NHL

Valikoimamme NHL-pelit uppoavat suomalaiseen kiekkokansaan kuin kiekko ylämummoon. Iske päällesi Leijonien paita, kokoa joukkueesi ja taistele tiesi aina huipputasolle saakka. EA Sportsin NHL on peli, joka ei esittelyjä kaipaa. Muista myös kaksinkertaistaa ilo tilaamalla DualSense-lisäohjain kaveria varten.

kuvitus kuva aiheesta NHL

Lätkässä NHL:ään

Legendaarinen NHL-pelisarja on startannut jo vuonna 1991 SMD-pelialustalla. Huimaa lätkähuumaa on todistettu kyseisestä vuodesta lähtien aina paremmilla ja paremmilla grafiikoilla ja pelimekaniikoilla. Uusimman peliversion EA Sports NHL 24 -pelin uudistetun fysiikkapohjaisen kontaktien ja animaatioiden ansiosta koet suuria hetkiä missä tahansa ottelun vaiheessa.

Tiesitkö muuten, että NHL-pelien kannessa on nähty myös iso liuta suomalaisia? Olet saattanutkin kuulla sellaisista nimistä kuten Patrik Laine, Jari Kurri, Mikko Koivu, Teemu Selänne, Tuomo Ruutu, Olli Jokinen, Jere Lehtinen ja Saku Koivu. Lisäksi NHL 14 ja NHL 15 -peleistä tehtiin SM-liiga-erikoisversiot. Liigaa pääset muuten katsomaan suorana MTV Katsomossa.

Jos NHL ja urheilu on juttusi, muista tsekata myös valikoimamme kaikki konsolipelit. Valikoimasta löytyy lätkän lisäksi jalkapalloa FIFA- eli nykyään FC Sports -pelin muodossa. Lätkäkansan lisäksi Suomi on rallikansaa, ja mikäpä peli olisi ajopeleistä kiinnostuneille klassisempi kuin itse Gran Turismo.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin