WilfaHS1-SWB Innovac Aqua Plus -varsi-imuri602789

 • Varsi-imuri älykkäällä pölyntunnistusteknologialla, automaattisella tehonsäädöllä ja moppaustoiminnolla – myös kolme manuaalisesti valittavaa tehoa
 • Koko huusholli kerralla kuntoon – 140 W:n imuteho ja imurointiaikaa jopa 60 minuuttia
 • Kattavat lisävarusteet – vaihdettava lattiaharja, moppi ja liina, turbosuulake, yhdistelmä- ja rakosuulake sekä seinätelakka

VäriMusta / Grafiitin harmaa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 4-portainen

  Tehonsäätö

 • 140 W

  Imuteho

 • 60 min

  Toiminta-aika

 • HEPA

  Suodatus

 • LED

  Näyttö

Wilfa HS1-SWB Innovac Aqua Plus -varsi-imuri

Wilfa Innovac Aqua Plus johdoton varsi-imuri helpottaa arkea, ja kodin siistinä pitämistä.

Älykäs automaattinen pölyntunnistin

Innovac Aqua Plus -mallissa on monta älykästä toimintoa. Automaattinen pölyntunnistin tunnistaa pölyn ja säätää imurin voimakkuutta sen perusteella. Tässä isona etuna on se, että tehdessään niin laite käyttää juuri oikean määrän tehoa, jolloin se samalla optimoi akun käyttöä, joka mahdollistaa pidemmän toiminta-ajan päivittäisessä käytössä. Myös laitteen äänentaso pysyy miellyttävällä tasolla.

Moppauskin voi olla helppoa

Märkämoppaukseen soveltuva moppiosa kiinnittyy imurin suulakkeeseen helposti magneettikiinnityksellä. Täytä vesisäiliö vedellä, ja käytä poljinta lisätäksesi moppiin vettä sekä pitääksesi mopin kosteana siivouksen ajan. Näin voit samalla imuroida ja mopata lattiat aikaa säästäen.

Neljä eri imurointitehoa

Innovac Aqua Plussassa on 4 eri imurointitehoa: 1. Auto (oletus), 2. Korkea, 3. Keskitaso, 4. Matala. Säätämällä imutehon sopivaksi saat poimittua pölyn ja roskat kattavasti kaikkialta kodistasi.

Hiljainen tekniikka

Imuroinnista lähtee aina ääntä, mutta Innovac Aqua Plussassa suunnittelussa on pyritty minimoimaan imurointiäänen taso. Kääntämällä äänen poispäin laitteen käyttäjästä äänen taso on matalampi ja käyttökokemus näin ollen miellyttävämpi. Äänenvoimakkuus tälle imurille on mitattu IEC 60704-1:2021 -standardin mukaisesti olevan 56 dB minimiteholla ja 67 dB maksimiteholla.

Kevyt ja helppo käsitellä

Laitteen kevyt paino ja ergonomisesti muotoiltu kahva tekee käytöstä helppoa niin isoille kuin pienemmillekin käyttäjille. Kahvasta on helppo pitää kiinni, ja toisin kuin useimmat samankaltaiset laitteet käynnistä nappia ei tarvitse pitää pohjassa käytön ajan. Lattiasuulakkeessa olevan kirkkaan LED-valaistuksen ansiosta lattioilla ja huonekalujen alla olevat roskat näkee helposti.

Muuntuu kädessä pidettäväksi rikka-imuriksi

Innovac Aqua Plus taipuu monenlaiseen käyttöön. Lattioiden imurointiin tarkoitetun teleskooppiputkiversion lisäksi käsi-imuri lisäosineen on monikäyttöinen. Sillä pystyy helposti siistimään esimerkiksi keittiön tasot, sekä pienet ahtaat tilat niin kotona, autossa kuin veneessäkin. Eikä sinun tarvitse vetää perässäsi painavaa imuria.

Informatiivinen LED-näyttö

Innovac Aqua Plussan LED-näyttö kertoo sinulle akun keston, tehoasetuksen sekä latauksen tilan silloin kun laite on latauksessa. Lisäksi näyttö ohjeistaa sinua näytölle ilmaantuvien kuvien avulla, esimerkiksi kertomalla milloin filtteri pitäisi puhdistaa tai jos laitteessa on tukos.

4-kerroksinen suodatusjärjestelmä

Innovac Aqua Plus on varustettu 4-kerroksisella suodatusjärjestelmällä. Tämä mahdollistaa huomattavasti puhtaamman paluuilman kuin perinteinen imuri, jossa filttereitä on 1, tai korkeintaan 2. Suodatusjärjestelmä rakentuu seuraavista osista: Esisuodatin, Sykloonisuodatin, Pestävä mikrosuodatin, HEPA-pölysuodatin.

Helppo tyhjentää ja puhdistaa

Innovac Aqua Plussassa on 0,7 litrainen pölypussiton pölysäiliö, joka on helppo tyhjentää, kun se on täynnä. Tyhjennyksen voit tehdä kahdella eri tavalla. Voit avata säiliön pohjassa olevan luukun ja tyhjentää säiliön roska-astiaan. Vaihtoehtona on myös irrottaa säiliö rungosta, jolloin sen kuljettaminen ja tyhjentäminen esimerkiksi asunnon ulkopuolelle käy kätevästi. Imurissa on pestävä filtteri ja pölysäiliö. Vinkki! Puhdistamalla lattiaharjat, filtteri ja pölysäiliön säännöllisesti varmistat aina parhaan mahdollisen imutehon.

Kätevä LED-valo

Lattiasuulakkeessa olevan kirkkaan LED-valaistuksen ansiosta näet helposti lattioilla ja huonekalujen alla olevat roskat.

Myyntipakkauksen sisältö

Seinätelakka, joka toimii latausasemana sekä lisäosien säilytystelineenä. Vaihdettava lattiaharja – mukana erityisesti koville lattioille sopiva rullaharja sekä yhdistelmäharja matoille ja muille lattiapinnoille. Moppisuulake ja moppiliina. Miniturbosuulake: huonekaluille, autoon, veneeseen ja muille pienemmille pinnoille. Teleskooppivarsi, yhdistelmä- ja rakosuulake sekä laturi.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Väri

Musta / Grafiitin harmaa

Moottorin tyyppi

Hiiliharjaton moottori

Pölysäiliön koko

0,7 L

Poistoilman HEPA suodatus

Kyllä

Nelikerroksinen kokonaissuodatus

Kyllä

Pestävä mikrosuodatin

Kyllä

Märkä moppaus

Kyllä

Teho

Maksimiteho

420 W

Imuteho

140 AW

Akku

Akun tyyppi

Li-ion akku

Akun jännite

25,2 V

Akun kapasiteetti

2500 mAh

Latausaika

4 – 6 tuntia

Käyntiaika n. (Low / Auto / Mid / Max):

60 min / 15–30 min / 17 min / 7 min

Fyysiset mitat

Paino

2,5 kg

Myyntipakkauksen sisältö

Pakkauksen sisältö

Seinätelakka, vaihdettava lattiaharja, moppisuulake ja moppiliina, miniturbosuulake, teleskooppivarsi, yhdistelmä- ja rakosuulake, laturi

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

5 vuotta, akku 1 vuosi

Asiakastuki

Wilfan asiakastuki: https://www.wilfa.fi/support/, Puh: (09) 6803480, asiakaspalvelu@wilfa.fi

Tuotekoodit

EAN-koodi

7044876027894

Telian tuotekoodi

9118466