SamsungGalaxy S22 Ultra 5GSM-S908BDRDEUB

 • Kaikkien aikojen nopein Galaxy -puhelin – 4 nanometrin prosessori tekee kaiken nopeammin kuin aiemmin
 • Videoi ja valokuvaa kuten ammattilainen – edistynyt hämäräkuvaus, 108MP pääkamera, 100x zoom ja monet muut uudet ominaisuudet
 • Sisäänrakennettu S Pen -kynä – luovuus ja tuottavuus yhdessä kynässä

VäriBurgundinpunainen

Muisti128 Gt

Tämän tuotteen ostajalle

22-04-B2C-eshop-vaihtodiili-kampanja-ikoni-500x500prosentti
200 euron ekstravaihtohyvitys

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 6,8"

   Näyttö

  • 108 MP

   Takakamera

  • 40 MP

   Etukamera

  • 8K

   Videokuvaus

  Samsung Galaxy S22 Ultra 5G

  Luovuus

  Puhelin, joka tekee jokaisesta hetkestä paremman

  Galaxy S22 Ultrassa on Samsungin kaikkien aikojen paras kamera. Jälleen. Kehittynyt tekoäly tekee työstäsi helppoa – voit kuvata ja videoida ammattilaistasolla lähtötasostasi riippumatta. Neljän takakameran vakuuttavan yhteispelin ansiosta olet valmis ottamaan upeita kuvia tilanteessa kuin tilanteessa. Ennätysmäärä megapikseleitä, teleobjektiivi, ultralaajakulmakamera ja syvyyskamera. Kamerassa on myös laserautomaattitarkennus, joka tekee kuvasta terävän välittömästi. Kaikki tämä, jotta et hukkaisi hetkeäkään.

  108 MP – uskomatonta terävyyttä

  Vielä entistäkin parempi. Galaxy S22 Ultra kuvaa 108 megapikselin voimin äärimmäisen yksityiskohtaisesti. Galaxy S21 Ultraan verrattuna pikselit tallentavat nyt 64 kertaa enemmän värejä ja niissä on kaksi kertaa parempi kohinanvaimennus. Tätä terävyyttä ja yksityiskohtien rikkautta on vaikea sanoin kuvata. Suuri tarkkuus antaa myös mahdollisuuden rajata ja suurentaa kuvauskohdetta huomattavasti – ja silti saada teräviä ja yksityiskohtaisia kuvia, valmiina jaettavaksi.

  100x zoom vie sata kertaa lähemmäs

  Kuvaa laskettelijaa koko matkan huipulta alas, ota lähikuvia pelaajista katsomosta käsin. Tule sata kertaa lähemmäs, yksityiskohdista ja vakaudesta tinkimättä. Etäisyys muuttuu lähikuvaksi – ja eeppisiksi hetkiksi suoraan puhelimessasi. Vaikka olisit kaukana, Space Zoom -järjestelmän avulla voit zoomata suoraan tapahtumien keskipisteeseen.

  Kaksi optista zoom-linssiä työskentelevät yhdessä 3x ja 10x optisella zoomilla, ja tarjoavat äärimmäisen yksityiskohtaisia kuvia myös zoomatussa tilassa. Kaiken tämän mahdollistaa entisestään kehittynyt tekoäly sekä valoherkät pikselit, jotka päihittävät jopa Galaxy S21 Ultran, jossa oli tähän mennessä Galaxy-historian paras zoom.

  Ota pimeys haltuun

  Taianomaisimmat hetket tapahtuvat usein hämärän laskeutuessa: ilotulitukset, auringonlaskut ja juhlien kohokohdat. Aiemmin näiden hetkien ikuistaminen syvyydellä ja terävyydellä on ollut vaikeaa – vaan ei Galaxy S22 Ultralla, jossa on Samsungin kaikkien aikojen valoherkin kamera. Suuren aukon, huippulaadukkaan objektiivin ja suurten kuvakennojen yhdistelmän ansiosta kamera tallentaa entistä enemmän valoa.

  Adaptiivinen pikseli

  Kuvaa parhaat otokset 108 megapikselin kameralla. Adaptive Pixel -teknologia yhdistää automaattisesti 108 megapikselin korkearesoluutioisen kuvan kirkkaaseen 12 megapikselin kuvaan, jolloin lopputuloksesta tulee todella vaikuttava joka kerta.

  Anna tekoälyn tehdä todellisuudesta yllättävää kuvilla ja videoilla

  Anna kameran tekoälyn tehdä työt puolestasi. Se valitsee parhaat kuvat, editoi yhteen toiminnantäyteisimmät hetket sekä hidastaa nopeutta dramaattisimpien tilanteiden kodalla. Saat tämän kaiken yhdellä otolla – ja voitkin tallentaa hetket, jotka luulit mahdottomiksi ikuistaa. Ammattilaistasolla. Single Take tallentaa parhaat ja upeimmat kuvauskohteet ottamalla yhdellä painalluksella sarjan kuvia, joista tekoäly valitsee parhaimmat. Dynamic Slo-Mo lisää dramatiikkaa hidastamalla liikkeen vaikuttavimpien tapahtumien aikana. Ja jos kuvaan pääsee mukaan jotain, jonka ei pitäisi olla siellä, poistat Object Eraserilla helposti haluamasi sisällön. Käytä Portrait Modea muotokuviin, joiden haluat erottuvan joukosta: tila korostaa yksityiskohtia, mutta antaa sinun hallita lopputulosta. Toisin sanoen sinun ei tarvitse tehdä juuri mitään itse voidaksesi jakaa Galaxy S22 Ultralla ammattilaistasoisia kuvia, jotka tekevät todellisuudesta vieläkin ihmeellisemmän.

  Ikuista jokainen hetki 8K-videolla – myös yön pimeydessä

  Täydelliset kuvaustilaisuudet menevät usein helposti ohi – erityisesti pimeällä. Ei enää. Galaxy S22 Ultra mullistaa videointimahdollisuudet 8K-videollaan ja äärimmäisen valoherkällä sensorillaan. Optisen kuvanvakaimen ansiosta voit unohtaa tärisevät ja epätarkat videot. Myös elokuvat ovat mukaansatempaavampia kuin koskaan 12-bittisellä HDR:llä, joka näyttää 60 miljardia väriä – 64 kertaa enemmän kuin 10-bittinen HDR.

  Director’s View – Hiljaisuutta, kuvaus käynnissä!

  Galaxy S22 Ultra tekee sinusta ohjaajan. Videoidessasi voit nähdä mitä kaikki kolme kameraa ikuistavat, valita parhaat kuvakulmat ja luoda uskomattomia klippejä, jotka ovat valmiita jaettavaksi heti. Voit myös siirtyä pääkameran ja selfiekameran välillä sekä näkyä itse kuvissa livekommentoimassa kuvauksen kohdettasi.

  3D-analyysi nostaa selfiesi uudelle tasolle

  Ammattilaisvalokuvaaja studiossa – vai omassa olohuoneessasi? Galaxy S22 Ultra tekee selfieistäsi entistä parempia. Tekoälyn sekä syvyyden ja ulottuvuudet huomioivan 3D-analyysin avulla kamera pystyy ottamaan upeita muotokuvia. Taustaa sumennetaan bokeh-tehosteella ja erinomaisen valaistuksen ansiosta kasvosi ovat keskipisteessä.

  Tehokas

  Akku, joka pysyy vauhdissasi

  Galaxy S22 Ultran akku on suuritehoinen – jopa 5000 mAh. Se ei ole ainoastaan tehokas, vaan myös älykäs. Tutustumalla ja mukautumalla puhelimen käyttöösi, se säästää virtaa ja kestää pidempään yhdellä latauksella! Galaxy S22 Ultrassa on luonnollisesti myös viimeisin Samsungin pikalatausteknologia, jolla 30 minuutin lataus lataa akun yli puolilleen. Voit tietysti jakaa myös virtaa ystävillesi PowerSharen avulla.

  Lyhyemmät etäisyydet – nopeammin

  Puhelimen teho riippuu monesta tekijästä. Galaxy S22 Ultrassa on Samsungin nopein ja tehokkain prosessori koskaan – vain 4 nanometriä. Vasteajat ovat siis entistäkin lyhyempiä ja prosessointi nopeampaa. Se ei kuitenkaan ole ainut asia, joka tekee puhelimestasi nopean ja tehokkaan: myös käytössä olevalla ohjelmistolla on merkitystä, ennen kaikkea käyttökokemuksen kannalta.

  Galaxy S22 Ultrassa on myös monia ratkaisuja, jotka sekä parantavat nopeutta että lisäävät akkukestoa, ja saavat muistin toimimaan tehokkaammin.

  Tehokas ja nopea kokemus

  Galaxy S22 Ultra hyödyntää nopean 5G-verkon mahdollisuudet täysin. Lisäksi se tukee Wi-Fi 6E -verkkoa, joten voit striimata ja jakaa sisältöä tuplasti nopeammin, ja pelata lähes ilman viiveitä paikasta huolimatta.

  Muotoilu, joka kestää

  Saumattoman sileät yhtymäkohdat yhdessä huomaamattomien kameralinssien kanssa tekevät puhelimen muotoilusta yhtenäisen, tyylikkään ja muista erottuvan. Valittavissa olevat värit, Burgundy, Green, Phantom Black ja Phantom White viimeistelevät hienovaraisen mutta tinkimättömän ilmaisun.

  Samsungin kaikkien aikojen vahvin näytön lasi Gorilla Glass Victus+ ja äärimmäisen kestävä Armor Aluminium varmistavat, että lipsahdukset jäävät vain harmittomiksi lipsahduksiksi.

  Tuottavuus

  S Pen – kynä vai sivellin

  S Pen ottaa ohjat, kun näppäimistö ei enää riitä. Tee muistiinpanoja milloin tahansa suoraan näytöltä tai anna sisällöillesi uusia ulottuvuuksia ennen sen jakamista. S Pen on sekä kynä että sivellin, joka antaa sinulle uutta luovaa vapautta. Lisäksi se on nyt ensimmäistä kertaa sisäänrakennettu Galaxy S -sarjan puhelimeen.

  Värikkäät valopisteet

  Galaxy S22 Ultran 120 Hz:n Dynamic Super AMOLED -näyttö mullistaa käyttökokemuksen ja esittää värit täysin uudella tavalla. Korkea virkistystaajuus takaa pehmeän tuntuman ja välittömän vasteen näyttöä käyttäessäsi – huolimatta siitä selaatko sisältöä, pelaatko vai kirjoitatko viestiä. Voit käyttää laitetta missä vain ja milloin vain haluat. Kirkas näyttö näyttää kaiken mitä haluatkin nähdä – jopa ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa.

  Kaksi yhdessä

  Työskentele tehokkaammin. Split Screen mahdollistaa kahden sovelluksen käytön samanaikaisesti näytöllä. Seuraa vaivattomasti esitystä vastatessasi samalla sähköpostiin.

  Lisää tilaa

  Kuvasi, elokuvasi ja suosikkisarjasi – kaikelle haluamallesi on tehty tilaa. Galaxy S22 Ultrassa on jopa 1 teratavu muistia, joten voit huoletta pitää lempisisältösi mukanasi.

  06_S22U_Camera_2000x2000_FI

  Kamera

  Ota pimeys haltuun

  Galaxy S22 Ultra mullistaa videointimahdollisuudet 8K-videollaan ja äärimmäisen valoherkällä sensorillaan. Tekoäly vauhdittaa kameran uskomattomiin suorituksiin.

  04_S22U_S Pen_2000x2000

  S Pen

  Kynä vai sivellin

  S Pen on sekä kynä että sivellin, joka antaa sinulle uutta luovaa vapautta. Tee muistiinpanoja milloin tahansa suoraan näytöltä tai anna sisällöillesi uusia ulottuvuuksia ennen sen jakamista.

  05_S22U_Battery_2000x2000_FI

  Akku

  Kestää yli vuorokauden

  Suuritehoinen akku pysyy menossasi mukana. Pikalatauksen ansiosta lataat akun yli puolilleen vain 30 minuutissa. Jaa virtaa ystävillesi PowerSharen avulla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Älypuhelin

  Valmistajan mallinumero

  SM-S908B/DS

  Koko tai muoto

  Kosketus

  Suojaus

  Pölytiivis, roiskevedenpitävä, water-resistant

  Leveys

  77.9 mm

  Syvyys

  8.9 mm

  Korkeus

  163.3 mm

  Paino

  228 g

  Rungon väri

  Burgundi

  Rungon materiaali

  Corning Gorilla Glass Victus+, Armor Aluminum frame

  SAR-arvo

  1,585 W/kg (vartalo), 3,18 W/kg (raaja), 1.049 W/kg (head)

  Matkapuhelin

  Tekniikka

  WCDMA (UMTS) / GSM

  Mobiilidatayhteys

  5G

  Palvelun tarjoaja

  Ei määritelty

  Käyttöjärjestelmä

  Android 12

  Käyttöliittymä

  One UI 4.1

  Älykäs apuohjelma

  Bixby

  Navigointi

  GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS

  SIM-kortin tyyppi

  Nano SIM, Elektroninen SIM-kortti (e-SIM)

  SIM-korttien lkm.

  Kaksois-SIM

  Maksutekniikka

  Samsung Pay

  Input-tekniikka

  Multi-touch

  Verkko

  Tiedonsiirto

  FDD-LTE, TDD-LTE, 5G NR FR1

  2G-kaista

  850 GSM, 900 GSM, 1800 GSM, 1900 GSM

  3G UMTS-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 4, Band 5, Band 8

  3G UMTS-taajuus

  2100, 1900, 1700, 850, 900

  4G LTE-kaista

  Kaista 1, Band 2, Band 3, Band 4, Band 5, Band 7, Band 8, Kaista 12, Kaista 13, Kaista 17, Kaista 18, Kaista 19, Band 20, Band 25, Band 26, Band 28, Band 32, Band 38, Band 39, Band 40, Band 41, Band 66

  4G LTE-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900 PCS, FDD 1800+, FDD 1700 - 2110 AWS, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 700a, FDD 700c, FDD 700b, FDD 800 alempi, FDD 800 ylempi, FDD 800 DD, FDD 1900+, FDD 850+, FDD 700 APT, FDD 1500 L, TDD 2600, TDD 1900, TDD 2300, TDD 2500, FDD 1700 - 2110 AWS-3

  5G NR-kaista

  N1, n2, n3, n5, n7, n8, n20, n28, n38, n41, n66, n75, n77, n78, n40, n25, n12

  5G NR-taajuus

  FDD 2100, FDD 1900PCS, FDD 1800, FDD 850, FDD 2600, FDD 900, FDD 800, FDD 700APT, TDD TD 2600, TDD TD 2500, FDD AWS-3, SDL DL 1500+, TDD TD 3700, TDD TD 3500, TDD 2300, FDD 1900, n12

  Langaton liitäntä

  NFC, IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax, Ultra-Wideband (UWB), Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E

  Puhelinominaisuudet

  Sensorit

  Kiihtyvyysmittari, lähestymisanturi, barometri, gyroanturi, Hall-sensori, geomagneettinen anturi, valoanturi

  Turvalaitteet

  Sormenjälkilukija (näytön alainen), kasvojentunnistus

  Lisäominaisuudet

  S Pen multi-tulo, Air View, MIMO-tekniikka, Screen Write, ilmoitusvilkku, Älykäs valinta, kolme mikrofonia, Samsung KNOX, Smart View, Live message, Screen off memo, Samsung DeX -tuki, Bixby Vision, Secure Folder -toiminto, TalkBack, Dual Audio, Bixby Routines, Intelligent Performance Enhancer, Samsung Smart Switch, AR Doodle, PENUP, Bixby-näppäin, Bluetooth Scalable Codec, Samsung Knox Vault, DisplayPort over USB Type-C

  Mediasoitin

  Tuetut digitaaliset äänistandardit

  WAV, AAC, PCM, AMR, MP3, FLAC, XMF, OGG, MIDI, APE (Monkey's Audio), M4A, DSF, DSD, MXMF, OGA, 3GA, AWB, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DFF, MID, DSD64, DSD128

  Tuetut digitaalivideostandardit

  MKV, FLV, AVI, 3GP, M4V, WebM, 3G2, MP4

  Äänen parannus

  Dolby Digital Plus sound, Dolby Atmos sound -tekniikka, Surround sound, Dolby Digital sound, amplify ambient sound

  Suoritin

  Tyyppi

  Samsung Exynos 2200

  Kellotaajuus

  2.8 GHz

  Prosessorin ydinten määrä

  8 ydintä

  Muisti

  Käyttömuisti (RAM)

  LPDDR5 SDRAM - 8 Gt

  Sisäisen muistin kapasiteetti

  128 Gt

  Käyttäjämuisti

  101.2 Gt

  Etukamera

  Anturin resoluutio

  40 megapikseliä

  Anturin koko

  1/2.82"

  Linssin aukko

  F/2.2

  Näkökenttä

  80 astetta

  Pikselikoko

  0.7 μm

  Ominaisuudet

  Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF)

  Pääkamera

  Anturin tarkkuus

  108 megapikseliä

  Anturin koko

  1/1.33"

  Optinen kuvanvakain

  Optical Image Stabilizer (OIS)

  Linssityyppi

  Laajakulmalinssi

  Linssin aukko

  F/1.8

  Näkökenttä

  85 astetta

  Pikselikoko

  0.8 μm

  Tarkkuuden säätö

  Automaattinen

  Laser Auto Focus

  Kyllä

  Itselaukaisimen viive

  Kyllä

  Erityistehosteet

  Super HDR, kasvojen korjaus, Grid Line, selfie color tone

  Kameratilat

  Panorama, Slow Motion -tila, Pro-tila, HYPERLAPSE, Super Slow-mo, Kukat, Greenery, Puut, Taivas, Rannat, Ranta-alueet, Snow, Backlit, Text, Ruoka, Kasvot, Vauva, Henkilö, Koira, Kissa, Ihmiset, Auringonlasku, Auringonnousu, Kaupunki, Vesiputous, Maisema, Lava, Ajoneuvot, Juomat, Eläin, Kengät, Sisätilat, Vaatteet, Yönäkymä, Muotokuva, Yötila, liikkuva kuva, vuoret, suodatintila, Yksi otos, Pro Video, muotokuvavideo, Director's View, Nightography

  HDR-tila

  Auto HDR -tila

  Valonlähde

  Korkean CRI:n led-salama

  Videotarkkuudet

  1920 x 1080 (1080p) 60 kuvaa/s, 1280 x 720 (720p) 30 kuvaa/s, Super slow motion video 1280 x 720 (720p) at 960 fps, Slo-mo video 1920 x 1080 (1080p) at 240 fps, 3840 x 2160 (4K UHD) / 60 kuvaa/sek, 7680 x 4320 (UHD 8K) / 24 kuvaa/sek, Hyperlapse 4K -videotuki 30 kuvaa/s, Super Steady 1080 p -videotuki 60 kuvaa/s

  Ominaisuudet

  Automaattitarkennus vaihetunnistuksella (PDAF), silmänräpäyksen tunnistus, QR-koodin skannaus, RAW-kuvan sieppaus, VDIS (Video Digital Image Stabilization), Tracking AF, Quick Share, Dual Pixel Autofocus technology, Näkymän optimoija, Objektiivin tahrautuminen, Vianilmaisu, otosehdotukset, epätarkkuuksien tunnistus, HDR10+ -tallennus, supervakaa, backlighting detection, Quick Measure, Zoom-In Mic, HEIF-kuvankaappaus, Space Zoom, 100 x superresoluutio-zoomi, ota 33 megapikselin stillkuvia katsoessasi 8K:n videota, maks. 12-kertainen digitaalinen zoomi videolle, Single Take, AR Doodle, HEVC (suorituskykyinen videokoodaus) -tuki, automaattinen rajaus, Detail Enhancer, UW shape correction, Auto FPS, Adaptive Pixel (12MP 2.0μm), object eraser

  Toinen kamera

  Anturin tarkkuus

  12 megapikseliä

  Anturin koko

  1/2.55"

  Linssityyppi

  Ultra-laajakulmalinssi

  Linssin avaus

  F/2.2

  Näkökenttä

  120 astetta

  Pikselikoko

  1.4 μm

  Ominaisuudet

  Dual Pixel AF

  Kolmas kamera

  Anturin resoluutio

  10 megapikseliä

  Anturin koko

  1/3.52"

  Optinen zoom

  10x

  Linssityyppi

  Telekuvaobjektiivi

  Linssin aukko

  F/4.9

  Näkökenttä

  11 astetta

  Pikselikoko

  1.12 μm

  Ominaisuudet

  Dual Pixel AF

  Neljäs kamera

  Anturin resoluutio

  10 megapikseliä

  Anturin koko

  1/3.52"

  Optinen zoom

  3x

  Linssityyppi

  Telekuvaobjektiivi

  Linssin aukko

  F/2.4

  Näkökenttä

  36 astetta

  Pikselikoko

  1.12 μm

  Ominaisuudet

  Dual Pixel AF

  Näyttö

  Tyyppi

  OLED-näyttö

  Tekniikka

  Infinity-O Dynamic AMOLED 2X

  Näytön koko

  6.8"

  Näytön tarkkuus

  3088 x 1440 pikseliä

  Näyttöformaatti

  QHD+

  Pikselitiheys

  500 ppi

  Enimmäiskirkkaus

  1750 cd/m²

  Värin syvyys

  16,7 miljoonaa väriä

  HDR

  Kyllä

  HDR-tekniikka

  HDR10+

  Kuvanparannusteknologia

  Vision Booster technology

  Virkistystaajuu

  120 Hz

  Kosketusnäytteenottotaajuus

  240 Hz

  Kontrastisuhde

  3000000:1

  Suojaus

  Corning Gorilla Glass Victus+ (scratch resistant glass)

  Ominaisuudet

  Edge Screen, AOD(Always On Display), Videotaustakuva, 100% DCI-P3

  Yhteydet

  Liitintyyppi

  USB Type-C - 24 pin USB-C

  Akku / paristo

  Kapasiteetti

  5000 mAh

  Nopea lataustekniikka

  Qualcomm Quick Charge 2,0, mukautuva pikalataus (AFC), Samsung Super Fast Charging -pikalataus, Power Delivery 3.0

  Langaton lataus

  Yes

  Langattomat latausnormit

  WPC, Qi, Fast Wireless Charging 2.0, Wireless PowerShare

  Puheaika

  2280 minuuttia

  Akunkesto

  Puheaika (4G): jopa 2280 min

  Aktiivinen online-käyttö (LTE): jopa 19 h

  Aktiivinen online-käyttö (Wi-Fi): jopa 20 h

  Toisto (langaton video): jopa 22 h

  Toisto (langaton audio): jopa 81 h

  Muuta

  Yhteensopivuusstandardit

  VDE, IP68, HAC (Hearing Aid Compatible), IEC 61960

  Sisältyvät lisävarusteet

  SIM-kortin poistotyökalu, S Pen, USB-C to USB-C -kaapeli

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  https://www.samsung.com/fi/support/

  Ympäristötiedot

  Vedenkestävyyden maksimisyvyys

  1.5 m