Ennakkomyynnissä

SonyPlayStation VR2 -VR-lasit9454090

 • Uskomaton hyppy virtuaalitodellisuuteen – 4K HDR -kuva, 110 asteen näkökenttä ja kaksi 2000 x 2040:n OLED-näyttöä
 • Katseenseuranta, lasien palaute, 3D-ääni sekä uudet intuitiiviset ohjaimet – koe realistinen aisti- ja tunne-elämys koko kehollasi
 • Tempest 3D Audiotech -äänimaailma tarjoaa realistisen äänielämyksen, joka mukautuu dynaamisesti asentoosi ja pääsi liikkeisiin

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

 • PlayStation 5

  Konsolille

 • 4K HDR

  Kuvanlaatu

 • 3D

  Ääni

 • 110 astetta

  Näkökenttä

Sony PlayStation VR2 -VR-lasit

Pakene täysin aidoilta tuntuviin, näyttäviin ja kuulostaviin maailmoihin, kun virtuaalitodellisuuspelit ottavat valtavan loikan eteenpäin PlayStation VR2-lasien myötä.

Tehokas suorituskyky

Nauti hämmästyttävän eloisasta 4K HDR -kuvanlaadusta sitä tukevissa peleissä, laajasta 110 asteen näkökentästä sekä edistyneestä graafisesta renderöinnistä, minkä kaiken mahdollistaa PS5-järjestelmän teho. Katseluelämys on entistäkin laadukkaampi, sillä kaksi 2000 x 2040:n OLED-näyttöä tuottavat yli neljä kertaa alkuperäisiä PlayStation VR -laseja tarkemman kuvan jopa 120 fps:n kuvataajuudella.

Ennenkokematon pelielämys

Uraauurtavan PlayStation VR2 Sense -tekniikan sisältämä katseenseuranta, lasien palaute ja 3D-ääni yhdistyvät uusiin intuitiivisiin ohjaimiin tuoden äärimmäisen realistisia aisti- ja tunne-elämyksiä yhteensopiviin peleihin.

Katseenseurantakamerat tunnistavat ja seuraavat silmäsi liikkeitä ja tunneilmaisua, jotka voidaan välittää pelin sisäisiin tilanteisiin. Lasit mahdollistavat monipuolisen itseilmaisun ja täysin uudenlaisen vuorovaikutuksen maailman. Lasit reagoivat toimintaan ja värisevät hienovaraisesti tärkeissä kohtauksissa lisäten siten aistielämystä. Tunne hahmosi kiihtynyt tila, pääsi läheltä sinkoavat kohteet ja ohjaamasi ajoneuvon työntövoima. Tempest 3D Audiotech -äänimaailma tarjoaa realistisen äänielämyksen, joka mukautuu dynaamisesti asentoosi ja pääsi liikkeisiin. Tunne vihollisten lähestyminen, kavereiden kuiskaukset ja päättele vastustajan sijainti laukausten perusteella.

Nopea asennus

Helppo ja nopea yhden kaapelin liitäntä PS5-konsoliin auttaa hyppäämään suoraan mukaan toimintaan.

Uudet pelimaailmat ja pelialue

Uppoudu uuteen sukupolveen keskeisiä virtuaalitodellisuuspelejä ja seikkaile uusissa maailmoissa ennennäkemättömän mukaansatempaavalla tavalla. Liiku vapaasti Huonemittakaava-tilassa tai pelaa istuen tai seisten huoneen koon ja pelin tukeman VR-pelityylin mukaan. Huonemittakaavaa tukevien pelien ja VR-kokemusten pelaamiseen tarvitaan vähintään 2 x 2 metrin pelialue.

Ohjainten ominaisuudet

Tasapainoisesti ja ergonomisesti muotoillut ohjaimet takaavat realistisen ja luontevan pelikokemuksen. Liiku vapaasti ja keskity tutkimaan ympäröivää pelimaailmaa.

Kosketuksentunnistus

Kosketuksentunnistus tunnistaa kätesi asennon myös silloin, kun et paina mitään näppäintä. PlayStation VR2 Sense -ohjain kykenee siten jälhittelemään kädenliikkeitäsi tarkkaan pelissä kurottamista ja koskettamista varten. Kommunikoi muille käsimerkeillä, suorita sorminäppäryyttä vaativia tehtäviä ja kosketa pelin sisäisiä esineitä ja varusteita.

Kosketuspalaute

Kosketuspalaute reagoi pelin sisäisiin tapahtumiin realistisella tavalla. Erilaiset tuntemukset hienovaraisesta värinästä voimakkaisiin sykäyksiin siirtyvät pelimaailman sisältä suoraan sormenpäihisi. Tunne erot, kun isket erilaisilla aseilla, valmistat työkaluja, kosketat erilaisia pintoja tai vaellat monenlaisten alustojen läpi.

Mukautuvat liipaisimet

Tunne eritasoisia voimia ja jännitteitä, kun käytät pelimaailman esineitä ja liikut sen ympäristöissä. Olitpa ampumassa jousipyssyllä tai murskaamassa esineitä käsilläsi, mukautuvat liipaisimet yhdistävät sinut fyysisesti pelin sisäiseen toimintaan ja syventävät pelikokemusta entisestään.

Analogiset sauvat ja näppäimet

Perinteiset analogiset sauvat ja toimintonäppäimet tarjoavat lisää vuorovaikutusvaihtoehtoja. Kolmio-, neliö-, risti- ja ympyränäppäimet on jaettu kahden ohjaimen kesken, ja ohjaimista löytyy myös valinnat- ja luontinäppäin. Mukautuvien liipaisimien ohella kummassakin ohjaimessa on myös tarttumisnäppäin, jolla voit tarttua pelin sisäisiin esineisiin.

Myyntipakkauksen sisältö

Virtuaalitodellisuuslasit, PlayStation VR2 Sense -ohjaimet hihnoilla (L)/(R), USB-kaapeli (ohjainten pariliittämiseen ja lataamiseen), stereokuulokkeet, kolme paria kuulokesovitteita, painettuja materiaaleja.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

PlayStation VR2 -lasit

Näyttö

OLED

Paneelin resoluutio

2000 x 2040 per silmä

Linssien etäisyys

Säädettävissä

Näkökenttä

Noin 110 astetta

Liiketunnistin

Kuuden akselin liikkeentunnistusjärjestelmä (kolmiakselinen gyroskooppi, kolmiakselinen kiihtyvyysmittari)

Kiinnitystunnistin

Infrapunatunnistin

Kamerat

4 upotettua kameraa lasien ja ohjaimen seurannalle

Infrapunakamerat silmien seurantaan

Palaute

Värinä

Viestintä PS5-konsolin kanssa

USB-C

Ääni

Sisääntulo: Sisäänrakennettu mikrofoni

Ulostulo: Stereokuulokeliitäntä

PlayStation VR2 Sense -ohjain

Näppäimet

PS-näppäin, Options-näppäin, toimintonäppäimet (ympyrä, risti), R1-näppäin, R2-näppäin, oikea sauva ja R3-näppäin Vasen

PS-näppäin, Create-näppäin, toimintonäppäimet (kolmio, neliö), L1-näppäin, L2-näppäin, vasen sauva ja L3-näppäin

Tunnistus/seuranta

Liiketunnistin: Kuuden akselin liikkeentunnistusjärjestelmä (kolmiakselinen gyroskooppi + kolmiakselinen kiihtyvyysmittari)

Kapasitiivinen tunnistin: Sormen kosketuksen havaitseminen

Infrapuna-LED: Asennonseuranta

Palaute

Liipaisintehoste (R2- ja L2-näppäimissä), kosketuspalaute (toimilaitteet molemmissa yksiköissä)

Portti

USB-C

Bluetooth

Bluetooth 5.1

Akku

Sisäänrakennettu litiumioniakku

Myyntipakkauksen sisältö

Virtuaalitodellisuuslasit, PlayStation VR2 Sense -ohjaimet hihnoilla (L)/(R), USB-kaapeli (ohjainten pariliittämiseen ja lataamiseen), stereokuulokkeet, kolme paria kuulokesovitteita, painettuja materiaaleja.

Valmistajan takuu

Takuu

12 kk

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/