EZVIZEB8 4G -valvontakameraCS-EB8-R100-1K3FL4GA

 • Kääntyvä 2K-kamera, joka taltioi tapahtumat terävinä ja kirkkaina
 • Tekoälyllä toimiva henkilön tunnistus – älykäs algoritmi tunnistaa ihmishahmon liikkeet reaaliajassa
 • 4G-yhteys ja ladattava 10400 akku takaa sen, että voit sijoittaa kameran minne ikinä haluat

VäriValkoinen

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 4G

  Yhteys

 • 10400 mAh

  Akku

 • 2K

  Resoluutio

EZVIZ EB8 4G -valvontakamera

EZVIZ EB8 4G -valvontakamera on varustettu ladattavalla akulla (10 400 mAh Lithium-akku) sekä kääntyvällä kamera optiikalla. EB8 tarjoaa laadukkaan kuvan niin päivällä kuin yölläkin.

Helppo ja nopea asennus

Enää sinun ei tarvitse miettiä asennuspaikkaa. EB8-valvontakameran SIM-kortti ja akkukäyttöisyys tarjoavat monipuoliset asennusmahdollisuudet. Kamera on varustettu sisäänrakennetulla GPS-vastaanottimella joten voit myös helposti tarkistaa kameran sijoituspaikan. Käyttöönotto on tehty erittäin helpoksi seuraamalla Ezviz APP:n ohjeita.

Parempi näkyvyys

Kamerassa on 340 asteen horisontaalinen näkyvyys ja 65 asteen vertikaalinen näkyvyys, joten EB8 tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen kuvan ympäriltäsi. Värillinen yönäkö auttaa kohteen tunnistamisessa kamerassa jopa 15 metrin päästä.

EB8 vangitsee enemmän yksityiskohtia kuin tavalliset kiinteät kamerat, joten se tarjoaa luotettavan ja laaja-alaisen suojauksen. Kun yhdistät kameran Ezviz-sovelluksen kanssa (toimii Android- ja Apple-puhelimilla), voit tallentaa, suojata ja jakaa kuvaa muiden kanssa ja esimerkiksi säätää kameran asetuksia ja liiketunnistusvyöhykkeitä vaivattomasti. Voit myös katsella kameran kuvaa ja tallenteita PC:llä EZVIZ PC Studio -ohjelman avulla.

Tekoälyllä toimiva henkilön tunnistus

Kamerassa on paranneltu versio tavallisesta liiketunnistimesta. Älykäs algoritmi tunnistaa reaaliaikaisesti ihmishahmon liikkeet. Kun henkilö tulee havainnointialueelle, saat siitä heti ilmoituksen.

Tyylikäs ja kestävä muotoilu

Kamerassa on uudenlainen kompakti muotoilu yksinkertaisella huomaamattomalla kotelolla. Mikä parasta, kamera on säänkestävä ja tehty pohjoismaalaisiin olosuhteisiin (-20 °C to 50°C). Kamera kestää siis säässä kuin säässä.

Kuule mitä tapahtuu

Sisäänrakennettu mikrofoni tallentaa äänet selkeästi, joten saat sekä kuulla että nähdä, mitä pihallasi tapahtuu. Voit myös käyttää kaksisuuntaista puheyhteyttä.

Säästävä pakkausteknologia

EB8 on varustettu edistyksellisellä H.265 videopakkaustekniikalla. Kamera tallentaa parempilaatuista kuvaa käyttämällä vain puolet kaistanleveydestä ja tallennustilasta, jonka edellinen videopakkausstandardi (H.264) käytti. Kamera tukee jopa 512 Gt:n MicroSD-korttia.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

SIM-kortti

4G / 3G SIM-korttipaikka

Akku

10400 mAh ladattava akku

Yhteydet

GPS, 4G

Muistikortti

microSD, max. 512 Gt

Ominaisuudet

Sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin, kaksisuuntainen ääni, älykäs integraatio Google Assistant ja Amazon Alexa, Ezviz CloudPlay Strorage

Kamera

Resoluutio

2K, 2304 x 1296

Kameran ominaisuudet

15 fps

Värillinen ja mustavalkoinen yökuvaustila (värillinen 15 m, mustavalkoinen 15 m)

Linssi

F1.6

Kuvausliike

Horisontaalinen: 340°

Vertikaalinen: 65°

Videon pakkausformaatit

H.265 / H.264

Mitat

Koko

183 x 116 x 166 (mm)

Paino

835 g

Takuu ja tuki

Takuu

12 kk

Tuki

Englanniksi: support.eu@ezvizlife.com / 09 2293 1802

Tuotekoodit

EAN-koodi

6941545614625

Telian tuotekoodi

9114412