Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Kesäale on alkanut

Kahlaa läpi mehevimmät tarjoukset puhelimista lisätarvikkeisiin ja poimi parhaat laitteet kesästä nauttimiseen.

kesän kuumimmat diilit

Kesällä on lupa nauttia ja hemmoitella itseään. Kurkkaa alta parhaat laitetarjoukset kesään. Nappaa omaksesi ennenkuulumaton kesädiili - uusi puhelin ja liittymä rajattomalla kotimaan netillä edulliseen pakettihintaan ja langaton kaiutin kaupan päälle. Muista myös viikottain vaihtuva viikon diili, telkkaritarjoukset sadepäivien varalle ja muut tarviketarjoukset kesään, kuten esim. kaiutin- ja kuuloketarjoukset.

 

ennenkuulumaton kesädiili

Tällaisesta diilistä olet tuskin aiemmin kuullut: uusi puhelin ja liittymä rajattomalla kotimaan netillä edulliseen pakettihintaan. Ja langaton kaiutin kaupan päälle. 399 euron arvoinen Harman Kardon Onyx Studio 4 -kaiutin. Tsekkaa kampanjaluurien valikoima ja tee oma diilisi 1.7. mennessä.

Lue lisää

tyylikkäintä a-luokkaa

iPhone 7 128 GB on vedenkestävä huippuluuri, jonka optisen kuvanvakaimen ansiosta nappaat talteen veitsenterävät kuvat kesän muistoista. Tilaa nyt omasi viikon diilihintaan 629 € (norm. 699 €).

Tilaa nyt

Telkkaritarjoukset sadepäivien varalle

Asiakasedut alkavat Telia Kaupasta

Puheliittymä- tai kiinteän laajakaistan asiakkaanamme saat nyt reissunkestävän Huawei MediaPad T3 10 -tabletin sekä nopean ja rajattoman mobiililaajakaistan yhteishintaan 19,90 €/kk.

Etuhinta edellyttää 12 kuukauden sopimusta. Sopimuskauden kokonaishinta on 238,80 €.

Varusteet kesään

Tietokonetarjoukset

Tsekkaa kaikki laitetarjoukset

Yrittäjä, huomio!

Emme ole unohtaneet sinuakaan. Edut ja tarjoukset yrityksille löydät naapuriosastolta.