YamahaTrue X 50A -soundbar-kaiutinSRX50ABL

 • Dolby Atmos -äänentoisto parantaa Yamaha-ääntä entisestään
 • Clear Voice -toiminto parantaa puheäänen laatua
 • Langaton subwoofer takaa todentuntuisen ja täyteläisen basson

VäriMusta

17 % cashback-hyvitys

yamaha-soundbar-17pros-cashback-splashprosentti
Yamaha-soundbarin ostajalle 17 % cashback-hyvitys

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 2.1

  Kanavainen ääni

 • 280 W

  Teho

 • Dolby Atmos

  Ääni

 • Langaton

  Subwoofer

Yamaha True X 50A -soundbar-kaiutin

Yamaha True X 50A -soundbar vie kotisi viihdejärjestelmän uudelle tasolle uskomattoman todenmukaisella tilaäänellä. Nauti ja heittäydy mukaan uudenlaiseen elokuvakokemukseen, jonka eloisa äänimaailma täyttää koko huoneesi. Tarkasti muotoillut kaiuttimet ja kehittynyt korkealaatuinen äänentoistotekniikka takaavat, että True X 50A -soundbarin äänikenttä ympäröi sinut ja saa sinut uppoutumaan syvemmälle ruudulla näkyvään tarinaan. Saat liitettyä True X 50A -soundbarin televisioosi helposti yhdellä optisella kaapelilla tai HDMI-kaapelilla. HDMI-CEC- ja eARC-yhteensopivuuden ansiosta voit käyttää perustoimintoja television kaukosäätimellä. Lisäksi voit säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa äänitiloja kätevästi mukana toimitettavalla kaukosäätimellä tai Sound Bar Remote -sovelluksella.

Todentuntuinen ääni Dolby Atmos -äänentoistolla

Yamahan tuottama todentuntuinen ääni perustuu osaamiseen äänestä ja äänikentän luomisesta. True X 50A -soundbariin sitä on parannettu entisestään Dolby Atmos -äänentoistolla, jonka ansiosta voit uppoutua täysin elokuvien ja musiikin maailmaan ja koet ainutlaatuisen Yamaha-tilaäänen, jossa Yamahan ainutlaatuinen True Sound -perintö ja Dolby Atmos -teknologia yhdistyvät luoden henkeäsalpaavan kolmiulotteisen huippuluokan äänikentän.

Todentuntuista ääntä parhaimmillaan

True X Bar 50A on suunniteltu todentuntuisen äänen optimointia ajatellen. Kaikki takakammiosta ainutkertaiseen bassorefleksin porttiin ja kankaaseen on valittu niiden kyvyn ansiosta tuottaa herkimpiäkin äänen vivahteita.

Laaja äänikenttä

Kaiuttimien hämmästyttävät äänentoistomahdollisuudet ylittävät villeimmätkin kuvitelmasi. Yamaha ääniteknikoiden tarkasti valitsemat kaiuttimet tuottavat kolmiulotteisen äänikentän, joka luo tilaan aivan erilaista syvyyttä mihin aiemmin on totuttu.

Nauti musiikin suoratoistopalveluista

True X 50A -soundbar on mahdollista kytkeä kodin langattomaan verkkoon ja voit suoratoistaa helposti musiikkia Spotifyn tai Tidalin palveluista sekä hyödyntää Apple AirPlay2 -ominaisuutta. True X 50A -soundbar tukee myös saumattomasti Amazon Alexa puheohjausta.

Clear Voice

Sinun ei enää tarvitse lisätä äänenvoimakkuutta kuullaksesi suosikkihahmosi puhuvan. Clear Voice -tekniikka korostaa vuoropuhelua ja kerrontaa, jolloin äänet erottuvat paremmin taustamelusta.

Neljä erillistä äänitilaa

Yamaha True X 50A -soundbar tukee neljää eri äänitilaa, joiden avulla voit säätää äänen sisällön ja tunnelman mukaan. Stereotila toimii loistavasti musiikin ja podcastien kuuntelussa. Vakiotila sopii erinomaisesti televisio-ohjelmiin. Pelitilassa voit uppoutua uusimpaan taisteluun, ja elokuvatilassa voit luoda laajan teatterikokemuksen.

4K-läpivienti

True X 50A -soundbarin HDMI-liitäntä tukee 4K Ultra HD -videokuvan läpivientiä ja mahdollistaa natiivin 4K-videosisällön läpiviennin 4K-televisioon tai -projektoriin.

Massiivinen basso ja basson laajennus

True X Bar 50A ja langaton subwoofer tarjoavat voimakkaan ja ilmaisuvoimaisen basson, joka täyttää ympäristösi äänimaailmalla, joka tuntuu. Voit käyttää basson laajennusta halutessasi enemmän bassoa, jotta saat monipuolisemman ja täyteläisemmän äänielämyksen. Nauti sisällöstä, jossa on voimakkaampi ja parempi äänen kuuluvuus.

Todentuntuista ääntä juuri sinulle

Sound Bar Remote -soveluksen kautta voit säätää ääntä mielesi mukaiseksi uudelleen suunnitelluilla äänensävyn säätimillä poikkeamatta sisällön luomasta tunnelmasta. Laaja äänikenttä tuottaa ihanteellisen sävytasapainon, jossa kaikki äänen elementit tuottavat upean selkeää ääntä ja parantavat viihteen ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Ohjaussovellus

Suomenkielinen Sound Bar Remote -sovellus tekee soundbarin käytöstä entistä helpompaa – ohjaa äänentoistoa tai soita musiikkia helposti sovelluksen avulla.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleistä

Kanavien määrä

2.1

Elementtien määrä

6

Virrankulutus (pääkaiutin)

36 W

Virrankulutus (subwoofer)

18 W

Valmiustilan virrankulutus (pääkaiutin)

0,5 W

Valmiustilan virrankulutus (subwoofer)

2,0 W

Liitettävyys

HDMI

1 in / 1 out

HDMI ARC

Kyllä (eARC)

HDMI CEC

Kyllä

HDMI-ominaisuudet

4K-läpivienti, auto lipsync

Optical In

1

Bluetooth

Bluetooth 5.0

Bluetooth Codec

SBC, AAC

Wi-Fi

Ei

Ääni

Subwoofer

Langaton Subwoofer

Surround-tekniikat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Äänitilat

Stereo, Standard, Movie, Game

Erikoistoiminnot

Langaton musiikin striimaus

Kyllä

Spotify Connect

Kyllä

Tidal Connect

Kyllä

AirPlay

AirPlay 2

Puheohjaus

Amazon Alexa (englannin kielinen)

Mitat ja paino

Mitat (pääkaiutin)

1015 × 63 × 112 mm

Paino (pääkaiutin)

3,9 kg

Mitat (subwoofer)

187 × 407 × 409 mm

Paino (subwoofer)

9,4 kg

Muuta

Myyntipakkauksen sisältö

Yamaha True X 50 A -soundbar + Langaton subwoofer, kaukosäädin, paristot, optinen kaapeli, virtajohto

Valmistajan takuu ja tuki

Takuu

24 kk

Asiakastuki

https://fi.yamaha.com/fi/support/contacts/index.html

Tuotekoodit

EAN-koodi

4957812673358

Telian tuotekoodi

9118588