SamsungGalaxy Fold4 5GSM-F936BZKBEUB

 • Käytä sekä puhelimena että tablettina – 120 Hz:n taitettava 7,6” päänäyttö ja 6,2” etunäyttö
 • 50 MP:n kärkitason kamera takaa entistä kirkkaammat, terävämmät ja yksityiskohtaisemmat kuvat ja videot
 • Entistä kestävämpi näyttö ja ulkokuori sekä IPX8-luokitus

VäriMusta

Muisti256 Gt

Tämän tuotteen ostajalle

22-04-B2C-eshop-vaihtodiili-kampanja-ikoni-500x500prosentti
200 euron ekstravaihtohyvitys

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  • 7,6”

   Päänäyttö

  • 6,2”

   Etunäyttö

  • IPX8

   Suojaus

  • 50 MP

   Pääkamera

  Samsung Galaxy Fold4 5G

  Uusi Galaxy Fold4 on luotu helpottamaan modernia elämää ja työtä. Suljettuna se mahtuu mukavasti käteen tavallisen kokoisen puhelimen tapaan, jolloin käytössäsi on 6,2” etunäyttö. Kun avaat sen 7,6 tuuman sisänäytön, käsissäsi on tabletti valmiina kaikkeen mitä ikinä haluatkaan tehdä. Molemmat näytöt ovat varustettu 120 Hz:n äärimmäisellä herkkyydellä, minkä lisäksi näytöt toimivat saumattomasti yhdessä ja voit kätevästi vaihdella kahden näyttöjen välillä. Kaiken kruunaa Fold4:n kameraan tehdyt valtavat parannukset, joiden ansiosta otat entistä upeampia otoksia – myös pimeässä.

  Kirkkaimman kärkitason kamera

  Galaxy Fold4:n parannettu kamera takaa entistä kirkkaammat, terävämmät ja yksityiskohtaisemmat otokset. Kameran megapikselit on nostettu 12:sta 50:een ja mukaan on tuotu sekä 3x Zoom että 30x Space Zoom. Siitä löytyy myös Nightography, joten kuvasi ja videosi ovat vaikuttavan korkealaatuisia – vaikka kuvaisitkin pimeässä. Fold4:ssä on myös 2 megapikselin 122° ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin videokamera. Kahdelle eri näytölle on lisäksi sijoitettu kaksi lisäkameraa, joten voit kätevästi soittaa videopuheluita tai napata kuvia – käytitpä puhelinta sitten auki tai kiinni.

  Vie tuottavuutesi uudelle tasolle

  Sujuva moniajo ja luonteva vaihtaminen etu- ja päänäytön välillä tekevät Galaxy Fold4:stä ihanteellisen työkalun, missä ikinä liikutkaan. Fold4 on helppokäyttöinen ja sillä on kätevä navigoida ja siirtyä eri ominaisuuksien ja sovellusten välillä. Voit avata jopa kolme eri sovellusta samanaikaisesti ja tallentaa eri sovellusten yhdistelmät, joita käytät eniten yhdessä. Saat siis kaiken sinulle tärkeimmän auki helposti ja samanaikaisesti. Voit kirjoittaa muistiinpanoja yhteensopivalla S Pen-kynällä, joka muuntaa käsialasi tekstiksi intuitiivisesti.

  Entistäkin kestävämpi

  Fold4:n näyttöä ja ulkokuorta on vahvistettu. Sisänäyttö on 10 % aiempaa kestävämpi, kun taas Gorilla Glass Victus+ sekä Armor Aluminium tekevät ulkopinnasta 12 % kestävämmän. Lisäksi puhelimella on IPX8-luokituksen suojaus.

  Maksimaalista tehoa

  Fold4 on varustettu Samsungin nopeimmalla 4 nm sirulla ja Snapdragon 8:lla, mikä tarkoittaa sitä, että saat käyttöösi entistä enemmän tehoa. Fold4 tarjoaa sinulle valmiuden kaikkeen mitä haluat tai mitä sinun tarvitsee tehdä. Fold4:n sisällä on myös tehokas 4400 mAh:n kaksoisakku.

  Flex Mode – ainutlaatuinen uutuus

  Pidä Galaxy Fold4 auki, kiinni – tai puolittain auki. Taitetussa tilassa voit kätevästi säätää näytön kulmaa 70 ja 110° välillä. Aseta puhelin sopivaan paikkaan ja koe taittuvuuden vapaus: osallistu videopalaveriin tai katsele sarjaa kätevästi. Puhelin vaihtaa automaattisesti Flex Modeen antaen ainutlaatuisen sujuvan kokemuksen eri sovelluksia käytettäessä. Flex Mode on luotu nimenomaan Fold4:n käyttöliittymää varten. Jos sinulla on S Pen, voit kirjoittaa näytön alaosaan muistiinpanoja esimerkiksi videopalaverin aikana. Luontevaa, älykästä ja kätevää.

  Optimoidut sovellukset

  Jotta saat suuresta näytöstä kaiken irti, monet suosituimmista sovelluksista ovat optimoitu Galaxy Fold4:ää varten. Älykäs käyttöliittymä ja sulavat ominaisuudet tekevät käyttökokemuksesta vieläkin paremman, ja Googlen käyttöjärjestelmän myötä monet Fold4:n työskentelyssä käytettävät sovellukset ovat jo valmiiksi suurelle näytölle optimoituja.

  Esikatselu kahdelta puolelta

  Sekä sinä itse, että kuvauskohteesi näkevät kuvan samanaikaisesti. Kun pidät puhelinta auki ja otat kuvia, tai kun videoit takakameralla, etunäyttö näyttää samaa esikatselunäkymää kuin päänäyttö. Tämä toimii totta kai täydellisesti myös selfieitä ottaessa.

  Myyntipakkauksen sisältö

  Galaxy Fold4:n mukana saat USB-kaapelin, englanninkieliset ohjeet sekä neulasen SIM-kortin poistamiseen.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

  Tekniset tiedot

  Näyttö

  Päänäyttö

  7,6" (1768 x 2208), HID, Dynamic AMOLED, 1– 120 Hz

  Etunäyttö

  6,2" (2268 x 832), Dynamic AMOLED, 1– 120 Hz

  Suoritin

  Snapdragon 8 Gen 1+

  Mitat

  Auki: 130,1 x 155,1 x 6,3 mm

  Kiinni: 67,1 x 155,1 x (14,2-15,8) mm

  Kamera

  Taka: 50 MP F1.8 / Ultra wide: 12 MP F2.2

  Tele: 12 MP F2.4

  Etu: 10 MP F2.2 + 4 MP F1.8 UDC

  Muisti

  12 Gt/ 256Gt

  Verkko

  5G Ready

  Liitännät

  USB C-Type (3.2), NFC, BT 5.2, Wi-Fi 6E, GPS, UWB

  Suojaus

  IPX8

  SIM-kortti

  Nano-SIM

  Dual SIM + e-SIM

  Langaton lataus

  Kyllä

  Ääni

  Dolby Atmos / Sound by AKG

  Akku

  Kaksoisakku 4,400mAh

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  https://www.samsung.com/fi/support/