E-WayE-6045FRS -sähköpotkulauta601442

 • Tehokas sähköpotkulauta 600 W:n moottorilla, 25 km/h huippunopeudella ja kestävillä 10” Honeycomb-renkailla
 • Taitettava rakenne ja painoa 18 kg – kulkee kätevästi mukanasi kaikkialle
 • Täydellä akulla ajat jopa 45 km matkan ja selkeältä AI-LED-näytöltä seuraat kätevästi nopeutta ja akun varaustilaa

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 25 km/h

  Nopeus

 • 10”

  Honeycomb-renkaat

 • 25-45 km

  Toimintamatka

 • 600 W

  Moottori

E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta

E-Way E-6045FRS -sähköpotkulauta tarjoaa nopean kiihtyvyyden ja tehon myös jyrkempiin ylämäkiin. E-6045FRS-sähköpotkulauta sopii niin lyhyille kuin keskipitkille matkoille, sillä sen maksimikantama on optimiolosuhteissa jopa 45 km. Tehokas etu- ja takajousitus tekee ajosta miellyttävämpää myös kuhmuraisemmalla alustalla.

600 W moottori

E-Way E-6045FRS -sähköpotkulaudassa on järeä hiiliharjaton moottori, jonka hetkellinen huipputeho on jopa 1200 W. Moottorin nimellisteho on 600 W. Tehokas 48 V akku ja voimakas moottori saavat laudan huippunopeuden nousemaan erittäin nopeasti jopa 25 km/h. Huomaat tehon eritoten ylämäissä ja liikkeelle lähdettäessä. Moottori on myös sijoitettuna takapyörälle, joten sen koko teho saadaan kunnolla käyttöön.

Jopa 45 km toimintamatka

E-6045FRS-sähköpotkulaudalla pystyt kipuamaan jyrkemmätkin ylämäet jopa 25 % nousukulmalla. Normaaliolosuhteissa voit matkata laudalla jopa 25 – 45 km matkan. Korkeamman jännitteen ansiosta akun hyötysuhde on parempi kuin useimmissa markkinoilla olevissa sähköpotkulaudoissa. Akun lataaminen tyhjästä täydeksi kestää n. 5-6 tuntia. Akku saavuttaa täyden kapasiteettinsa muutaman latauskerran jälkeen.

Kätevä AI-LED-näyttö

Voit seurata kätevästi nopeutta ja akun varaustilaa isolta AI-LED-näytöltä. Näyttö on suunnattu viistosti, joten näet sen nopealla vilkaisulla. Nopeuden säätimen yhteyteen sijoitetun valitsimen avulla voit helposti säätää eri ajotiloja ja etuvalon toimintaa.

Isot ja kestävät renkaat

E-Way E-6045FRS -sähköpotkulaudassa on kestävät ja isot 10” Honeycomb-renkaat, ilman helposti rikkoutuvia sisäkumeja. Lisäksi sen etu- ja taka-akselilla on erillinen jousitus pehmentämässä teiden epätasaisuuksia. Voit siis taittaa vaikka työmatkat mukavasti E-Way E-6045FRS -sähköpotkulaudalla.

Tehokas jarrutusjärjestelmä

E-6045FRS-sähköpotkulaudassa on jopa kolme erillistä jarrutusjärjestelmää. Edessä on rumpujarru, jolle on oma jarrukahvansa. Takana on myös aktiivinen moottorin jarru, joka kerää samalla talteen jarrutuksesta syntynyttä energiaa ja varastoi sitä takaisin akkuihin. Vahvan jarrutusjärjestelmän ansiosta sähköpotkulauta pysähtyy erittäin tehokkaasti. Muista säätää jarrut itsellesi sopiviksi kun otat laudan ensikertaa paketista.

Säätele ominaisuuksia sovelluksella

E-Way E-6045FRS on yhteensopiva E-Way mobiiliapplikaation (Android** / IOS**) kanssa, jonka avulla voit säädellä useimpia laitteen ominaisuuksia. Voit hallita esimerkiksi eri ajomoodeja, joilla määritetään mm. potkulaudan kiihtyvyyttä ja käytössä olevaa tehoa. Lisäksi näet kaiken datan sähköpotkulaudan käytöstä ja käyttöhistoriasta.

Kestävä ja kokoontaitettava rakenne

E-Way E-6045FRS on valmistettu erittäin kestävästä alumiinista, jota käytetään tunnetusti myös ilmailualalla kevyen, mutta erittäin vahvan rakenteensa ansiosta. E-6045FRS painaa vain 18 kiloa, joten se kulkee kevyesti mukana myös julkisissa liikennevälineissä. Lisäksi kokoontaitettavan rungon ja ohjaustangon ansiosta se vie vain vähän tilaa. Laudan runkoon on myös lisätty erillinen lukitusrengas, jonka läpi U- tai vaijerilukon läpivienti on helpompaa ja turvallisempaa. Suhteellisen kompaktista koosta huolimatta se pystyy kuljettamaan eri kokoisia käyttäjiä 125 kiloon asti.

Kaikissa E-Way potkulaudoissa on latauspistoke sijoitettuna näytön yhteyteen, jolloin sinne ei mene likaa tai rapaa maantasolta.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Nopeus

Säädettävä, huippunopeus jopa 25 km/h

Toimintamatka

25–45 km

Näyttö

Monipuolinen AI-LED-näyttö laajalla informaatiolla

Moottori

600 W, 1200 W (huipputeho)

Akku

Akku: 48V, 9,6Ah (460Wh) Li-ion

Latausaika

5–6 h

Suojaus

IP54

Maks.nousukulma

25 %

Renkaat

10" Honeycomb renkaat – ei helposti puhkeavaa sisärengasta

Jarru

Takana E-ABS energian talteenotolla, edessä rumpujarru

Maks.käyttäjänpaino

125 kg

Muut ominaisuudet

Lukitusrengas U- tai vaijerilukon turvallisempaan läpivientiin, kantokoukku esim. repun kannatteluun (max. 5kg), soittokello, hyvät heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeässä, E-ABS, tehokas ledvalo edessä, ledvalo takana ja tukijalka

Mitat

126 x 62 x 120 cm (ajokunnossa), 116 x 20 x 53 cm (kokoontaitettuna)

Paino

17,6 kg.

Valmistajan takuu

Rajoitettu takuu 2 vuotta. Akun takuu 1 vuosi.

Huoltotilaukset, huoltoon ja tekniseen tukeen liittyvät kysymykset

tuki@gossenordic.com, 020 722 94 31 (arkisin klo 8.00 – 16.00)

Tuotekoodit

EAN-koodi

7044876014429

Telian tuotekoodi

9114988