Call of Duty

Call of Duty on kenties ikonisin räiskintäpelisarja. Oletko Call of Duty Black Ops ja Zombie-sukupolvea, vai onko Warzone suosikkisi? Modern Warfare II ja III -pelit tarjoavat räiskittävää tunneiksi. Vanguard tarjoaa taattua WW2-mättöä. Valitse pelisi ja hyppää taistelun tiimellykseen.

kuvitus kuva aiheesta Call of Duty

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Räiskintäpelien aatelia

  Call of Duty -pelisarja on saanut alkunsa vuonna 2003. Kyseisen vuoden jälkeen on nähty useita huimia pelejä, joissa räiskintä on nähnyt monia muotoja aina Zombies-pelitilasta Warzone-pelitilaan. Tietenkään klassisia COD-kampanjatehtäviä unohtamatta.

  Call of Duty: Modern Warfare III PS4-konsolille tai Call of Duty: Modern Warfare III PS5-konsolille tarjoaa uusimpia herkkuja räiskintäpelien maailmasta. Pääset nauttimaan uudesta avoimen maailman Zombies-tilasta, jos sitä nauttimiseksi voi kutsua. Avoimet taistelutehtävät tarjoavat enemmän valinnanvaraa – voit valita, valitsetko salaperäisen lähestymistavan vai ryntäätkö äänekkäästi kaikkien vihollisten kimppuun.

  Pelaaminen on parhaimmillaan uusimman sukupolven Playstation 5 -pelikonsolilla ja huippunopealla netillä. Ja mikäpä olisi parempaa, kuin napata kaveri kainaloon ja pelata kaksinpelinä. Ylimääräisestä DualSense-ohjaimesta ei koskaan ole haittaa. Kun kaipaat taukoa räiskinnästä, löytyy valikoimastamme laaja valikoima konsolipelejä.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin