkkaista kohdista kirkkaampia ja tummista kohdista tummempia, joten kuva on vivahteikas ja yksityiskohdat eloisia. Nyt voit nauttia sisällöstä juuri sellaisena kuin se on tarkoitettu.

Äärimmäisen ohut muotoilu ja ergonominen jalusta

Smart Monitorissa tyylikkään huippumoderni muotoilu yhdistyy ergonomisiin toimintoihin. Saat ohuen ja tyylikkään näytön käyttömukavuudesta tinkimättä. Korkeussäädettävä jalusta, jota voi myös kallistaa ja kääntää, varmistaa optimaalisen katselukulman ja maksimaalisen käyttömukavuuden.

Kuule jokainen sana selkeästi tekoälyn avulla

Active Voice Amplifier Pro käyttää tekoälyä taustamelun analysointiin ja puheäänten optimointiin. Puhe kuuluu kristallinkirkkaana kehittyneen äänenkäsittelyn ansiosta.

Astu mukaansatempaavan äänen maailmaan

Yhdistä Galaxy Buds -kuulokkeet Smart Monitoriin ja anna 360 Audion johdattaa sinut tapahtumien keskipisteeseen. Liikuttaessasi päätäsi ääni kuulostaa aivan siltä kuin olisit keskellä viihdettä. Omasta huoneestasi tulee oma elokuvateatterisi tai konserttisalisi, ja pelimaailmat heräävät eloon.

Useita liitäntöjä

USB-C-, HDMI- ja USB-A-liitäntöjen avulla voit yhdistää laitteet suoraan Smart Monitoriin ilman erillisiä sovittimia. Lataa laitteesi, siirrä tietoja ja ota kaikki irti näytön jakamisesta useampaan osaan.

SolarCell Remote -kaukosäädin

SolarCell Remote -kaukosäätimen takana on aurinkokennopaneeli latausta varten. Siten se on ympäristöystävällinen valinta, kun kertakäyttöparistoja ei tarvita. Uuden integroidun pika-aloituspainikkeen kautta pääset nopeammin tiettyihin valikon kohtiin, kuten aloitussivulle, mikä lisää käyttömukavuutta.

Esteettömyystoimintoja heikkonäköisille

Smart Monitor on suunniteltu helppokäyttöiseksi myös heikkonäköisille käyttäjille. Siinä on työkaluja, jotka helpottavat näytön katselua ja käyttöä, mukaan lukien värien vaihtaminen ja äänikuvaukset television asetuksille, kuten äänenvoimakkuudelle ja kanaville.

Hallitse älykotiasi helposti

Näet kaikki älykodin laitteesi uudessa 3D-karttanäkymässä, joka helpottaa laitteiden hallintaa eri huoneissa. Voit tarkistaa laitteiden energiankulutuksen ja kustannukset ja säästää rahaa ottamalla käyttöön energiansäästötilat. Voit käyttää älylaitteiden hallintakeskusta puhelimella tai äänelläsi – keskeyttämättä ohjelmia.

Seuraa harjoitteluasi

Unohda tylsät treenit. Striimaa treenisisältöä tai suorita oma treenisi samalla, kun katsot sisältöä Smart Monitor -näytöltä. Yhdistämällä Galaxy Watchin voit seurata reaaliaikaisia terveystietoja näytöllä – ja jatkaa samalla striimausta.

Käytä työvälineitä nopeammin ja helpommin

Voit käyttää ja ohjata tietokonetta etänä tai työskennellä suoraan näytöllä. Sisäisten tuottavuussovellusten, kuten Microsoft 365:n, avulla voit työskennellä ilman tietokonetta ja luoda yksinkertaisemman ja virtaviivaisemman työympäristön.

Vaihda näyttöjen välillä yhdellä napsautuksella

Nauti paremmasta hallinnasta, kun siirryt tietokoneen oman näytön ja Smart Monitorin välillä. Kun tietokoneeseen on asennettu Easy Setting Box -ohjelmisto, voit vaihdella kannettavan ja isomman näytön välillä samalla hiirellä ja näppäimistöllä. Yhdellä asetuksella voit hallita tietokonetta ja näytön sisäisiä sovelluksia täysin saumattomasti.

Sama hiiri ja näppäimistö kaikille laitteille

Ota kaikki irti moniajomahdollisuuksista ohjaamalla useampia laitteita helposti samalla hiirellä ja näppäimistöllä. Koe parempi tehokkuus hallitsemalla Smart Monitoria, Galaxy Tab -tablettia ja Galaxy-puhelinta yhdessä.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Näytön tyyppi

VA

Näytön koko

32"

Kaareva näyttö

Ei

Kuvasuhde

16:9

Näytön tarkkuus

4K (3840 x 2160)

Virkistystaajuus

60 Hz

Kirkkaus

400 cd/m²

Kontrastisuhde

Staattinen 3000:1

Vasteaika

4 ms (GTG)

WEB-kamera

Integroitu, irroitettava webkamera

Ominaisuudet

HDR10, Airplay2, Adaptive picture

Väri

Valkoinen

Mitat ja paino

713,4 x 616,2 x 200,1 mm / 7,2 kg

Liitettävyys

Liitännät

1 x HDMI (v.2.0)

2 x USB (2.0)

1 x USB-C

Näytön säädöt

Kallistus

-2.0˚(±2.0˚) ~ 15.0˚(±2.0˚)

VESA-standardi

100 x 100 mm

Muuta

Sisältyvät tarvikkeet

Virtajohto 1,5m, HDMI-kaapeli, USB-C, kaukosäädin

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

puh: 0306 227 515, http://www.samsung.com/fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

8806095535463

Telian tuotekoodi

9121962