Suunto

Valitse omaan tyyliisi sopiva lujatekoinen ja älykäs Suunto-urheilukello terveellisen elämäntavan ylläpitoon. Löydät valikoimastamme Suunto-kellot ammattilaistason urheiluun, urheiluharrastuksen tueksi sekä älykellot päivittäisen aktiivisuuden seurantaan. Tutustu myös muihin Suunto-tuotteisiimme.

kuvitus kuva aiheesta Suunto

Uusi älykello vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älykello vaihtodiilillä

Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Suunto

Suunto on pitkät perinteet omaava suomalainen älykelloja, rannetietokoneita, sykemittareita, kompasseja, paikannuslaitteita ja sukellustietokoneita suunnitteleva ja valmistava yhtiö, joka on perustettu vuonna 1936. Suunto on vuosikymmenten ajan tunnettu alansa edelläkävijänä ja innovaatioiden kehittäjänä – Suunnon brändin ja DNA:n keskeisimmät elementit ovatkin tarkkuus, vankkarakenteisuus, luotettavuus, muotoilu ja vahvat suomalaiset juuret.

Suunto-urheilukellot

Elä terveellisempää ja aktiivisempaa elämää Suunto-älykellon avulla. Aktiivisuusranneke tai urheilukello on oiva apuväline hyvinvointisi seurantaan. Valikoimastamme löydät Suunto-kellot niin jokapäiväistä aktiivisuuttaan seuraaville kuin ammattiurheilijoillekin. 

Luo henkilökohtaisiin tarpeisiin mukautuvan harjoittelusuunnitelma, seuraa sykettäsi tai ota älykello mukaan extreme-urheilureissulle. Suunto-kellojen valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuva Suunto-älykello.  

Suunto-kellot ovat uraauurtavia ja innovatiivisia urheilukelloja. Suunto-urheilukelloja käyttävät niin ammattilaiset kuin harrastajatkin, eikä ihme. Vertaistaan hakeva akun kesto, tarkka GPS ja koetteleviakin olosuhteita kestämään suunniteltu design puhuvat puolestaan.

Suunto-älykellon lisätarvikkeet

Täydennä Suunto-kokemuksesi, ja nappaa uuden Suunto-älykellosi kylkeen sopivat lisävarusteet. Löydät lisävarustevalikoimastamme Suunto-älykellon kumppaniksi myös erilaiset vaihtorannekkeet sekä latauskaapelit Suunto-kelloille. Tutustu myös Suunto-luujohdekuulokkeisiin.

Suunto-kellot moneen makuun

Suunto-kellot on varustettu mitä moninaisemmilla ominaisuuksilla. Minkälaiseen käyttöön sinä tarvitset älykelloa? Onko kello tulossa päivittäisen aktiivisuutesi seuraamiseen? Vai onko kellon tarkoitus olla kumppanisi valmistautuessasi fysiikkaasi koettelevaan urheilukisaan? Tutustu Suunto-kellojen valikoimaan, ja valitse parhaiten omat tarpeesi täyttävä älykello.

Kun uusi Suunto-älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme älypuhelimia. Ajan tasalla oleva puhelin on oiva kumppani älykellolle. Löydät valikoimastamme esimerkiksi OnePlus-puhelimet, Motorola-puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet sekä kaikki kuumimmat iPhone-puhelimet.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin