Honor-älykellot

Honor Watch Magic – innovatiivinen ja kevyt älykello. Honor Watch Magic on yksi markkinoiden ohuimmista älykelloista, jonka kevyt mutta kestävä runko tekee kellosta erityisen miellyttävän käyttää. Honor Watch Magic -kello pysyy menossa mukana jopa 7 päivää yhdellä latauksella. Tutustu eri Honor-kellomallien ominaisuuksiin, ja löydä uusi suosikkisi.

kuvitus kuva aiheesta Honor-älykellot

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Honor Watch Magic

  Honor Watch Magic on innovatiivinen ja kevyt älykello. Honor Watch Magic on yksi markkinoiden ohuimmista älykelloista, jonka kevyt mutta kestävä runko tekee kellosta erityisen miellyttävän käyttää. Honor Watch Magic -kello pysyy menossa mukana jopa 7 päivää yhdellä latauksella, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään, kun älykelloa ei tarvitse jatkuvasti olla laitailemassa.

  Honor-kello on oiva kumppani aktiiviseen elämäntapaan. Honor Watch Magic tukee monipuolisesti eri ulko- sekä sisäliikuntalajeja kuten juoksu, pyöräily, uinti sekä monet muut lajit. Honor Watch Magic -kello tallenttaa reittisi sekä nopeutesi kun kävelet, pyöräilet tai juokset.

  Honor Watch Magic -kellosta löydät myös laadukkaita treenioppaita aloitteleville sekä ammattitason urheilijoille. Treeniäsi tehostaa reaaliaikainen treenin sekä hyvinvoinnin seuranta. Honor-kello seuraa lisäksi sykettäsi ja unenlaatuasi. Honor Watch Magic -kelloon voit lisäksi tallentaa treenimusiikkisi, ja siksi jättää puhelimen kotiin treenin ajaksi.

  Honor-kellot ja muut suositut tuotteet

  Honor-kellojen valikoimastamme löydät Honor Watch Magic 2 -kellot eri väreissä ja rannekkeen pituuksilla. Tyylikkäästä Honor Watch Magic 2 -kellosta löydät jopa 15 eri ulko- ja sisätilan treeniaktiviteetin ohjelmaa.

  Honor Watch Magic 2 -kellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut älykellot urheilukellot sekä aktiivisuusrannekkeet. Tutustu esimerkiksi Apple Watch -kelloihin, Samsung-kelloihin, Suunot-kelloihin, Polar-kelloihin tai Garmin-kelloihin.

  Löydät valikoimastamme Honor-kellojen lisäksi myös Honor-puhelimet. Tutustu esimerkiksi malleihin Honor 9X Lite ja Honor 9X.

  Kun uusi Honor-kello tai muu älykello on valittu, tutustu myös muihin kattaviin tuotekategorioihimme. Löydät meiltä kuulokkeettabletittietokoneetkannettavatpeliläppärittelevisiot sekä monet muut tuotteet.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme