Kaupanpäälliset

Tältä sivulta löydät kaikki voimassa olevat kampanjat, joissa saat pakettiin mukaan ilahduttavan kaupanpäällisen, cashback-alennuksen hinnasta tai muun mukavan yllätyksen. Toimi pian ennen kuin kampanjat päättyvät!

kuvitus kuva aiheesta Kaupanpäälliset

Pikavalinnat

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  5G-netti kotiin

  Hanki kiinteä 5G-yhteys kotiisi vaivattomasti

  Supernopea 5G-yhteys tarjoaa parhaan mobiiliyhteyden pientaloihin – valmiiksi asennettuna.

  Tutustu
  22-11-eShop-alykoti-bannerpromo
  Etkö ole vielä liittymäasiakkaamme?
  Salainen liittymäetu

  Etkö ole vielä liittymäasiakkaamme?

  Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme. Katso juuri sinulle räätälöity salainen liittymäetu! Puhelinnumerosi toimii etukoodina.

  Kaupanpäälliskampanjat

  Oletko harkitsemassa uuden puhelimen, tabletin tai tietokoneen ostoa? Kaupanpäälliskampanjan ajanjaksolla uuden laitteen hankinta on entistä kannattavampaa, sillä saat monesti ostohintaan nähden huomattavaa etua.

  Kaupanpäälliskampanjat ovat aina voimassa rajoitetun ajan, ja niissä sovelletaan aina kampanjakohtaisia ehtoja. Vuosien varrella olemme jakaneet erilaisissa kampanjoissa kaupan päälle mm. ENCE-pipoja, erilaisia älykelloja ja jopa yli 1000 euron arvoisia tuotteita. Erityisesti arvokkaimpien tuotteiden, kuten suurien televisioiden, kaupanpäälliskampanjoissa kaupanpäällistuote voi olla hyvinkin arvokas.

  Lahjakortti kaupan päälle

  Säännöllisin väliajoin on hyvä tarkistella omia puhelinliittymiä ja kodin nettiä. Onko sopimus ajan tasalla, vai olisiko tarvetta päivittää vaikkapa 5G-liittymään? Myös puhelin- ja laajakaistaliittymien ostajille on tarjolla satunnaisin väliajoin erilaisia kaupanpäälliskampanjoita. Määräaikaisen laajakaistaliittymän ostaja on saattanut saada vuosien saatossa kaupan päälle esimerkiksi AirFryerin, robotti-imurin tai Telia Kaupan lahjakortin!

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin