SonyPS5 Pulse 3D -kuulokkeet9833994

 • Nauti saumattomasta langattomasta kuuntelukokemuksesta: PS5-konsolia varten hienosäädetty 3D-ääni
 • Tyylikäs muotoilu, kaksi hälyä poistavaa mikrofonia ja sisäänrakennettu akku
 • Helppokäyttöiset säätimet ja 3,5 millimetrin liitäntä

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  PS5 Pulse 3D -kuulokkeet

  Nauti saumattomasta langattomasta kuuntelukokemuksesta kuulokkeilla, joissa on PS5-konsolia varten hienosäädetty 3D-ääni. Langattomissa PULSE 3D -kuulokkeissa on tyylikäs muotoilu, kaksi hälyä poistavaa mikrofonia, sisäänrakennettu ladattava akku ja helppokäyttöiset säätimet.

  Hienosäädetty 3D-ääni

  Langattomien PULSE 3D -kuulokkeiden hienosäädetty 3D-ääni on PlayStation5-konsolin ansiota. PS5-konsolin Tempest 3D AudioTech -tekniikan ansiosta voit uppoutua äänimaailmoihin, joissa äänet tuntuvat kuuluvan joka suunnasta.

  Hienostunut muotoilu

  Tyylikkäiden kuulokkeiden muotoilu mukailee PS5-konsolin ilmettä ja niiden pehmusteet sekä panta tekevät pelaamisesta mukavaa.

  Kaksi piilotettua mikrofonia

  Varmista, että äänesi kuuluu kaikille kahdella sisäänrakennetulla mikrofonilla, jotka on sijoitettu hyvän kuuluvuuden takaavaan kohtaan ja joiden äänenlaatua melunvaimennustekniikka parantaa entisestään.

  Helppokäyttöiset säätimet

  Säädä kuulokkeita sisäänrakennetuilla mykistys-, äänenvoimakkuus- ja miksaussäätimillä pelin aikana. Tarkista mikrofonin valvontapainikkeella, miltä äänesi kuulostaa tiimisi korvissa. 

  Langaton sovitin

  Sisäänrakennetun ladattavan akun ansiosta voit pelata langattomasti jopa 12 tuntia. Liitä PS5- ja PS4-konsoleihin sekä yhteensopiviin Windows- ja macOS-tietokoneisiin mukana toimitettavalla sovittimella 

  3,5 mm:n liitäntä

  Liitä kuulokkeet PlayStation VR:ään ja mobiililaitteisiin mukana toimitettavalla 3,5 mm:n äänikaapelilla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

  Tekniset tiedot

  Takuu: 12 kk

  Asiakastuki: PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/