FIFA

Ota pehmeä kosketus pelivälineeseen ja laita pallopelit tulille. EA Sports FC tarjoilee klassista jalkapallohuumaa kotisohvallasi. Ennen FIFA-nimellä kulkineet jalkapallopelit tunnetaan nykyään nimellä EA Sports FC. Muista myös ottaa pakkipari mukaan peleihin tilaamalla DualSense-lisäohjain kaveria varten.

kuvitus kuva aiheesta FIFA

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Hyppää viheriöille suoraan kotisohvaltasi

  EA Sports FC 24 -peli tarjoilee tuoreimmat tekniikat, joita ennen FIFA-nimellä kulkenut pelisarja tarjoaa. Frostbite-pelimoottori varmistaa realistiset taistelut pelikentillä monissa meille kaikissa rakkaissa liigoissa. Yli 19 000 täysin lisensoitua pelaajaa, yli 700 joukkuetta ja yli 30 liigaa.

  Ota DualSense-ohjain käteesi, ja nappaa seinältäsi Messin tai Ronaldon pelipaita selkään, ja aloita kirjoittamaan omaa tarinaasi Player Career -pelitilassa. Vai löytyykö kaapistasi jokin vanhemman koulukunnan suosikki, kuten Zlatanin tai jopa Zinedine Zidanen pelipaita? Lukipa selässäsi mitä tahansa, aitona futisfanina voit katsoa Mestarien liigaa Katsomosta tai Valioliigaa V premium -paketin V sport -kanavilta.

  Konsolipelaajalle löytyy valikoimastamme myös paljon pelattavaa. Suomi on lätkäkansaa, ja NHL-pelit uppoavat moneen kuin kiekko ylämummoon. Rallikansalle sopii myös autopelien klassikko, Gran Turismo, tai avoimen maailman ajelupeli The Crew: Motorfest. Muista myös päivittää pelikonsolisi viimeisimpään sukupolveen Playstation 5 -pelikonsolin avulla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin