Tietokoneet mobiiliyhteydellä

4G tai 5G -yhteydellä varustetulla kannettavalla tietokoneella pysyt yhteydessä missä ikinä tahansa liikutkin. Asenna SIM-kortti sopivan liittymän kera tietokoneeseen ja olet valmis tiedon valtatielle.

kuvitus kuva aiheesta Tietokoneet mobiiliyhteydellä
Asiakasetu

3 vuoden takuu

Liittymäasiakkaanamme saat 4G/5G-tietokoneisiin 3 vuoden takuun.

Lue lisää
Telia-asiakasetusydan-RED-RGB

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Salainen etu

  Kurkkaa salainen mobiililaajakaistaetusi

  Nappaa itsellesi mobiililaajakaista huippuhintaan. Puhelinnumerosi toimii etukoodina.

  Katso etusi
  22-05-B2C-teliafi-LMP-banner-promo-MBB-256x256
  Tietokoneen tietoturva
  Turvapaketti

  Tietokoneen tietoturva

  Kodin tietokoneet on hyvä suojata viruksilta ja muilta vakoiluohjelmilta. Suojaa nettiyhteytesi ja vaikka kaikki kodin laitteet Turvapaketilla. Voit surffailla huoletta, kun tietoturva on kunnossa.

  Tietokone käyttöön helposti
  Helppi

  Tietokone käyttöön helposti

  Uuden tietokoneen käyttöönotto sujuu paljon rennommin, kun annat Helpin hoitaa sen puolestasi.

  Tietokoneet sim-korttipaikalla Telialta

  Mobiiliyhteydellä varustetussa tietokoneessa on sim-korttipaikka, jonne saat suoraan asennettua mobiililaajakaistan sim-kortin ilman, että tarvitsisit erillistä 4G- tai 5G-reititintä. Sim-korttipaikalla varustettu kannettava onkin loistava valinta, kun etsit läppäriä liikkuvaan käyttöön. Sim-kortti vain läppäriin ja sinulla on netti yhteys aina siellä missä oletkin. Valikoimastamme löydät niin uudet 4G- ja 5G-kannettavat kuin mobiiliyhteydellä varustetut käytetyt kannettavat.

  Liittymäasiakkaanamme saat 4G/5G-tietokoneisiin 3 vuoden takuun.

  Kun kannettava on valittu, varmista myös, että kaikki tietokonetarvikkeet ovat parhaimmasta päästä. Paikasta toiseen liikuttaessa tietokonelaukku suojaa kannettavaa tietokonetta pieniltä kolhuilta ja likaantumiselta. Läppärin kaveriksi kannattaa hankkia myös ulkoinen kovalevy tallennustilaa kasvattamaan sekä kuulokkeet esimerkiksi loma- tai työmatkoja varten.

  Sekä tietokone että nettiyhteytesi kannattaa myös suojata turvapaketilla. Siten vältyt viruksilta ja vakoiluohjelmilta. Voit käyttää nettiä aina huoletta, kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla.

  Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin