Telia Recycled -kierrätystietokoneet

Tarkistettu Telia Recycled -tietokone on ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle. Kierrätystietokoneen kunto on tarkastettu ammattilaisten toimesta. Telia Recycled -tietokoneille saat lisäksi vuoden takuun. Käytetyn tietokoneen voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

kuvitus kuva aiheesta Telia Recycled -kierrätystietokoneet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Recycled kierrätyslaitteilla pidennät laitteen elinkaarta

  Recycled kierrätyslaitteilla pidennät laitteen elinkaarta

  Laitteen elinkaaren pidentäminen auttaa vähentämään laitteesta aiheutuvia ympäristövaikutuksia ja päästöjä, joista merkittävin osa syntyy valmistusvaiheessa. Lue lisää Telian ympäristötyöstä ja ympäristölle ystävällisemmistä laitevalinnoista sekä tutustu videoon Recycled-laitteiden kiertoon liittyen yritysvastuu-sivustoltamme.

  Ehdota uusia malleja Recycled-valikoimaan
  Telia Recycled

  Ehdota uusia malleja Recycled-valikoimaan

  Eikö kierrätyspuhelinten kirjosta löytynyt vielä sopivaa mallia? Auta meitä laajentamaan valikoimaa ja kerro, minkä laitteen haluaisit ostettavaksi edullisena ja kierrätettynä Telia Recycled -puhelimena.

  Edullinen käytetty tietokone

  Telia Recycled -laite on tarkistettu ja vuoden takuulla varustettu käytetty tietokone. Laitteen kunto sekä toiminnot on perusteellisesti testattu ammattilaistemme toimesta, ja ennen pakettiin päätymistä käytetty laite on myös puhdistettu perusteellisesti käytön jäljistä. Käytetty tietokone on hyvä vaihtoehto esimerkiksi lapselle tai vähäiseen tietokoneen tarpeeseen. Löydät Recycled-laite valikoimastamme myös muun muassa käytetyt iPhonet.

  Käytetyn kannettavan hinta on luonnollisesti pakasta vedettyä mallia edullisempi, mutta edut ovat samat kuin uudella laitteella. Voit maksaa kierrätysläppärin kerralla tai osissa ilman korkoja ja kuluja. Takuun kattavuus on kaksitoista kuukautta.

  Tee ekologinen valinta

  Käytetyn tietokoneen hankkiminen on ekologinen valinta. Se että käytetty tietokone huolletaan ja uusiokäytetään, säästää luontoa kun tietokone ei päädy kaatopaikalle. Kannattaa myös tuoda kierrätykseen omat, kaapin pohjalta löytyvät vanhat käytetyt tietokoneet, vaikka ne eivät enää toimisi. Kun tuot käytetyn tietokoneen kierrätykseen, kierrätetään sen komponentit vastuullisesti.

  Voit pidentää kannettavan tietokoneesi elinikää valitsemalla kuljettamalla sitä tietokonelaukussa ja käyttämällä laadukkaita ja turvallisia tietokoneen oheislaitteita.

  Telia Recycled -laitteet yritykselle

  Ota yrityksesi käyttöön ekologinen ja edullinen vaihtoehto uusille laitteille. Tilaa ammattilaisten tarkistamat ja kunnostamat Telia Recycled -kierrätyspuhelimet palvelulaitteena tai kertamaksulla. Ostaessasi käytetyn älypuhelimen palveluna saat vakuutuksen, vuoden takuun sekä huoltopalvelun, johon sisältyy lainalaite. Tee ekologinen ja edullinen valinta ja tilaa yrityksesi käyttöön Telia Recycled -kierrätyspuhelimet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin