Pelihiiritarjoukset

Alta löydät näppärästi kaikki tämänhetkiset pelihiiritarjouksemme.

kuvitus kuva aiheesta Pelihiiritarjoukset

Oho! Yhtään listattavaa tuotetta ei löytynyt.

Olisikohan tämän hetkisissä tarjouksissamme jotain sinua kiinnostavaa?

Pelihiiri tuo tuntumaa

Pelihiiri on pelaajan luotettu oikea käsi. Löydät meiltä pelihiiret aloitteleville sekä ammattilaistason pelaajille. Valikoimastamme löydät langattomat pelihiiret sekä perinteisemmät langalliset pelihiiret.

Valitse pelihiiri mieltymystesi mukaan – nyt on varaa mistä valita. Valikoimastamme löydät pelihiiret vaihtelevilla ominaisuuksilla kuten ohjelmoitavalla valaistuksella, painikkeilla, huipputarkoilla sensoreilla sekä loppumattomiin kestävillä akuilla.

Pelaamisen kokonaisuudessaan mahdollistaa nopea netti. Kannattaa siis huolehtia, että kodin kiinteä netti tai mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten on ajan tasalla. Nykyisen nettisi nopeuden kertoo netin nopeustesti (speed test). 

Kun pelitarvikkeet on hankittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme älypuhelimia. Onko suosikkisi ehkä uusin iPhone-malli, OnePlus-puhelin, Xiaomi-puhelin taikka Honor-puhelin?

Pelihiiret ja muut herkut

Pelihiiri on olennainen osa pelaajan välinearsenaalia, mutta vähintään yhtä tärkeitä välineitä pelaamiseen ovat ja laadukkaat pelikuulokkeet sekä pelinäppäimistö, hiirimattoa unohtamatta. 

Erilaisten pelitarvikkeiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelitietokoneet. Valikoimamme kattaa pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. Löydät meiltä myös kaikki rakastetut pelikonsolit kuten Xbox-konsolitPlayStation 4, Nintendo Switch sekä uuden Playstation 5 -konsolin.

Pelivälineiden lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman muita tuotteita. Löydät esimerkiksi älykellot, televisiot, tabletit, tietokoneet, kuulokkeet, kaiuttimet sekä älyvalot ja muut älykotituotteet verkkokaupastamme.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin