Singles' Day

Singles' Day 2023 valtasi marraskuussa Telian verkkokaupan huipputarjouksilla. Vuoden 2024 Singles' Day -tarjouksia odotellessasi, voit kurkata tämän hetken ajankohtaiset laitetarjoukset.

Singles’ Day 2023 – syksyn hemmotteluhetki

Maailman mahtavin ostospäivä ja Singles' Day -tarjoukset valtasivat Telian verkkokaupan marraskuussa 2023. Singles' Dayn juuret versoavat Kiinasta, jossa sinkut juhlivat sinkkuuttaan rinta rottingilla ja nautiskellen. Marraskuun 11. päivästä onkin muodostunut treat yourself -sanoman juhlapäivä, joka on levinnyt ympäri maailman!

Miten hyödyn Singles' Daysta?
Singles' Day

Miten hyödyn Singles' Daysta?

Paitsi että Singles' Day tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tehdä kodin elektroniikkahankinnat alennettuun hintaan, on Singles' Day myös oiva ajankohta muistaa läheisiä. Singles' Day ajoittuu juuri joulusesongin alkuun, mikä tekee tarjouspäivästä erinomaisen tilaisuuden ostaa joululahjat ajoissa ja hyvään hintaan.

Singles' Day Suomessa
Singles' Day

Singles' Day Suomessa

Suomessa Singles' Day, tuttavallisesti suomalaisittain Sinkkujen päivä tai Sinkkupäivä, on vielä huomattavasti pienempi shoppailutapahtuma kuin esimerkiksi Black Friday. Sinkkujen päivä lähti rantautumaan Suomeen vuoden 2016 kieppeillä, ja päivä on kasvattanut suosiotaan Suomessa vuosi vuodelta.

Odotatko jo Applen Singles' Day -tarjouksia?
Singles' Day

Odotatko jo Applen Singles' Day -tarjouksia?

Viime vuonna Singles Dayn tarjouskattauksessa nähtiin upea kattaus Applen suosittuja tuotteita. Oliko kiikareissasi esimerkiksi uusi iPhone 15, iPhone 14 tai joku muu vanhemmista Applen iPhone -malleista? Ehkä himoitsit uusia AirPodseja tai kätevää iPadia puhelimen rinnalle? Kaipasiko ranteesi tyylikästä ja näyttävää Apple Watchia tai oliko aika päivittää vanha kannettava tehokkaaseen MacBookiin? Mikäli olit valppaana, saatoit bongata Applen tuotteita Telian Singles' Day 2023 -tarjouksista!

Mikä ihmeen Singles' Day?

Singles' Day, tuttavallisesti suomalaisittain Sinkkupäivä, on Kiinasta lähtöisin oleva epävirallinen merkkipäivä. Singles' Day, eli Guanggun Jie, starttasi eräänlaisena anti-ystävänpäivänä, joka juhlistaa sinkkuutta sekä parisuhdettomuutta. Singles' Dayn aikana sinkut juhlivat omaa parisuhdetilannettaan rinta rottingilla, ja näyttävät, että ei ole syytä harmitella parisuhteen puuttumista. Myös Singles' Dayn päivämäärä on sidottu juhlan merkitykseen: Singles' Day sijoittuu päivälle 11.11., sillä päivämäärän numerot muistuttavat yksin seisovia yksilöitä, sinkkuja. Singles' Day on tarjouspäivä, jonka aikana lukuisat palvelut ja tuotteet elektroniikasta elämyksiin ovat saatavilla tarjoushinnoin. Nykyään Singles' Day leviää kiihtyvällä tahdilla ympäri maailman, ja päivä on noussut jopa taloudellisesti merkityksellisemmäksi tapahtumaksi kuin Yhdysvalloista lähtöisin oleva Black Friday sekä tämän shoppailumerkkipäivän pikkusisar Cyber Monday.

Parhaat Singles' Day -tarjoukset

Edullisimmat viedään ensin – nappaa itsellesi parhaat Singles' Day tarjoukset! Vuoden 2023 Singles' Day tarjousvalikoimamme kattoi laajan valikoiman tuotteita huippualennuksessa. Vuoden 2023 Singles' Day -valikoimasta löytyi muun muassa viimeisimpiä puhelimia, tabletteja, suosittuja älykelloja, urheilukelloja sekä kannettavia tietokoneita. Usein suursuosioon eri kampanjoidemme aikana nousevat myös kampanjahintaiset liittymät sekä laajakaistaliittymät.

Singles' Day on hyvä hetki muistaa itseä, parisuhdetilanteesta riippumatta. Tilaamalla uutiskirjeemme pysyt kartalla ajankohtaisista tarjouksista, ja kuulet myös Singles' Day -tarjouksista ensimmäisten joukossa. Tilaa uutiskirje.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin