SamsungGalaxy S22 Ultra 5GSM-S908BDRDEUB

 • Kaikkien aikojen nopein Galaxy -puhelin – 4 nanometrin prosessori tekee kaiken nopeammin kuin aiemmin
 • Videoi ja valokuvaa kuten ammattilainen – edistynyt hämäräkuvaus, 108MP pääkamera, 100x zoom ja monet muut uudet ominaisuudet
 • Sisäänrakennettu S Pen -kynä – luovuus ja tuottavuus yhdessä kynässä
 • Huom. seinälaturi myydään erikseen.

VäriBurgundinpunainen

Muisti128 Gt

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 6,8"

  Näyttö

 • 108 MP

  Takakamera

 • 40 MP

  Etukamera

 • 8K

  Videokuvaus

 • 77 / 100

Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

Luovuus

Puhelin, joka tekee jokaisesta hetkestä paremman

Galaxy S22 Ultrassa on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera. Jälleen. Kehittynyt tekoäly tekee työstäsi helppoa – voit kuvata ja videoida ammattilaistasolla lähtötasostasi riippumatta. Neljän takakameran vakuuttavan yhteispelin ansiosta olet valmis ottamaan upeita kuvia tilanteessa kuin tilanteessa. Ennätysmäärä megapikseleitä, teleobjektiivi, ultralaajakulmakamera ja syvyyskamera. Kamerassa on myös laserautomaattitarkennus, joka tekee kuvasta terävän välittömästi. Kaikki tämä, jotta et hukkaisi hetkeäkään.

108 MP – uskomatonta terävyyttä

Vielä entistäkin parempi. Galaxy S22 Ultra kuvaa 108 megapikselin voimin äärimmäisen yksityiskohtaisesti. Galaxy S21 Ultraan verrattuna pikselit tallentavat nyt 64 kertaa enemmän värejä ja niissä on kaksi kertaa parempi kohinanvaimennus. Tätä terävyyttä ja yksityiskohtien rikkautta on vaikea sanoin kuvata. Suuri tarkkuus antaa myös mahdollisuuden rajata ja suurentaa kuvauskohdetta huomattavasti – ja silti saada teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia, valmiina jaettavaksi.

100x zoom vie sata kertaa lähemmäs

Kuvaa laskettelijaa koko matkan huipulta alas, ota lähikuvia pelaajista katsomosta käsin. Tule sata kertaa lähemmäs, yksityiskohdista ja vakaudesta tinkimättä. Etäisyys muuttuu lähikuvaksi – ja eeppisiksi hetkiksi suoraan puhelimessasi. Vaikka olisit kaukana, Space Zoom -järjestelmän avulla voit zoomata suoraan tapahtumien keskipisteeseen.

Kaksi optista zoom-linssiä työskentelevät yhdessä 3x ja 10x optisella zoomilla, ja tarjoavat äärimmäisen yksityiskohtaisia kuvia myös zoomatussa tilassa. Kaiken tämän mahdollistaa entisestään kehittynyt tekoäly sekä valoherkät pikselit, jotka päihittävät jopa Galaxy S21 Ultran, jossa oli tähän mennessä Galaxy-historian paras zoom.

Ota pimeys haltuun

Taianomaisimmat hetket tapahtuvat usein hämärän laskeutuessa: ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Aiemmin näiden hetkien ikuistaminen syvyydellä ja terävyydellä on ollut vaikeaa – vaan ei Galaxy S22 Ultralla, jossa on Samsungin kaikkien aikojen valoherkin kamera. Suuren aukon, huippulaadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta kamera tallentaa entistä enemmän valoa.

Adaptiivinen pikseli

Kuvaa parhaat otokset 108 megapikselin kameralla. Adaptive Pixel -teknologia yhdistää automaattisesti 108 megapikselin korkearesoluutioisen kuvan kirkkaaseen 12 megapikselin kuvaan, jolloin lopputuloksesta tulee todella vaikuttava joka kerta.

Anna tekoälyn tehdä todellisuudesta yllättävää kuvilla ja videoilla

Anna kameran tekoälyn tehdä työt puolestasi. Se valitsee parhaat kuvat, editoi yhteen toiminnantäyteisimmät hetket sekä hidastaa nopeutta dramaattisimpien tilanteiden kodalla. Saat tämän kaiken yhdellä otolla – ja voitkin tallentaa hetket, jotka luulit mahdottomiksi ikuistaa. Ammattilaistasolla. Single Take tallentaa parhaat ja upeimmat kuvauskohteet ottamalla yhdellä painalluksella sarjan kuvia, joista tekoäly valitsee parhaimmat. Dynamic Slo-Mo lisää dramatiikkaa hidastamalla liikkeen vaikuttavimpien tapahtumien aikana. Ja jos kuvaan pääsee mukaan jotain, jonka ei pitäisi olla siellä, poistat Object Eraserilla helposti haluamasi sisällön. Käytä Portrait Modea muotokuviin, joiden haluat erottuvan joukosta: tila korostaa yksityiskohtia, mutta antaa sinun hallita lopputulosta. Toisin sanoen sinun ei tarvitse tehdä juuri mitään itse voidaksesi jakaa Galaxy S22 Ultralla ammattilaistasoisia kuvia, jotka tekevät todellisuudesta vieläkin ihmeellisemmän.

Ikuista jokainen hetki 8K-videolla – myös yön pimeydessä

Täydelliset kuvaustilaisuudet menevät usein helposti ohi – erityisesti pimeällä. Ei enää. Galaxy S22 Ultra mullistaa videointimahdollisuudet 8K-videollaan ja äärimmäisen valoherkällä sensorillaan. Optisen kuvanvakaimen ansiosta voit unohtaa tärisevät ja epätarkat videot. Myös elokuvat ovat mukaansatempaavampia kuin koskaan 12-bittisellä HDR:llä, joka näyttää 60 miljardia väriä – 64 kertaa enemmän kuin 10-bittinen HDR.

Director’s View – Hiljaisuutta, kuvaus käynnissä!

Galaxy S22 Ultra tekee sinusta ohjaajan. Videoidessasi voit nähdä mitä kaikki kolme kameraa ikuistavat, valita parhaat kuvakulmat ja luoda uskomattomia klippejä, jotka ovat valmiita jaettavaksi heti. Voit myös siirtyä pääkameran ja selfiekameran välillä sekä näkyä itse kuvissa livekommentoimassa kuvauksen kohdettasi.

3D-analyysi nostaa selfiesi uudelle tasolle

Ammattilaisvalokuvaaja studiossa – vai omassa olohuoneessasi? Galaxy S22 Ultra tekee selfieistäsi entistä parempia. Tekoälyn sekä syvyyden ja ulottuvuudet huomioivan 3D-analyysin avulla kamera pystyy ottamaan upeita muotokuvia. Taustaa sumennetaan bokeh-tehosteella ja erinomaisen valaistuksen ansiosta kasvosi ovat keskipisteessä.

Tehokas

Akku, joka pysyy vauhdissasi

Galaxy S22 Ultran akku on suuritehoinen – jopa 5000 mAh. Se ei ole ainoastaan tehokas, vaan myös älykäs. Tutustumalla ja mukautumalla puhelimen käyttöösi, se säästää virtaa ja kestää pidempään yhdellä latauksella! Galaxy S22 Ultrassa on luonnollisesti myös viimeisin Samsungin pikalatausteknologia, jolla 30 minuutin lataus lataa akun yli puolilleen. Voit tietysti jakaa myös virtaa ystävillesi PowerSharen avulla.

Lyhyemmät etäisyydet – nopeammin

Puhelimen teho riippuu monesta tekijästä. Galaxy S22 Ultrassa on Samsungin nopein ja tehokkain prosessori koskaan – vain 4 nanometriä. Vasteajat ovat siis entistäkin lyhyempiä ja prosessointi nopeampaa. Se ei kuitenkaan ole ainut asia, joka tekee puhelimestasi nopean ja tehokkaan: myös käytössä olevalla ohjelmistolla on merkitystä, ennen kaikkea käyttökokemuksen kannalta.

Galaxy S22 Ultrassa on myös monia ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa, ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin.

Tehokas ja nopea kokemus

Galaxy S22 Ultra hyödyntää nopean 5G-verkon mahdollisuudet täysin. Lisäksi se tukee Wi-Fi 6E -verkkoa, joten voit striimata ja jakaa sisältöä tuplasti nopeammin, ja pelata lähes ilman viiveitä paikasta huolimatta.

Muotoilu, joka kestää

Saumattoman sileät yhtymäkohdat yhdessä huomaamattomien kameralinssien kanssa tekevät puhelimen muotoilusta yhtenäisen, tyylikkään ja muista erottuvan. Valittavissa olevat värit, Burgundy, Green, Phantom Black ja Phantom White viimeistelevät hienovaraisen mutta tinkimättömän ilmaisun.

Samsungin kaikkien aikojen vahvin näytön lasi Gorilla Glass Victus+ ja äärimmäisen kestävä Armor Aluminium varmistavat, että lipsahdukset jäävät vain harmittomiksi lipsahduksiksi.

Tuottavuus

S Pen – kynä vai sivellin

S Pen ottaa ohjat, kun näppäimistö ei enää riitä. Tee muistiinpanoja milloin tahansa suoraan näytöltä tai anna sisällöillesi uusia ulottuvuuksia ennen sen jakamista. S Pen on sekä kynä että sivellin, joka antaa sinulle uutta luovaa vapautta. Lisäksi se on nyt ensimmäistä kertaa sisäänrakennettu Galaxy S -sarjan puhelimeen.

Värikkäät valopisteet

Galaxy S22 Ultran 120 Hz:n Dynamic Super AMOLED -näyttö mullistaa käyttökokemuksen ja esittää värit täysin uudella tavalla. Korkea virkistystaajuus takaa pehmeän tuntuman ja välittömän vasteen näyttöä käyttäessäsi – huolimatta siitä selaatko sisältöä, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Voit käyttää laitetta missä vain ja milloin vain haluat. Kirkas näyttö näyttää kaiken mitä haluatkin nähdä – jopa ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa.

Kaksi yhdessä

Työskentele tehokkaammin. Split Screen mahdollistaa kahden sovelluksen käytön samanaikaisesti näytöllä. Seuraa vaivattomasti esitystä vastatessasi samalla sähköpostiin.

Lisää tilaa

Kuvasi, elokuvasi ja suosikkisarjasi – kaikelle haluamallesi on tehty tilaa. Galaxy S22 Ultrassa on jopa 1 teratavu muistia, joten voit huoletta pitää lempisisältösi mukanasi.

Myyntipakkauksen sisältö

Galaxy S22 Ultra 5G, SIM-kortin poistotyökalu, S Pen, USB-C to USB-C -kaapeli.

Huom. seinälaturi myydään erikseen. Puhelimen max. latausteho on 45 W. Katso valikoimamme laadukkaat ja tehokkaat seinälaturit.

06_S22U_Camera_2000x2000_FI

Kamera

Ota pimeys haltuun

Galaxy S22 Ultra mullistaa videointimahdollisuudet 8K-videollaan ja äärimmäisen valoherkällä sensorillaan. Tekoäly vauhdittaa kameran uskomattomiin suorituksiin.

05_S22U_Battery_2000x2000_FI

Akku

Kestää yli vuorokauden

Suuritehoinen akku pysyy menossasi mukana. Pikalatauksen ansiosta lataat akun yli puolilleen vain 30 minuutissa. Jaa virtaa ystävillesi PowerSharen avulla.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Älypuhelin

Valmistajan mallinumero

SM-S908B/DS

Koko tai muoto

Kosketus

Suojaus

Pölytiivis, roiskevedenpitävä, water-resistant

Leveys

77.9 mm

Syvyys

8.9 mm

Korkeus

163.3 mm

Paino

228 g

Rungon väri

Burgundi

Rungon materiaali

Corning Gorilla Glass Victus+, Armor Aluminum frame

SAR-arvo

1,585 W/kg (vartalo), 3,18 W/kg (raaja), 1.049 W/kg (head)

Matkapuhelin

Tekniikka

WCDMA (UMTS) / GSM

Mobiilidatayhteys

5G

Palvelun tarjoaja

Ei määritelty

Käyttöjärjestelmä

Android 12

Käyttöliittymä

One UI 4.1

Älykäs apuohjelma

Bixby

Navigointi

GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS

SIM-kortin tyyppi

Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

SIM-korttien lkm.

Kaksois-SIM

Maksutekniikka

Samsung Pay

Input-tekniikka

Multi-touch

Verkko

Tiedonsiirto

FDD-LTE, TDD-LTE, 5G NR FR1

2G-kaista

850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM

3G UMTS-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8

3G UMTS-taajuus

2100, 1900, 1700, 850, 900

4G LTE-kaista

Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 32, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66

4G LTE-taajuus

FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, FDD 1700 - 2110 AWS-3

5G NR-kaista

N1, n2, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n75, n77, n78, n40, n25, n12

5G NR-taajuus

FDD 2100, FDD 1900PCS, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, SDL DL 1500+, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300, FDD 1900, n12

Langaton liitäntä

NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, Ultra-Wideband (UWB), Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E

Puhelinominaisuudet

Sensorit

Kiihtyvyysmittari, lähestymisanturi, barometri, gyroanturi, Hall-sensori, geomagneettinen anturi, valoanturi

Turvalaitteet

Sormenjälkilukija (näytön alainen), kasvojentunnistus

Lisäominaisuudet

S Pen multi-tulo, Air View, MIMO-tekniikka, Screen Write, ilmoitusvilkku, Älykäs valinta, kolme mikrofonia, Samsung KNOX, Smart View, Live message, Screen off memo, Samsung DeX -tuki, Bixby Vision, Secure Folder -toiminto, TalkBack, Dual Audio, Bixby Routines, Intelligent Performance Enhancer, Samsung Smart Switch, AR Doodle, PENUP, Bixby-näppäin, Bluetooth Scalable Codec, Samsung Knox Vault, DisplayPort over USB Type-C

Mediasoitin

Tuetut digitaaliset äänistandardit

WAV, AAC, PCM, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, APE (Monkey's Audio), M4A, DSF, DSD, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, MID, DSD64, DSD128

Tuetut digitaalivideostandardit

MKV, FLV, AVI, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4

Äänen parannus

Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Surround sound, Dolby Digital sound, amplify ambient sound

Suoritin

Tyyppi

Samsung Exynos 2200

Kellotaajuus

2.8 GHz

Prosessorin ydinten määrä

8 ydintä

Muisti

Käyttömuisti (RAM)

LPDDR5 SDRAM - 8 Gt

Sisäisen muistin kapasiteetti

128 Gt

Käyttäjämuisti

101.2 Gt

Etukamera

Anturin resoluutio

40 megapikseliä

Anturin koko

1/2.82"

Linssin aukko

F/2.2

Näkökenttä

80 astetta

Pikselikoko

0.7 μm

Ominaisuudet

Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF)

Pääkamera

Anturin tarkkuus

108 megapikseliä

Anturin koko

1/1.33"

Optinen kuvanvakain

Optical Image Stabilizer (OIS)

Linssityyppi

Laajakulmalinssi

Linssin aukko

F/1.8

Näkökenttä

85 astetta

Pikselikoko

0.8 μm

Tarkkuuden säätö

Automaattinen

Laser Auto Focus

Kyllä

Itselaukaisimen viive

Kyllä

Erityistehosteet

Super HDR, kasvojen korjaus, Grid Line, selfie color tone

Kameratilat

Panorama, Slow Motion -tila, Pro-tila, HYPERLAPSE, Super Slow-mo, Kukat, Greenery, Puut, Taivas, Rannat, Ranta-alueet, Snow, Backlit, Text, Ruoka, Kasvot, Vauva, Henkilö, Koira, Kissa, Ihmiset, Auringonlasku, Auringonnousu, Kaupunki, Vesiputous, Maisema, Lava, Ajoneuvot, Juomat, Eläin, Kengät, Sisätilat, Vaatteet, Yönäkymä, Muotokuva, Yötila, liikkuva kuva, vuoret, suodatintila, Yksi otos, Pro Video, muotokuvavideo, Director's View, Nightography

HDR-tila

Auto HDR -tila

Valonlähde

Korkean CRI:n led-salama

Videotarkkuudet

1920 x 1080 (1080p) 60 kuvaa/s, 1280 x 720 (720p) 30 kuvaa/s, Super slow motion video 1280 x 720 (720p) at 960 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps, 3840 x 2160 (4K UHD) / 60 kuvaa/sek, 7680 x 4320 (UHD 8K) / 24 kuvaa/sek, Hyperlapse 4K -videotuki 30 kuvaa/s, Super Steady 1080 p -videotuki 60 kuvaa/s

Ominaisuudet

Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF), silmänräpäyksen tunnistus, QR-koodin skannaus, RAW-kuvan sieppaus, VDIS (Video Digital Image Stabilization), Tracking AF, Quick Share, Dual Pixel Autofocus technology, Näkymän optimoija, Objektiivin tahrautuminen, Vianilmaisu, otosehdotukset, epätarkkuuksien tunnistus, HDR10+ -tallennus, supervakaa, backlighting detection, Quick Measure, Zoom-In Mic, HEIF-kuvankaappaus, Space Zoom, 100 x superresoluutio-zoomi, ota 33 megapikselin stillkuvia katsoessasi 8K:n videota, maks. 12-kertainen digitaalinen zoomi videolle, Single Take, AR Doodle, HEVC (suorituskykyinen videokoodaus) -tuki, automaattinen rajaus, Detail Enhancer, UW shape correction, Auto FPS, Adaptive Pixel (12MP 2.0μm), object eraser

Toinen kamera

Anturin tarkkuus

12 megapikseliä

Anturin koko

1/2.55"

Linssityyppi

Ultra-laajakulmalinssi

Linssin avaus

F/2.2

Näkökenttä

120 astetta

Pikselikoko

1.4 μm

Ominaisuudet

Dual Pixel AF

Kolmas kamera

Anturin resoluutio

10 megapikseliä

Anturin koko

1/3.52"

Optinen zoom

10x

Linssityyppi

Telekuvaobjektiivi

Linssin aukko

F/4.9

Näkökenttä

11 astetta

Pikselikoko

1.12 μm

Ominaisuudet

Dual Pixel AF

Neljäs kamera

Anturin resoluutio

10 megapikseliä

Anturin koko

1/3.52"

Optinen zoom

3x

Linssityyppi

Telekuvaobjektiivi

Linssin aukko

F/2.4

Näkökenttä

36 astetta

Pikselikoko

1.12 μm

Ominaisuudet

Dual Pixel AF

Näyttö

Tyyppi

OLED-näyttö

Tekniikka

Infinity-O Dynamic AMOLED 2X

Näytön koko

6.8"

Näytön tarkkuus

3088 x 1440 pikseliä

Näyttöformaatti

QHD+

Pikselitiheys

500 ppi

Enimmäiskirkkaus

1750 cd/m²

Värin syvyys

16,7 miljoonaa väriä

HDR

Kyllä

HDR-tekniikka

HDR10+

Kuvanparannusteknologia

Vision Booster technology

Virkistystaajuu

120 Hz

Kosketusnäytteenottotaajuus

240 Hz

Kontrastisuhde

3000000:1

Suojaus

Corning Gorilla Glass Victus+ (scratch resistant glass)

Ominaisuudet

Edge Screen, AOD(Always On Display), Videotaustakuva, 100% DCI-P3

Yhteydet

Liitintyyppi

USB Type-C - 24 pin USB-C

Akku / paristo

Kapasiteetti

5000 mAh

Nopea lataustekniikka

Qualcomm Quick Charge 2,0, mukautuva pikalataus (AFC), Samsung Super Fast Charging -pikalataus, Power Delivery 3.0

Langaton lataus

Yes

Langattomat latausnormit

WPC, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare

Puheaika

2280 minuuttia

Akunkesto

Puheaika (4G): jopa 2280 min

Aktiivinen online-käyttö (LTE): jopa 19 h

Aktiivinen online-käyttö (Wi-Fi): jopa 20 h

Toisto (langaton video): jopa 22 h

Toisto (langaton audio): jopa 81 h

Muuta

Yhteensopivuusstandardit

VDE, IP68, HAC (Hearing Aid Compatible), IEC 61960

Sisältyvät lisävarusteet

SIM-kortin poistotyökalu, S Pen, USB-C to USB-C -kaapeli

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://www.samsung.com/fi/support/

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

1.5 m