LogitechG923 -ratti ja polkimet (PlayStation + PC)941-000149

 • Koe kilpa-autoilun tulevaisuus - Logitech G923 on huipputason simulaattoriohjauspyörä polkimilla, jonka ansiosta tunnet ajokokemuksen elävämpänä ja immersiivisempänä kuin koskaan
 • TRUEFORCE-voimapalauteteknologia yhdistyy suoraan pelinsisäisiin moduuleihin ja tarjoaa todenmukaisen tuntopalautteen hienovaraisilla vivahteilla
 • Suljetun silmukan moottoriohjaus, ohjelmoitava kaksoiskytkin, kiinteä kierroslukumittari sekä palkittu muotoilu, jämäkkä rakenne ja ensiluokkaiset materiaalit

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

  Logitech G923 TrueForce -simulaattoriohjauspyörä (PlayStation+ PC)

  Uuden sukupolven TRUEFORCE-voimapalaute, ensiluokkainen rakenne alumiinista, teräksestä ja nahasta, kaksoiskytkin ja lähtöavustimen hallinta. Tutustu ohjauspyörien uuteen sukupolveen. Palkitun Logitech G -muotoilun uudelleensuunnittelun ansiosta se hyödyntää pelin fysikaalisia ominaisuuksia ja tarjoaa ennenkokematonta todentuntuisuutta. Tunnet elävämmin kuin koskaan, kuinka männät pumppaavat, sora ratisee renkaiden alla ja auto kiihdyttää, luistaa ja heittelehtii.

  Logitech G923 -simulaattoriohjauspyörä on yhteensopiva PlayStation 4 ja PlayStation 5 -pelikonsoleiden sekä PC:n kanssa. 

  TrueForce – uuden sukupolven simulaatio

  Logitechin uusin voimapalauteteknologinen innovaatio yhdistetään suoraan pelinsisäisiin simulaatio- ja fysiikkamoduuleihin todenmukaisemman reaaliaikaisen tuntopalautteen aikaansaamiseksi. Palautteen taajuusalue on suurempi, minkä ansiosta yksityiskohdat ja todentuntuisuus ovat aiempia sukupolvia selvästi kehittyneempiä. Se herättää henkiin kilpa-ajamisen fysikaalisen puolen: tunnet hämmästyttävän todenmukaisesti, kuinka auto kiihdyttää, luistaa ja heittelehtii. Huikea päivitysnopeus, suora simulaatiointegrointi ja todentuntuinen värinätuntopalaute tekevät kilpa-ajamisesta aivan muuta kuin mihin olet tottunut.

  TRUEFORCE tarjoaa terävästi erottelevan, voimapalautetta antavan ohjauspyörän, jossa on tarkasti ohjatut voimat ja ennennäkemätön päivitysnopeus. Se on huippunopea, reaaliaikainen ja tuntoaistia hyödyntävä ohjelmistotekniikka, joka polveutuu kirurgisista voimapalautejärjestelmistä. Kaistanleveyttä on riittävästi pelin tarkkojen fysiikkaominaisuuksien tuottamiseen G923-ohjauspyörään. Tunnet pienimmätkin yksityiskohdat. TRUEFORCE-tekniikka tuottaa suoraan muunnetun kinesteettisen ja tuntovoimapalautteen (laskettu sisäisesti jopa 4 000 Hz:llä) G923-ohjauspyörään. Se tarjoaa immersiivisen ja todentuntuisen kilpa-ajokokemuksen. Tuntopalautteen avulla tunnet kaiken hienovaraisin vivahtein: värinätehosteet, teiden pinnat, maaston muutokset, renkaiden kosketuksen tiehen ja sääolosuhteet. Kinesteettisen tehosteiden ansiosta tunnet pidon, pomput, törmäykset ja G-voimat – voit siis reagoida nopeammin ja ajaa voittoon.

  Hienosäädä kilpakokemustasi G HUB:issa

  Voit mukauttaa herkkyyttä ja asetuksia G HUB -ohjelmistossa ja hienosäätää ohjaimia pelin mukaan: säädä esimerkiksi ohjauspyörän herkkyyttä, voimapalautteen tasoa ja painikkeiden mukautuksia. Voit luoda useita mukautettuja profiileja mihin tahansa peliin ja sovellukseen.

  Suljetun silmukan moottoriohjaus

  Oikea virta on yhtä kuin oikea vääntömomentti. G923-ohjaimen kehittynyt laiteohjelmisto valvoo ohjauspyörän moottorien läpi kulkevaa virtaa ja säätää jännitettä jatkuvasti pelin fysiikkamoduulista saadun signaalin mukaan. G923 tarjoaa millintarkkuutta ja ennenkokematonta todentuntua oletusasetuksia täsmällisemmillä säädöillä.

  Parempi pito, vähemmän sutimista

  Tehosta lähtöäsi ohjelmoitavalla kaksoiskytkimellä, joka jäljittelee kilpa-autojen lähtöavustinta tuetuissa peleissä.

  Luotu kilpa-ajoa varten

  Klassinen muotoilu on tuotu nykyaikaan. G923:n ulkoasu on ammattimainen: siinä on käytetty uusia värejä, ensiluokkaista harjattua metallia, aitoa autoa muistuttavia nahkaompeleita ja kiillotettuja polkimia. Muoto seuraa toimintoa – ohjauspyörässä on integroitu keskikohdan merkki ja kiertovalitsin.

  Peliohjaimet sormiesi ulottuvilla

  Täydet PlayStation-ohjaimet löytyvät suoraan ohjauspyörästä. Komennot ovat käden ulottuvilla ajotyylistä riippumatta.

  24 kohdan valitsin

  Pitoa, vääntömomenttia ja jarrutusvoimaa voi säätää integroidusta, ajajan hallitsemasta valitsimesta.

  Progressiivinen jarrupoljin

  Herkempi ja tarkempi. Progressiivinen jousi jäljittelee paineherkkää jarrujärjestelmää todentuntuisen kilpa-ajokokemuksen luomiseksi. Voit asetella polkimet uudelleen niin, että kantapäiden ja varpaiden liikkeet on helpompi suorittaa, jolloin hallinta on entistä parempi.

  Kiinteä kierroslukumittari

  Kiinteät värilliset LED-valot näyttävät kierrosluvun tuetuissa peleissä. Näet päätäsi kääntämättä, milloin moottori on punaisella.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme

  Tekniset tiedot

  Yleistä

  Tuotteen tyyppi

  Ratti- ja poljinsetti

  Liitettävyystekniikka

  Langallinen

  Liitäntä

  USB

  Peliohjaimen (ensimmäinen) yksityiskohdat

  Tyyppi

  Ratti

  Ohjaimet

  A-painike, B-painike, ristiohjain, X-painike, Y-painike, vaihteiston vaihtosiivekkeet, Xbox-painike, LSB-painike, RSB-painike

  Ominaisuudet

  900 asteen ratin kääntö, LED-näyttö, ohjelmoitavat painikkeet, TRUEFORCE-voimapalaute, 24 pisteen valintakiekko

  Peliohjaimen (toinen) yksityiskohdat

  Tyyppi

  Polkimet

  Hallinnat

  Jalkapoljin

  Ominaisuudet

  Automaattinen kalibrointi, mattopitojärjestelmä

  Järjestelmävaatimukset

  Vaadittu käyttöjärjestelmä

  Microsoft Windows 7 tai uudempi

  Järjestelmävaatimusten yksityiskohtaiset tiedot

  - HDD 150 MB

  Muuta

  Sisältyvät lisävarusteet

  Virtasovitin

  Mukana tulevat ohjelmistot

  Logitech G HUB

  Valmistajan takuu

  Takuu

  24 kk

  Asiakastuki

  puh. +358 (0)2 480 914 18, Ma–pe: 09.00–18.00 (EET) / https://support.logi.com/hc/fi/

  Yhteensopivuustiedot

  Suunniteltu malleihin

  PC, Sony PlayStation 4