Tietokonetarjoukset

Etsitkö parhaita tietokonetarjouksia edullisilla hinnoilla? Tutustu tarjoustietokoneiden valikoimaamme, josta löydät kannettavat ja pöytäkoneet tunnetuilta valmistajilta, kuten Acer, Asus, Lenovo ja HP. Ale-tietokoneet tarjoilevat huippuominaisuuksia hyvällä hinta-laatusuhteella. Hyödynnä ainutlaatuiset tietokonetarjoukset ja tilaa omasi nyt!

kuvitus kuva aiheesta Tietokonetarjoukset

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Tietokoneet

  Uusi tietokone edullisesti

  Tutustu alle 500 € maksavien tietokoneiden laajaan valikoimaan ja löydä omasi.

  Tutustu
  22-11-eShop-Tietokoneet-bannerpromo-500x500
  Tietokoneen tietoturva
  Turvapaketti

  Tietokoneen tietoturva

  Rajaa pois haitallinen sisältö ja turvaa lasten netinkäyttö, sekä suojaa kodin tietokoneet viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja kotisi laitteet Turvapaketilla. Voit surffailla huoletta, kun tietoturva on kunnossa.

  Tarjoustietokoneet huippuhintaan Telialta

  Etsitkö uutta kannettavaa tai pöytäkonetta, jota ei ole hinnalla pilattu? Tarjoustietokoneiden valikoima kattaa kaikki suosikkivalmistajat, kuten Acer, Asus, Lenovo ja HP. Miltä kuulostaisi edullinen läppäri tarjoushintaan? Tai tarjouspelikone, joka pitää sisällään kaikki huippuominaisuudet? Löydät meiltä parhaat tietokonetarjoukset – peruskannettavista pelipöytäkoneisiin.

  Verkkokauppamme tarjoaa tietokoneet huippumerkeiltä hyvällä hinta-laatusuhteella. Saat uuden edullisen tietokoneen kotiisi nopealla toimituksella – jopa huomiseksi. Tarjoamme jopa 36 kk korottoman ja kuluttoman maksuajan. Ole valppaana ja pidä silmällä tietokonetarjouksiamme. Valikoimaan lisätään jatkuvasti uusia ale-tietokoneita, joten löydät joukosta varmasti suosikkisi!

  Tietokonetarjouksien lisäksi voit kurkata valikoimamme muut aletuotteet. Katso esimerkiksi älykellotarjoukset, puhelintarjoukset ja muut laitetarjoukset.

  Muista myös päivittää tietokoneen lisätarvikkeet ajan tasalle. Tietokone voi kaivata kaveriksi esimerkiksi näppäimistöä ja hiirtäkuulokkeita sekä ulkoista kovalevyä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin