SonyPS5 DualSense Volcanic Red -ohjain1000038837

  • Nauti mukaansatempaavasta pelikokemuksesta, jossa toiminta herää eloon omissa käsissäsi
  • Kosketuspalaute, dynaamisesti mukautuvat liipaisimet, sisäänrakennettu mikrofoni ja erillinen luontinäppäin
  • Liiketunnistin ja integroitu kaiutin sekä tuttu, ikoninen näppäinasettelu

VäriVolcanic Red (punainen)

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

PS5 DualSense Volcanic Red -ohjain

Sytytä pelisessiosi langattoman Volcanic Red DualSense -ohjaimen metallisella viimeistelyllä. Nauti erittäin mukaansatempaavasta pelikokemuksesta, jossa toiminta herää eloon omissa käsissäsi. Langattomassa DualSense Vocanic Red -ohjaimessa on lähemmäs pelejä vievä kosketuspalaute, dynaamisesti mukautuvat liipaisimet ja sisäänrakennettu mikrofoni – kaikki samassa ikonisessa ja mukavassa ohjaimessa.

Herätä pelimaailmat eloon

Kosketuspalautteella tunnet fyysistä palautetta pelimaailman tapahtumista perinteiset värinämoottorit korvaavien tuntopalautelaitteiden ansiosta. Dynaaminen värinä simuloi käsissäsi pelimaailman tuntumaa, eri ympäristöistä eri aseiden rekyyleihin. 

Mukautuvat liipaisimet

Tunne eritasoisia voimia ja jännitteitä, kun käytät pelimaailman esineitä ja liikut sen ympäristöissä. Kun jännität jousta tai lyöt auton jarrut pohjaan, voit tuntea olevasi suorassa yhteydessä ruudun tapahtumiin. 

Löydä äänesi, jaa intohimosi

Sisäänrakennettu mikrofoni ja kuulokeliitäntä: keskustele kavereiden kanssa verkossa sisäänrakennetulla mikrofonilla – tai liittämällä kuulokkeet 3,5 mm:n liitäntään. Mykistä äänen tallennus nopeasti yhdellä painikkeella. 

Luontinäppäin

Tallenna ja jaa hienoimmat pelisaavutuksesi luontinäppäimellä. Uraauurtavan SHARE-näppäimen pohjalta kehitetty luontinäppäin antaa pelaajille enemmän mahdollisuuksia luoda pelisisältöjä ja jakaa seikkailut suorana koko maailmalle.

Pelimaailman legenda käsissäsi

Tuttu mukavuus, tutut ominaisuudet: ota pelit haltuun kaksivärisellä ohjaimella, jossa tuttu, ikoninen asettelu yhdistyy parannettuihin sauvoihin ja uudistettuun valopalkkiin. Langattomassa DualSense-ohjaimessa on monia tuttuja DUALSHOCK 4 -ominaisuuksia, jotka palaavat uuteen pelisukupolveen.

Kiinteä akku

Lataa ja pelaa, nyt USB-C-liitännän kautta.

Integroitu kaiutin

Valitut pelit saavat uuden ulottuvuuden ohjaimesta kantautuvien parempilaatuisten äänitehosteiden myötä.

Liiketunnistin

Tuettuja pelejä voi ohjata liikkeillä sisäänrakennetun kiihtyvyysmittarin ja gyroskoopin avulla.

Helppo yhdistää moneen laitteeseen

Yhdistä USB-C-kaapelilla tai Bluetooth:lla, ja voit pelata helposti useammalla laitteella, mukaan lukien Windows- ja Mac-tietokoneet sekä Android- ja iOS-puhelimet. Vie pelihetket uusiin ulottuvuuksiin kosketuspalautteen, mukautuvien liipaisimien ja muiden edistyneiden ominaisuuksien avulla lukuisissa PC-hittipeleissä.*

Suoratoista pelejä PS5- tai PS4-konsolistasi tietokoneelle ja muihin laitteisiin PS Remote Play -sovelluksen kautta** ja pelaa niitä DualSense-ohjaimella.

* Kosketuspalaute ja mukautuvat liipaisimet saattavat vaatia USB-liitännän ja ovat saatavilla, jos peli tukee niitä.

** PS Remote Play edellyttää Remote Play-sovellusta, PS4-tai PS5-konsolia, viimeisintä käyttöjärjestelmää, yhteensopivaa peliä sekä laajakaistaverkkoa, jonka käyttönopeus on vähintään 5 Mb/s. PS4- tai PS5-konsolia on suositeltavaa käyttää LAN-kaapeliyhteydellä. Remote Playn kautta suoratoistetuissa PS4-peleissä kosketuspalaute korvataan tavallisella värinällä, eikä mukautuvia liipaisimia tueta.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Peliohjain

Liitettävyystekniikka

Langaton - Bluetooth

Ohjaimet

PS-painike, suuntapainikkeet, toimintapainikkeet, kahden pisteen kosketuslevy, Valinnat-painike, L1-painike, R1-painike, R2-painike, L2-liipaisin, luo-painike, vasen sauva / L3-painike, oikea sauva / R3-painile, kosketuslevy-painike, vaimennuspainike

Liitäntä

USB-C

Ominaisuudet

Sisäinen kaiutin, kuulokeportti, värinä, sisäinen mikrofoni, kapasitiivinen kosketuslevy, Klikkausmekanismi, SIXAXIS-liiketekniikka, valotanko, kolmen akselin gyroskooppi, kolmen akselin kiihtyvyysmittari, sisäänrakennettu USB-C-portti, Trigger Effect

Muuta

Akku / paristo

Uudelleenvarattava - Litiumioni

Leveys

16 cm

Syvyys

10.6 cm

Korkeus

6.6 cm

Paino

280 g

Yhteensopivuustiedot

Suunniteltu malleihin

PlayStation 5

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

12 kk

Asiakastuki

PlayStationin asiakastuki puh. 09-424 50803 (ma-pe klo 10-17) / support@fi.playstation.com / https://www.playstation.com/fi-fi/support/

Tuotekoodit

EAN-koodi

711719576822

Telian tuotekoodi

9118446