Honor-älykellot

Honor Watch -älykellot ovat tyylikkäitä, kestäviä, pitkällä akun kestolla varustettuja ja tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen. Ne tarjoavat kattavat terveys- ja urheiluominaisuudet, jotta arkesi toimisi paremmin. Tutustu eri Honor-kellomallien ominaisuuksiin, ja löydä uusi suosikkisi.

kuvitus kuva aiheesta Honor-älykellot

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Honor Watch

  Honor Watch -älykelloissa yhdistyy kauneus ja toiminnallisuus. Ne tarjoavat kattavat terveys-ja urheiluominaisuudet. Lisäksi niissä on upea näyttö ja vakuuttava muotoilu. Akun kesto on jopa useita viikkoja, jonka ansiosta voit nauttia kellosta arjessa ilman huolta jatkuvasta latauksesta.

  Honor-kello on oiva kumppani aktiiviseen elämäntapaan. Honor Watch tukee monipuolisesti eri ulko- sekä sisäliikuntalajeja kuten juoksu, pyöräily, uinti sekä monet muut lajit. Honor Watch -kello tallentaa reittisi sekä nopeutesi kun kävelet, pyöräilet tai juokset.

  Honor Watch -kellosta löydät myös laadukkaita treenioppaita aloitteleville sekä ammattitason urheilijoille. Treeniäsi tehostaa reaaliaikainen treenin sekä hyvinvoinnin seuranta. Honor-kello seuraa lisäksi sykettäsi ja unenlaatuasi. Kellot yhdistetään puhelimeen tiedonsiirtoa ja älykkäitä ilmoituksia varten. Joissain malleissa voit myös vastata puheluun kellon kautta ja vaihtaa kuulumiset langattomien kuulokkeiden kautta vaikkapa lenkin aikana.

  Honor-kellot ja muut suositut tuotteet

  Honor-kellojen valikoimastamme löydät Honor Watch 4 -kellon. Tyylikkäästä Honor Watch 4 -kellosta löytyy reunaton 1,75" AMOLED-näyttö, jolta näet kellonajan lisäksi paljon dataa terveydestäsi sekä aktiivisuudestasi.

  Honor Watch -kellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut älykelloturheilukellot sekä aktiivisuusrannekkeet. Tutustu esimerkiksi Apple Watch -kelloihin, Samsung-kelloihin, Suunto-kelloihin, Polar-kelloihin tai Garmin-kelloihin.

  Löydät valikoimastamme Honor-kellojen lisäksi myös Honor-puhelimet. Tutustu esimerkiksi malleihin Honor 90 5G tai Honor Magic5 Pro 5G.

  Kun uusi Honor-kello tai muu älykello on valittu, tutustu myös muihin kattaviin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä kuulokkeettabletittietokoneetkannettavatpeliläppärittelevisiot sekä monet muut tuotteet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin