TargusSagano Travel EcoSmart 16" -tietokonereppuTBB634GL

  • Kevyt, tilava ja ympäristöystävällinen tietokonereppu, jossa on vetoketjullinen tasku max. 16" kannettavalle
  • Ympäristöystävällinen valmistus – valmistuksessa käytetty jopa yhdeksää kierrätettyä muovipulloa
  • Tilava päätasku kirjoille, kansioille ja muille tavaroille, vetoketjullinen etutasku ja kätevät taskut esimerkiksi juomapullolle

VäriHarmaa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

Targus Sagano Travel EcoSmart 16" -tietokonereppu

Targus Sagano Travel EcoSmart on kierrätysmateriaaleista valmistettu tilava ja tyylikäs reppu. Siinä on oma erillinen pehmustettu osio maks. 16” kannettavalle tietokoneelle, minkä lisäksi repussa on erittäin tilava pääosio kirjoille, kansioille ja muille mukana kulkeville tavaroille. Sagano Travel -reppu on varustettu turvaominaisuuksilla, kuten SafePort Sling Protection System:lla*, joka suojaa kannettavaa tietokonettasi esim. repun pudotessa maahan, kun taas RFID-tasku auttaa pitämään esim. pankkikorttisi turvassa etälukulaitteilta. Pääosiossa on myös kätevät pikkutaskut kynille, avaimille ja muille pikkutavaroille. Kaksi tilavaa etutaskua pitävät lisätarvikkeet helposti ulottuvilla, ja sivuilla olevissa verkkotaskuissa voit kuljettaa kätevästi esimerkiksi vesipulloa. Pehmustetut olkahihnat ja hengittävä selkäosio tekevät repusta mukavan ja vähemmän hiostavan kantaa. Repun materiaali on vettähylkivää kangasta, mutta kovemman sadesään yllättäessä repusta löytyy piilotaskusta ulosvedettävä koko repun suojaava sadesuoja.

*SafePort Sling Protection System on ripustus tietokoneosiossa, joka on kiinnitetty päälokeron vastakkaisten seinien väliin, joten kannettava tietokone on kehdon omaisesti irti laukun pohjasta. Tästä syystä, jos reppu vahingossa tipahtaa, vältetään kosketus laitteen ja laukun pohjan välillä.

Ympäristöystävällinen valinta

Targus EcoSmart -laukut ja reput on valmistettu GRS-sertifioiduista kierrätysmateriaaleista ympäristöä ja sujuvaa matkustamista ajatellen. Tämän 16” Sagano -repun valmistukseen on käytetty 9 kierrätettyä muovipulloa, jotka näin pidettiin poissa päätymästä rasittamaan maailman meriä ja kaatopaikkoja. Muovipullot kerättiin, murskattiin pieniksi hiutaleiksi, polymeroitiin uudelleen muovilastuiksi, kuumennettiin ja kehrättiin langaksi, joka ommeltiin tähän EcoSmart-laukun kankaaseen. Myös paketointi on vastuullisesti tuotettu ja FSC-sertifioitu.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotetyyppi

Sylimikron kantoreppu

Tuotemateriaali

Kierrätetty PET-muovi

Leveys

33 cm

Syvyys

19 cm

Korkeus

53 cm

Paino

770 g

Yhteensopivuus kannettava tietokone

16"

Ylimääräiset lokerot

2 ulkoista vetoketjullista etutaskua

Ominaisuudet

Verkkomainen takaosa, RFID-suojatasku, pehmustettu sylimikrokotelo

Kantohihna

Säädeltävä olkahihna

Väri

Harmaa, musta

Valmistajan takuu

Takuu

Rajoitettu elinikäinen vaihtotakuu

Asiakastuki

Puh: +44 (0) 207 744 0330 (Ma - Pe, klo: 9.00-17.00, UK time) / https://uk.targus.com/pages/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

5051794040548

Telian tuotekoodi

9119579