SamsungGalaxy Z Fold4 5GSM-F936BZKBEUB

 • Käytä sekä puhelimena että tablettina – 120 Hz:n taitettava 7,6” päänäyttö ja 6,2” etunäyttö
 • 50 MP:n kärkitason kamera takaa entistä kirkkaammat, terävämmät ja yksityiskohtaisemmat kuvat ja videot
 • Entistä kestävämpi näyttö ja ulkokuori sekä IPX8-luokitus
 • Huom. seinälaturi myydään erikseen.

VäriMusta

Muisti256 Gt

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 7,6”

  Päänäyttö

 • 6,2”

  Etunäyttö

 • IPX8

  Suojaus

 • 50 MP

  Pääkamera

Samsung Galaxy Z Fold4 5G

Uusi Galaxy Z Fold4 on luotu helpottamaan modernia elämää ja työtä. Suljettuna se mahtuu mukavasti käteen tavallisen kokoisen puhelimen tapaan, jolloin käytössäsi on 6,2” etunäyttö. Kun avaat sen 7,6 tuuman sisänäytön, käsissäsi on tabletti valmiina kaikkeen mitä ikinä haluatkaan tehdä. Molemmat näytöt ovat varustettu 120 Hz:n äärimmäisellä herkkyydellä, minkä lisäksi näytöt toimivat saumattomasti yhdessä ja voit kätevästi vaihdella kahden näyttöjen välillä. Kaiken kruunaa Z Fold4:n kameraan tehdyt valtavat parannukset, joiden ansiosta otat entistä upeampia otoksia – myös pimeässä.

Kirkkaimman kärkitason kamera

Galaxy Z Fold4:n parannettu kamera takaa entistä kirkkaammat, terävämmät ja yksityiskohtaisemmat otokset. Kameran megapikselit on nostettu 12:sta 50:een ja mukaan on tuotu sekä 3x Zoom että 30x Space Zoom. Siitä löytyy myös Nightography, joten kuvasi ja videosi ovat vaikuttavan korkealaatuisia – vaikka kuvaisitkin pimeässä. Fold4:ssä on myös 2 megapikselin 122° ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin videokamera. Kahdelle eri näytölle on lisäksi sijoitettu kaksi lisäkameraa, joten voit kätevästi soittaa videopuheluita tai napata kuvia – käytitpä puhelinta sitten auki tai kiinni.

Vie tuottavuutesi uudelle tasolle

Sujuva moniajo ja luonteva vaihtaminen etu- ja päänäytön välillä tekevät Galaxy Z Fold4:stä ihanteellisen työkalun, missä ikinä liikutkaan. Z Fold4 on helppokäyttöinen ja sillä on kätevä navigoida ja siirtyä eri ominaisuuksien ja sovellusten välillä. Voit avata jopa kolme eri sovellusta samanaikaisesti ja tallentaa eri sovellusten yhdistelmät, joita käytät eniten yhdessä. Saat siis kaiken sinulle tärkeimmän auki helposti ja samanaikaisesti. Voit kirjoittaa muistiinpanoja yhteensopivalla S Pen-kynällä, joka muuntaa käsialasi tekstiksi intuitiivisesti.

Entistäkin kestävämpi

Z Fold4:n näyttöä ja ulkokuorta on vahvistettu. Sisänäyttö on 10 % aiempaa kestävämpi, kun taas Gorilla Glass Victus+ sekä Armor Aluminium tekevät ulkopinnasta 12 % kestävämmän. Lisäksi puhelimella on IPX8-luokituksen suojaus.

Maksimaalista tehoa

Z Fold4 on varustettu Samsungin nopeimmalla 4 nm sirulla ja Snapdragon 8:lla, mikä tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi entistä enemmän tehoa. Z Fold4 tarjoaa sinulle valmiuden kaikkeen mitä haluat tai mitä sinun tarvitsee tehdä. Fold4:n sisällä on myös tehokas 4400 mAh:n kaksoisakku.

Flex Mode – ainutlaatuinen uutuus

Pidä Galaxy Z Fold4 auki, kiinni – tai puolittain auki. Taitetussa tilassa voit kätevästi säätää näytön kulmaa 70 ja 110° välillä. Aseta puhelin sopivaan paikkaan ja koe taittuvuuden vapaus: osallistu videopalaveriin tai katsele sarjaa kätevästi. Puhelin vaihtaa automaattisesti Flex Modeen antaen ainutlaatuisen sujuvan kokemuksen eri sovelluksia käytettäessä. Flex Mode on luotu nimenomaan Z Fold4:n käyttöliittymää varten. Jos sinulla on S Pen, voit kirjoittaa näytön alaosaan muistiinpanoja esimerkiksi videopalaverin aikana. Luontevaa, älykästä ja kätevää.

Optimoidut sovellukset

Jotta saat suuresta näytöstä kaiken irti, monet suosituimmista sovelluksista ovat optimoitu Galaxy Z Fold4:ää varten. Älykäs käyttöliittymä ja sulavat ominaisuudet tekevät käyttökokemuksesta vieläkin paremman, ja Googlen käyttöjärjestelmän myötä monet Z Fold4:n työskentelyssä käytettävät sovellukset ovat jo valmiiksi suurelle näytölle optimoituja.

Esikatselu kahdelta puolelta

Sekä sinä itse, että kuvauskohteesi näkevät kuvan samanaikaisesti. Kun pidät puhelinta auki ja otat kuvia, tai kun videoit takakameralla, etunäyttö näyttää samaa esikatselunäkymää kuin päänäyttö. Tämä toimii totta kai täydellisesti myös selfieitä ottaessa.

Myyntipakkauksen sisältö

Galaxy Z Fold4:n mukana saat USB-kaapelin, englanninkieliset ohjeet sekä neulasen SIM-kortin poistamiseen.

Huom. seinälaturi myydään erikseen. Puhelimen max. latausteho on 25 W. Katso valikoimamme laadukkaat ja tehokkaat seinälaturit.

galaxy_z_fold_4_highlight_0001

Muotoilu

Upeat linjat

Käytä puhelinta yhdellä kädellä tai avaa puhelin koko komeuteensa ja käytössäsi on jopa 7,6" päänäyttö. Tee enemmän ja tehokkaammin. Asettele Z Fold4:n auki juuri sopivaan kulmaan ja katsele suosikkisisältöjäsi suurelta näytöltä.

galaxy_z_fold_4_highlight_0000

Käyttökokemus

Pidä työ ja huvi tasapainossa

Tee enemmän vähemmällä vaivalla. Lisää sovelluksia tehtäväpalkkiisi, joka on kätevä työkalu multitaskaamiseen, navigointiin ja eri ikkunoiden välillä siirtymiseen. Nopea siirtyminen onnistuu myös työtehtävistä vapaalle.

galaxy_z_fold_4_highlight_0002

Näyttö

Nopeaa ja sulavaa pelaamista

Selaatpa sitten uutisia tai pelaat suosikkipelejäsi, 120 Hz:n virkistystaajuus pitää huolen, että kaikki sujuu sulavasti. Tehokkaasti reagoiva näyttö optimoi virkistystaajuuden sisällölle sopivaksi.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Näyttö

Päänäyttö

7,6" (1768 x 2208), HID, Dynamic AMOLED, 1– 120 Hz

Etunäyttö

6,2" (2268 x 832), Dynamic AMOLED, 1– 120 Hz

Suoritin

Snapdragon 8 Gen 1+

Mitat

Auki: 130,1 x 155,1 x 6,3 mm

Kiinni: 67,1 x 155,1 x (14,2-15,8) mm

Kamera

Taka: 50 MP F1.8 / Ultra wide: 12 MP F2.2

Tele: 12 MP F2.4

Etu: 10 MP F2.2 + 4 MP F1.8 UDC

Muisti

12 Gt/ 256Gt

Verkko

5G Ready

Liitännät

USB C-Type (3.2), NFC, BT 5.2, Wi-Fi 6E, GPS, UWB

Suojaus

IPX8

SIM-kortti

Nano-SIM

Dual SIM + e-SIM

Langaton lataus

Kyllä

Ääni

Dolby Atmos / Sound by AKG

Akku

Kaksoisakku 4,400mAh

Valmistajan takuu

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://www.samsung.com/fi/support/