WiFi-älyvalaistus

WiFi-yhteyttä käyttävien älylamppujen kanssa et tarvitse erillistä tukiasemaa. Luo tunnelmallinen älyvalaistus WiFi-älylampuilla ilman erillistä tukiasemaa!

kuvitus kuva aiheesta WiFi-älyvalaistus

WiFi-älyvaloilla helppoa älyvalaistusta

WiFi-yhteyttä käyttävien älylamppujen kanssa et tarvitse erillistä tukiasemaa, vaan WiFi-lamput yhdistyvät suoraan kotiverkkoosi reitittimen kautta, minkä ansiosta WiFi-lamppujen käyttöönotto on helppoa. WiFi-älylamput eivät voi kuitenkaan ”keskustella” toistensa tai muiden älylaitteiden kanssa. Jos käytössäsi on useamman eri tuotemerkin älykodin tuotteita, tarvitset niiden hallintaan useamman eri sovelluksen, jokaiselle tuotemerkille omansa. Haittapuolena on, että WiFi-älyvalot eivät välttämättä toimi kunnolla, jos WiFi-verkkosi yhteys ei ole riittävän hyvä kaikkialla kotonasi. Tähän apuna on Mesh-järjestelmä, jonka avulla saat WiFi-verkkoyhteyden kattamaan kotisi jokaisen kolkan.

Älykodin laitteilla kohti älykkäämpää arkea

Tee kodistasi aiempaakin mukavampi ja arjestasi miellyttävämpi kodin älyratkaisuilla. Löydät meiltä muun muassa laajan valikoiman Philips Hue -tuotteita, joiden Ambilight -teknologia vie älyvaloilla television katselun aivan uudelle tasolle. Älykaiuttimen avulla toistat suosikkimusiikkiasi, ohjaat älykotiasi ja nautit viihteestä – vain oman äänesi avulla. Tutustu myös mediatoistin valikoimaamme. Chromecast-mediasoittimella voit suoratoistaa mobiililaitteeltasi esimerkiksi sarjoja, elokuvia ja musiikkia suoraan televisioosi. Jos valintasi on Apple TV, saat aina huippulaatuista kuvaa televisiosi näytölle. Älykkäillä mesh-laitteilla laajennat kotisi WiFi-verkon kattamaan jokaisen nurkan ilman katvealueita.

Sähköpotkulaudalla huristelet työ- ja vapaa-ajan matkat kätevästi ja hauskasti. Robotti-imuri puolestaan siivoaa pölyt ja roskat puolestasi helpottaen siivousta. Kätevä varsi-imuri toimii loistavasti robotti-imurin kaverina, ja ilmastointilaitteet helpottavat kesähelteillä.

Turvaa kotisi älykkäillä valvontakameroilla – meiltä myös huippunopeat 5G-nettiliittymät

Matkustelu sujuu rauhallisin mielin, kun koti on turvattu. Asenna kotiisi älykkäät turvakamerat, niin pystyt varmistamaan helposti, että kaikki on niin kuin pitääkin. Valitsemalla kodin netiksi nopean 5G-netin, voit luottaa, että verkkoyhteys tarjoilee vakaata nettiä useille kodin älylaitteille ja verkossa surffaajille.

Suojaa samalla myös puhelimesitablettisi ja tietokoneesi nettiyhteys Telia Turvapaketilla. Hyvä tietoturvaohjelma torjuu virukset ja estää vakoiluohjelmat sekä suojaa yksityisyytesi ja henkilötietosi verkossa. Voit käyttää nettiä ilman huolia, kun tietoturva on kunnossa.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin