Chromebook

Kevyt Chromebook on ihanteellinen kannettava niin työskentelyyn, opiskeluun kuin vapaa-ajallekin. Chromebook-kannettava tarjoaa suoran pääsyn Google Playn valtavaan sovellusvalikoimaan. Tutustu kaikkiin Chromebook-kannettaviin ja valitse suosikkisi.

kuvitus kuva aiheesta Chromebook

Laajakaista

Tietokoneen nettiyhteys

Muista myös päivittää netti kotiisi, jotta voit käyttää tietokonettasi ilman yhteyden katkeilua.

Vertaile nettiyhteyksiä
22-11-eShop-TietokoneLiittyma2-bannerpromo-500x500

Mikä ihmeen Chromebook?

Aiemmin kannettavan käyttäjillä oli uutta laitetta valitessaan kaksi varteenotettavaa valtavirran vaihtoehtoa: MacBook tai Windows PC. Tämä muuttui kun Chromebook astui markkinoille 2011. Chromebook eroaa Applen kannettavista sekä muista läppäreistä siinä, että se käyttää Googlen Chrome OS -käyttöjärjestelmää.

Mikäli sydämesi sykkii Googlen työkaluille sekä sovelluksille, voi Chromebook olla täydellinen valinta seuraavaksi kannettavaksesi. Chromebookin toiminnot ovat keskittyneet Googlen omiin sovelluksiin, kuten esimerkiksi Chrome-selain, Google Maps, YouTube ja niin edelleen.

Chromebookin käyttäjille on kuitenkin tarjolla myös kasvava valikoima muiden toimijoiden sovelluksia sekä työkaluja. Voit esimerkiksi käyttää suosittuja ohjelmia ja sovelluksia kuten Microsoft Office, Skype, Instagram ja Facebook myös Chromebookilla, sillä niille on omat Chrome-versionsa.

Chromebookin hinta vaihtelee malli- ja valmistajakohtaisesti. Chromebookit ovat kuitenkin hintatasoltaan huomattavasti edullisempia, kuin esimerkiksi hyvinkin arvokkaat MacBookit tai tuhdit pelikannettavat.

Kun uusi Chromebook on hankittu, muista myös huolehtia kannettavan ja kodin muiden laitteiden tietoturvaohjelmien ajantasaisuudesta. Esimerkiksi Turvapaketti suojaa kodin tietokoneet tietoturvauhkia vastaan.

Ilo irti uudesta Chromebookista

Löydät valikoimastamme Chromebookit eri valmistajilta. Tällä hetkellä valikoimastamme löytyy muun muassa Acer Chromebook ja Asus Chromebook -kannettavia. Tutustu valikoimaan ja löydä paras Chromebook itsellesi. 

Asus Chromebook C403 on kannettava, jonka kevyt paino tekee siitä helpon kantaa mukana ja sen pitkäkestoinen akku takaa virran riittävän vaikka koko koulu- tai työpäiväkäsi. Tässä Chromebookissa on lisäksi näppärä 180:n asteen saranatoiminto, jonka avulla näytät sisältöjä kätevästi myös muille. 

Chromebook tarvitsee sujuvan internetyhteyden, jotta se pyörittää ohjelmia tehokkaasti Chrome OS -käyttöjärjestelmällä. Voit tilata meiltä nopean laajakaistan kotiin taikka näppärän mobiililaajakaistan vaikkapa mökille mukaan. Tutustu myös uuteen 5G-laajakaistaan.

Mikäli tarvitset kuulokkeet tai kaiuttimet uuden Chromebookisi kumppaniksi, tutustu laajaan valikoimaamme äänentoistotuotteita. Löydät meiltä esimerkiksi vastamelukuulokkeetBluetooth-kuulokkeet ja nappikuulokkeet eri valmistajilta. 

Mikäli haluat työskennellä usean ruudun voimin, löydät meiltä ulkoiset näytöt ja pelinäytöt moneen makuun.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin