Pelireput

Muilla pelituotteilla täydennät pelikokoonpanosi täydelliseksi. Pelirepussa peliläppärisi ja kaikki tarvikkeesi kulkevat mukanasi turvallisesti mihin vain. Pelituolilla istut mukavasti pidemmätkin pelisessiot ja pelipöydälle mahtuu kaikki tarvitsemasi lisälaitteet mainiosti. Ratilla ja polkimilla voit pelata ajopelejä aivan kuten olisit itse radalla ajamassa.

kuvitus kuva aiheesta Pelireput

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Pelireppu menevälle pelaajalle

  Pelirepussa kuljetat kätevästi ja turvallisesti pelikannettavasi ja pelitarvikkeesi minne vain. Valikoimastamme löydät pelirepun sen mukaan, onko käytössäsi 15 tuumainen vai 17,3 tuumainen peliläppäri. Pelirepussa mukanasi kulkee myös pelihiiri, pelikuulokkeet ja vaikka erillinen pelinäppäimistö.

  Sujuvampaa pelaamista

  Tee pelikokemuksistasi ainutlaatuisia huipputason laitteilla ja tarvikkeilla. Lue myös Yhteisön artikkelit ja uutiset pelaamisen sekä pelilaitteiden maailmasta. Verkkokaupastamme voit tilata helposti juuri omaan käyttöön sopivan pelitietokoneen, peliläppärin, pelinäytön sekä pelikuulokkeet.

  Päivitä myös pelikonsoli ja konsolitarvikkeet. Olipa kotonasi sitten Nintendo Switch, Xbox, PlayStation 4 tai muu konsoli, löydät laitteiden ja konsolipelien valikoimastamme taatusti uuden suosikkisi. Tutustu myös uuteen PlayStation 5 -konsoliin.

  Jotta pelaaminen olisi sujuvaa, netin tulee toimia erinomaisesti. Laita kodin laajakaista kuntoon tai hanki mobiililaajakaista esimerkiksi reititintä varten.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin