Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Pelituolit

Tilaa ergonominen pelituoli ja nosta pelikokemuksesi seuraavalle tasolle.

pelituoli kruunaa pelihetken

Pelituoli takaa sen, että olet tiukoissakin pelitilanteissa aina parhaimmillasi. Optimaalisen peliasennon ansiosta saat pidettyä pään ja kropan vireessä. Tuoli tukee selkää ja niskaa ja säädettävän tuolin saat aina sopivaksi itsellesi. Hyvä ja laadukas pelituoli kestää käytössä pitkään.

Katso alta pelituolit ja valitse suosikkisi. Pelituolien lisäksi löydät meiltä myös ammattilaispelaajien suosittelemat pelitietokoneet ja muut lisätarvikkeet. Esports-sivuillamme voit myös seurata mitä uutta elektronisen urheilun parissa on käynnissä Telialla.

Myynnissä olevat pelituolit

L33T Gaming
Elite v3 -pelituoli
Keinonahkaverhoilu
Elite v3 -pelituoli
199,00
Tai osissa alk. 5,53 € / kk
L33T Gaming
Elite v3 -pelituoli
Kangasverhoilu
Elite v3 -pelituoli
209,00
Tai osissa alk. 5,81 € / kk
L33T Gaming
E-Sport Pro -pelituoli
E-Sport Pro -pelituoli
299,00
Tai osissa alk. 8,31 € / kk
L33T Gaming
E-Sport -pelituoli
E-Sport -pelituoli
269,00
Tai osissa alk. 7,48 € / kk
L33T Gaming
Encore -pelituoli
Encore -pelituoli
129,00
Tai osissa alk. 3,59 € / kk
L33T Gaming
LED-valopaketti pelituoliin
LED-valopaketti pelituoliin
19,90
Tai osissa alk. 0,56 € / kk
L33T Gaming
pelimatto
pelimatto
Tilapäisesti loppu
39,00
Tai osissa alk. 1,09 € / kk

Päivitä yhteytesi mestaruussarjaan

Kun laitteiston lisäksi myös nettiyhteys on nopeinta mahdollista mallia, ei menestys verkkopeleissä jää ainakaan välineistä kiinni. Tsekkaa Yhteys kotiin -laajakaistan saatavuus kotiisi ja päivitä yhteytesi jopa huimaan 1000 Mbit/s nopeuteen.

Tsekkaa saatavuus

Pelaamalla huipulle

Tietokonetuolin lisäksi pelaamiseen tarvitset luotettavan, nopean netin. Tarkastele laajakaistavaihtoehtojamme ja valitse itsellesi sopivin. Löydät myös reitittimet, modeemit ja muut lisälaitteet helposti verkkokaupastamme.

Esports-artikkeleistamme löydät tarinoita kilpapelimaailmasta ja voit lukea esimerkiksi peliammattilaisten vinkit pelinäytön ja näytönohjaimen valintaan. Lue myös miten esports rantautuu mobiilipelaamiseen ja miten kilpapeliammattilainen koki 5G-verkon vauhdin pelatessa.

Telia X ENCE -sivulta löydät Suomen tunnetuimman kilpapeliorganisaation ENCE:n ammattipelaajien pelaajaprofiilit ja heidän suosittelemansa pelilaitteet. Katso myös mitä ammattipelaajat muistelevat ikimuistoisimmiksi esports-pelihetkikseen.