YamahaTrue X -soundbar-järjestelmäY-TRUEX-AIO-SBLGY

 • Koe EISA-voittajan ainutlaatuinen Yamaha Dolby Atmos -tilaääni kahdeksan sisäänrakennetun kaiuttimen sekä langattomien takakaiuttimien välityksellä
 • Sijoita langattomat takakaiuttimet kotiisi juuri niin kuin haluat tai käytä niitä erillisenä bluetooth-kaiuttimina – sisäänrakennetun akun toiminta-aika jopa 12 h
 • Voit ohjata True X -soundbaria kaukosäätimen lisäksi myös puheella, Amazon Alexa -ääniohjauksella

VäriHarmaa

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • Dolby Atmos

  Ääni

 • 280 W

  Teho

 • 20 W

  Takakaiuttimet

 • Amazon Alexa

  Ääniohjaus

Yamaha True X -soundbar-järjestelmä

True X -soundbar-järjestelmä täyttää olohuoneesi uskomattoman todenmukaisella tilaäänellä. True X tuottaa upean tilaäänentoiston langattomien takakaiuttimien sekä Dolby Atmos -äänikentän ansiosta, minkä lisäksi se on EISA Awardsin valinta vuoden 2023–2024 soundbariksi.

Todentuntuinen Yamaha-ääni Dolby Atmos -äänentoistolla

Astu sisään jännittävään uuteen äänimaailmaan, jossa ainutlaatuinen True Sound ja Dolby Atmos -teknologia yhdistyvät. Ne luovat henkeäsalpaavan kolmiulotteisen huippuluokan äänikentän, joka valtaa tilan uskomattomalla äänikokemuksella. True X:n vapaasti sijoitettavat langattomat takakaiuttimet tuovat upean tilaäänen tunteen, jota et ole aiemmin kokenut.

Langattomat takakaiuttimet

True X -kokonaisuuden täydentää True X -langattomat takakaiuttimet, joiden ansiosta äänentoistoon tulee rutkasti lisää syvyyttä. Voit sijoittaa takakaiuttimet vapaasti, koska kaiuttimissa on sisäänrakennettu akku 12 h toiminta-ajalla. Voit myös siirtää kaiuttimen solo-tilaan ja ottaa musiikin mukaan ulos – erillisenä Bluetooth-kaiuttimena. Takakaiuttimilla on omat lataustelineet, jotka tulevat paketin mukana.

Mukana tulee vapaasti tilaan sijoitettava langaton subwoofer kaiutin. Subwoofer täyttää tavanomaisen huoneen hämmästyttävän realistisella äänimaailmalla, joka saa lattiasi resonoimaan ja värisemään – ikään kuin olisit itse tapahtumien keskipisteessä.

Dolby Atmos -äänentoisto

Yamahan tuottama todentuntuinen ääni perustuu osaamiseen äänestä ja äänikentän luomisesta. True X -mallissa Dolby Atmos -äänentoisto tuo elokuviin kolmiulotteisuuden, jota langattomat takakaiuttimet vahvistavat entisestään. Koe ainutlaatuinen Yamaha Dolby Atmos -tilaäänikenttä kahdeksan sisäänrakennetun kaiuttimen sekä takakaiuttimien välityksellä.

Todentuntuinen tilaääni

Koe uusi käsitys kotiteatterista. Sijoita äänentoistolaitteet juuri niin kuin haluat ja pakene arkea lempielokuviesi ja -musiikkisi pariin. Saavuta äänen koko loistokkuus langattomien takakaiuttimien kautta. Kaiuttimien hämmästyttävät äänentoistomahdollisuudet ylittävät villeimmätkin kuvitelmasi. Yamaha ääniteknikoiden tarkasti valitsemat kaiuttimet tuottavat kolmiulotteisen äänikentän, joka luo tilaan aivan uudenlaista syvyyttä. Takakaiuttimet on optimoitu surround-tilassa avaraan tilaäänentoistoon, ja solo-tilassa ne on optimoitu toistamaan musiikkia aidoimmillaan.

Neljä erilaista äänitilaa parhaaseen äänentoistoon

Neljä erilaista äänitilaa, joiden avulla voit säätää äänen sisällön ja tunnelman mukaan. Stereotila sopii erinomaisesti musiikin ja podcastien kuunteluun, kun taas vakiotila tarjoaa optimaalisen äänentoiston televisio-ohjelmien katseluun. Pelitilassa voit uppoutua uusimpiin taisteluihin, ja elokuvatilassa voit luoda laajan teatterikokemuksen.

Nauti musiikin suoratoistopalveluista

Yamaha True X -soundbar-järjestelmä on mahdollista kytkeä kodin langattomaan verkkoon, joten voit suoratoistaa helposti musiikkia Spotifyn tai Tidalin palveluista sekä hyödyntää Apple AirPlay2 -ominaisuutta. Yamaha True X tukee myös saumattomasti Amazon Alexa -puheohjausta.

Hallitse helposti kaukosäätimellä

HDMI-CEC- ja eARC-yhteensopivuuden ansiosta voit yhdistää laitteen televisioon yhdellä kaapelilla, ja käyttää True X -soundbarin perustoimintoja television kaukosäätimellä. Virtapainike ja äänenvoimakkuus linkittyvät automaattisesti, mikä tekee käytöstä entistä helpompaa.

Ohjaussovellus

Ohjaa äänentoistoa tai soita musiikkia helposti suomenkielisen ohjaussovelluksen avulla.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Teho

Yht. 280 W + 20 W takakaiuttimet

Standby virrankulutus

0,5W (HDMI control off, Bluetooth standby off)

Bluetooth

Kyllä, versio 5.0

Tuetut profiilit

A2DP/ Codecs: SBC, AAC

Bluetooth toimintamatka

10 metriä

Soundbar-liitännät

1 x HDMI (TV eARC), 1 x OUT, digital optinen out, Ethernet, WiFi

HDMI-ominaisuudet

eARC-TV äänen paluukanava

CEC - TV kaukosäädin ohjaus

Auto LipSync

Surround-ominaisuudet

Dolby Atmos ja Dolby Digital

Surround tilat: Music, TV program, Movie, Game

Bassotoiston laajennus

Ohjaussovellus

Sound Bar Remote (iOs/Android)

Verkkopalvelut

Spotify ja Tidal Connect, Airplay2

Puheohjaustuki

Amazon Alexa (englannin kielinen)

TRUE X 1A-kaiutin

IPX67-suojattu Bluetooth-kaiutin

TRUE X-latausteline

CCT1A-latausteline

Fyysiset mitat

Paino

Soundbar: 3,9 kg

Subwoofer: 9,4 kg

True X -kaiutin: 0,50 kg

Mitat (L x K x S)

Soundbar: 1,015 x 63 x 112 mm

Subwoofer: 187 x 407 x 409 mm

True X -kaiutin: 88 x 105 x 88 mm

Muuta

Väri

Harmaa

Akun kesto

Takakaiuttimien akun kesto jopa 12 tuntia

Mukana tulevat tarvikkeet

Kaukosäädin, virtajohdot, optinen kaapeli, True X-kaiutin latausteline x 2

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://fi.yamaha.com/fi/support/contacts/index.html

Tuotekoodit

EAN-koodi

6430081570002

Telian tuotekoodi

9118792