OnePlusBuds Pro 2 -bluetooth-kuulokkeet5481126094

 • Älykäs melunvaimennus – nauti kirkkaasta äänestä tai hiljaisuudesta ilman häiriötä
 • Dynaamista tilaääntä vuorokauden ympäri – jopa 39 tunnin kokonaisakunkesto
 • Kuulokkeiden kolme mikrofonia tekevät puheluiden äänenlaadusta kirkkaan ja selkeän

VäriObsidian Black / Musta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • Dolby Atmos

  Tuki

 • 39 h

  Kokonaisakunkesto

 • 10 min

  Pikalataus

 • IP55

  Suojaus

OnePlus Buds Pro 2 -bluetooth-kuulokkeet

Älä anna koskaan meluisan ympäristön häiritä sinua. OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeidein kanssa käytettävissäsi on kolme älykästä melunvaimennustilaa, jotka mukautuvat saumattomasti tarpeisiisi – Faint, Smart ja Extreme. Kun haluat päästää ulkoilman sisään, päivitetty läpinäkyvyystila lisää keskustelujen selkeyttä sekä parantaa turvallisuutta ja tietoisuutta.

Rohkeampi melodia

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden MelodyBoost-kaksoiselementit on luotu yhdessä Dynaudion kanssa kirkkaan lauluäänen ja tavallista syvemmän, dynaamisen basson tarjoavan huippuluokan kuuntelukokemuksen tuottamiseksi. Suuressa 11 mm:n ja 6 mm:n rakenteessa on käytetty kristallipolymeerikalvoja, joissa on erilliset reunat ja kartiot. Ne takaavat erinomaisen tasapainon ja tuottavat äänen, joka on musiikkia korvillesi. BassWave-algoritmi säätää bassoa älykkäästi tavallista syvemmän basson tuottamiseksi.

Kuule omalla tavallasi

Anna OnePlus Audio ID 2.0:n luoda parannetun luonnollisen äänen tuottava yksilöllinen ääniprofiili, joka on mukautettu korviasi varten nopealla ja yksinkertaisella korvien skannauksella sekä kuuntelutestillä.

Tervetuloa nauttimaan tilaäänestä

Dynaaminen, kerrosteinen tilaääni ei enää rajoitu elokuvateatteriin – Buds Pro 2:ssa käytetään tilaääntä, joka on kehitetty Googlen ja Dolbyn kanssa uutta OnePlus 11:tä varten. Pään seurantatoiminnon, Dolby Atmos ‑tekniikan ja ainutlaatuisen hahmonnusalgoritmin ansiosta voit nauttia tavallista laajemmasta, selkeästä ja luonnollisesta äänestä sekä upeasta lauluäänestä. Tuloksena on kuunteluelämys, joka kuulostaa siltä kuin olisit eturivin paikalla konserttiesityksessä.

Meluton ympäristö

Hengitä syvään ja rentoudu Buds Pro 2 -kuulokkeiden jopa 48 dB:n mukautuvalla melunvaimennuksella, joka virittyy ympäristöösi ja estää kaaoksen, myös korkeat äänet, erittäin tarkasti parannetun älykkään laitteiston ansiosta. Aloita korvien tarkistus muutamalla lyhyellä napautuksella, niin voit rentoutua hetkessä suosikkisoittolistasi parissa.

Selkeämmät ja sujuvammat puhelut

Selkeät puhelut edellyttävät sisäänrakennettuja mikrofoneja. Buds Pro 2:n kummassakin nappikuulokkeessa on kolme mikrofonia, jotka tallentavat äänet tarkasti, tehostavat melunvaimennusta ja toimivat yhdessä taustamelun suodattamiseen tarkoitettujen parannettujen, tekoälyyn perustuvien tuulenvaimennusalgoritmiemme kanssa, jotta sinulta ei jää yksikään ystäviesi ja läheistesi sana kuulematta.

Voimaa svengata

Buds Pro 2 -kuulokeilla voit kuunnella jopa 9 tuntia vastamelu poiskytkettynä. Yhdessä latauskotelon kanssa Buds Pro 2 -kuulokkeiden akunkesto on jopa 39 tuntia. Kun akkuvirta on vähissä, lataa nappikuulokkeet ja hyödynnä nopeaa pikalatausta, jolla saat 10 tuntia lisää kuunteluaikaa vain 10 minuutissa. Jos et ole kaapeleiden ystävä, Buds Pro 2 tukee myös langatonta Qi-certified-latausta.

Suunniteltu koko päivän käyttöön

Tavallista pienemmät, virtaviivaiset Buds Pro 2 ‑nappikuulokkeet mahtuvat tiukasti korviisi ja mahdollistavat mukavan kuuntelun usean tunnin ajan. Niiden mukana toimitetaan kolmet erikokoiset, antibakteriaaliset korvasovitteet.

Terveellinen ryhti helposti

Hyvä ryhti mahdollistaa entistä terveellisemmän ja mukavamman kuunteluelämyksen. Buds Pro 2 tukee tätä sisäänrakennettujen IMU-tunnistimien aktiviteetti- ja ryhti-ilmoituksilla.

Tasainen ja vakaa yhteys

Buds Pro 2:n erittäin pieni 54 ms:n viive varmistaa Bluetooth-suoratoistokokemuksesi nopeuden ja sujuvuuden, jotta sinulta ei jää soittolistan yksikään sävel kuulematta.

Loistava säähän katsomatta

Buds Pro 2:n nappikuulokkeiden vesitiiviysluokitus on IP55, kun taas kotelon vesitiiviysluokitus on IPX4, jotta voit nauttia mahtavasta kuuntelukokemuksesta myös silloin, kun sää muuttuu märäksi ja kosteaksi.

Sujuvasti toimivat säätimet

Hallitse ääntä saumattomasti helppokäyttöisillä kosketussäätimillä sekä muuta asetuksia ja tee päivityksiä keskitetysti HeyMelody-sovelluksella.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Tuotteen tyyppi

Täysin langattomat kuulokkeet - Bluetooth

Äänilähtö

Kuulokkeiden muoto

Korvansisäiset

Kuuloketekniikka

Dynaaminen

Langaton tekniikka

Bluetooth

Bluetooth Audio Codec

SBC, AAC

Aktiivinen melunpoisto

Kyllä

Mikrofoni

Koko tai muoto

Kiinteä

Muuta

Sisältyvät lisävarusteet

3 paria silikonikorvanappeja (pienet, keskikokoiset, suuret), USB-C latauskaapeli, latauskotelo (520 mAh)

Yhteensopivuusstandardit

IPX4, IP55

Virransyöttö

Akku / paristo

Uudelleenvarattava

Sisältämä määrä

2

Kapasiteetti

60 mAh

Akunkesto

Jatkuva toisto (melunvaimennus PÄÄLLÄ): jopa 5,5 h

Jatkuva toisto (melunvaimennus POIS PÄÄLTÄ): jopa 9 h

Jatkuva toisto (melunvaimennus POIS / mukana latauskotelo): jopa 39 h

Jatkuva toisto (melunvaimennus PÄÄLLÄ / mukana latauskotelo): jopa 21 h

Jatkuva puhe: jopa 5,5 h

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

Asiakastuki: +358 2 480 91175, https://www.oneplus.com/fi/support

Tuotekoodit

EAN-koodi

6921815623045

Telian tuotekoodi

9113136