Thomson

Thomson-televisio tuo elokuvamaista tunnelmaa ja kapean muotoilunsa ansiosta se sopii täydellisesti kotiisi. Valikoimastamme löydät muun muassa QLED ja muut 4K Thomson-TV:t. Tutustu Thomson-valikoimaan ja valitse itsellesi sopiva!

kuvitus kuva aiheesta Thomson

24 tuotetta

search
Näytetään 24/24
Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana
TV ja viihde

Telia Play – kaikki viihde yhden napin takana

Telia Playsta näet seuraamasi lempisarjat sekä suosituimmat urheilulajit. Telia Playn vuokraamosta löydät viihdyttäviä uutuuksia ja saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta!

Thomson

Thomson on ranskalainen elektroniikkayhtiö, joka on erikoistunut muun muassa televisioihin. homson on toiminut markkinoilla pitkään ja se on tunnettu laadukkaista tuotteistaan.

Valikoimamme Thomson-televisioista löydät laajan kattauksen eri kokoisia näyttöjä niin LED-tekniikalla kuin QLED:nä, sekä erilaisia älykkään television ominaisuuksia. Thomson TV:t sisältävät älykkäitä toimintoja, kuten tunnetuimpien suoratoistopalveluiden sovellukset, sisäänrakennetun WiFi-yhteyden ja niissä on myös monipuoliset liitännät erilaisten laitteiden kytkemiseen.

Valikoimastamme löydät myös Thomson Google TV:t. Älykäs Thomson Google TV mahdollistaa monipuolisen viihtymisen. Google TV:n Android TV -käyttöjärjestelmä tuo sinulle saataville yli 7000 sovellusta. Lisää sisältöä Thomson-televisioosi löydät Telia Playn monipuolisesta tarjonnasta. Voit katsoa parhaat uutusleffat Telia Playn Vuokraamosta tai valita kanavapakettien valikoimasta itsellesi sopivan vaihtoehdon, halusitpa katsoa sitten sarjoja, urheilua tai vähän kaikkea. Voit luoda Telia Play -tunnukset itsellesi ilmaiseksi ja ladata Telia Play -sovelluksen Android-älytelevisiosi sovelluskaupasta.

Thomsonin televisioissa on vakiona kolmen vuoden takuu ja ne kootaan Euroopassa.

Lisätarvikkeet Thomson TV:n katseluun

Telkkareiden lisäksi löydät meiltä myös tv-tarvikkeet, kuten televisioille tarkoitetut seinätelineet ja HDMI-kaapelit. Soundbar-kaiuttimella viimeistelet elokuvateatterimaisen katselukokemuksen.

Kannattaa tutustua myös muihin tv-tarvikkeisiin, joista löydät esimerkiksi ylijännitesuojat, joiden avulla pidät tekevision paremmassa turvassa ukkossäällä ja sähköverkon ylijännitepiikkien aikana. 

Loppuvuonna on helppo tehdä edullisia löytöjä! Singles' Day -tarjoukset, Black Friday -tarjoukset sekä Cyber Monday -tarjoukset kattavat monipuolisen valikoiman tuotteita. Katso myös yhteen kokoamamme isänpäivälahjaideat. Meiltä löydät myös paljon joululahjaideoita.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin