Suunto5 PeakSS050726000

 • Seuraa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi urheiluominaisuuksien sekä unen ja aktiivisuuden seurannan avulla
 • Yli 80 mukautettavaa urheilutilaa ja kätevät musiikkiohjaukset motivoivat liikkuvaan elämäntyyliin ja entistä kovempiin suorituksiin
 • Yhdellä latauksella voit seurata päivittäistä aktiivisuuttasi ja untasi jopa seitsemän päivän ajan

VäriMusta

Selvitetään verkkosaatavuutta...

Selvitetään myymäläsaatavuutta...

 • 7 päivää

  Akun kesto

 • GPS

  Navigointi

 • Yli 80

  Urheilutilaa

 • Unen

  Seuranta

Suunto 5 Peak

Uusi Suunto 5 Peak auttaa sinua ottamaan ensimmäisen askeleen ja pitämään vauhtia yllä. Se on kevyt ja kompakti GPS-kello, jossa on helppokäyttöiset urheilu- ja ulkoilutoiminnot, jopa seitsemän päivän akun kesto ja kätevät musiikkiohjaimet. Urheilutoimintojen lisäksi voit seurata Suunto 5 Peak -kellolla päivittäistä hyvinvointiasi ja untasi. Kellon keveys, mukava istuvuus, kestävyys ja vesitiiviys tekevät siitä täydellisen varusteen aktiiviseen arkeen, eikä sinua pysäytä mikään. Suunto 5 Peak on valmistettu Suomessa ja se motivoi sinua aktiiviseen elämäntyyliin.

Seikkaile ja navigoi turvallisesti

Suunto-sovelluksen 3D-lämpökarttojen ja suosittujen reittien avulla voit helposti rikkoa rutiinisi, suunnitella seikkailuja ja löytää uusia paikkoja läheltä ja kaukaa. Kun kaipaat rauhaa, voit hakeutua pois väkijoukkojen luota lämpökarttojen avulla. Reittien synkronointi kelloon on nopeaa ja vaivatonta, minkä lisäksi kellon sisäinen GPS:n ja vaiheittainen navigointi pitävät huolen siitä, ettet eksy tai joudu umpikujaan seikkailuillasi. Kun on aika palata takaisin, paluureittiominaisuus ohjaa sinut automaattisesti oikeaan suuntaan. Jos suunnittelet pidempää retkeä, voit valita kellosta Retki-tilan, jolla voit käyttää GPS-paikannusta jopa 100 tunnin ajan.

Suunto 5 Peak – motivaatiota treeneihin

Lähde liikkeelle ja ohjaa musiikkiasi helposti kellon kätevillä musiikkiohjaimilla saadaksesi lisäpotkua treeniin. Mukautuva harjoittelunohjaus ja kuntotason seuranta antavat harjoitteluun lisätehoa ja tukevat kunnon kohentamista. Tehokkaan palautumisen varmistaminen on helppoa unen, palautumisen ja rasituksen seurannan avulla. Valitse yli 80:stä mukautettavasta urheilutilasta, analysoi harjoitteluasi Suunto-sovelluksessa tai valitse yli 200:n kumppanimme joukosta suosikkipalvelusi.

Löydä oma rytmisi

Suoraan ranteestasi löytyvillä musiikkiohjaimilla voit säätää äänenvoimakkuutta, tauottaa toiston tai hypätä suoraan kappaleisiin, jotka siivittävät sinut parempiin suorituksiin. Yhdistä kuulokkeet puhelimeen ja olet valmiina lähtöön.

Jahtaa auringonlaskuja ja -nousuja

Jos olet aamuvirkku, joka rakastaa aamusumua, auringonnousumuistutus auttaa sinua nousemaan ennen aurinkoa. Auringonlaskumuistutus taas varmistaa, että pääset liikkeelle oikeaan aikaan nauttiaksesi auringonlaskusta ulkoillessasi. Sen avulla ehdit myös kotiin tai määränpäähäsi turvallisesti ennen pimeää.

Ylitä esteet – yhdessä

Yhdistä Suunto 5 Peak Suunto-sovellukseen, niin voit tallentaa kaikki seikkailusi ja seurata pitkäaikaistrendejä, kuten päivittäistä aktiivisuutta ja unta. Voit myös helposti jakaa suurimmat saavutuksesi ja tutustua muihin Suunto-yhteisön jäseniin. Arjen sujuvuutta lisää kellon älykkäät ilmoitukset, joista voit helposti tarkistaa saapuvat puhelut, viestit ja muut ilmoitukset. Suunto-sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta.

Monivärinen Suunto 5 Peak

Monivärisessä Suunto 5 Peak -kellossa on jännittävä ranneke, jonka materiaalina on käytetty rannekkeidemme valmistusprosessista syntyvää ylijäämäsilikonia. Se tuntuu, näyttää ja tekee hyvää.

Suunto_5_peak_highlight_640x400_1

Urheilu

Yli 80 urheilutilaa

Valitse yli 80:stä mukautettavasta urheilutilasta omaan harjoitteluusi sopiva tila ja analysoi harjoitteluasi Suunto-sovelluksessa. Seuraa kehitystäsi, kokeile eri lajeja ja motivoidu yhä parempiin suorituksiin.

Suunto_5_peak_highlight_640x400_2

GPS-navigointi

Seikkaile ja navigoi turvallisesti

Suunnittele seikkailusi 3D-karttojen ja Suunto-yhteisön reittisuositusten avulla. Seuraa navigointiohjeita ranteestasi, ja tutki maastoa turvallisesti auringon nousu- ja laskutietojen ja turvallisuusominaisuuksien ansiosta.

Suunto_5_peak_highlight_640x400_4

Kestävyys

Kevyt ja kestävä

Suunto 5 Peak on Suomessa valmistettu kevyt, kestävä ja kompakti urheilukello. Se on vesitiivis jopa 30 metrin syvyyteen, minkä lisäksi voit nauttia kellosta jopa 7 päivää putkeen vain yhdellä latauksella.

Miksi tilaisit Telialta?

 • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
 • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
 • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin

Tekniset tiedot

Yleinen

Tuotetyyppi

Urheilukello

Tuettu isäntälaitteen käyttöjärjestelmä

iOS, Android

Ilmoitukset

Tekstiviesti, saapuvat puhelut, sovellukset

Navigointi

GPS/GLONASS/Galileo/BeiDou/QZSS-vastaanotin

Toiminta/Tyyppi

Multisport

Seurantatiedot

Etäisyys, aika, nopeus, poltetut kalorit, toiminta, lepotoiminta, syke, otetut askeleet, vauhti, uimakierrokset, rytmi, stress level, kierrosaika, unen kesto, korkeus, palautusaika, harjoituskuorma, unenlaadun pisteet, harjoituksen intensiteetti, heart rate while sleeping

Tilat

80+ sports modes

Käyttötyyli

Watch style

Palautetyyppi

Tärinähälytys, visuaalinen liittymä

Kellonäyttö

Kyllä

Asetut tavoitteet

Kyllä

Näppäinlukko

Kyllä

Väri

Musta

Sensorit

Korkeusmittari, sydämen syke

Ominaisuudet

VO2 max, HR-alueet, Bluetooth Smart -tekniikka, alarm, ajastin, ajastin, musiikin toiston säätö, säätiedot, mukautettavat kellotaulut, Suunto FusedSpeed, SuuntoPlus Ghost runner, Stryd, Stroke efficiency (SWOLF), Adaptive training guidance, stopwatch timer

Näyttö

Tyyppi

Väri

Erotuskyky

218 x 218 pikseliä

Näytön koko

1.1"

Liitettävyys

Langaton liitäntä

Bluetooth

Input-tekniikka

Tyyppi

Touch buttons

Akku / paristo

Tekniikka

Litiumioni

Uudelleenladattava akku

Kyllä

Käynnistysaika (enintään)

10 päivä (päivää)

Käyttöaikatiedot

Katselutila - jopa 10 päivää

Aktiivisuuden seurantatila - jopa 7 päivää

Harjoittelutila/GPS päällä - jopa 100 tuntia

Älykellon kotelo

Kotelon muoto

Pyöreä

Kotelon koko

43 mm

Etupaneeli

Ruostumaton teräs

Kotelon tiedot

Musta

Ranneke

Tyyppi

Hihna

Vaihdettava

Yes

Sopii ranteeseen, jonka ympärysmitta

120-200 mm

Salpatyyppi

Solki

Leveys

22 mm

Materiaali

Silikoni

Väri

Musta

Mitat & paino

Leveys

43 mm

Syvyys

12.9 mm

Korkeus

43 mm

Paino

39 g

Muuta

Esiladattu ohjelmisto

SuuntoPlus

Tärisevä varoitus

Kyllä

Rungon materiaali

Muovi

Suojaus

Water-resistant

Sisältyvät lisätarvikkeet

Latauskaapeli

Ympäristötiedot

Vedenkestävyyden maksimisyvyys

30 m

Vähimmäiskäyttölämpötila

-20 °C

Enimmäiskäyttölämpötila

55 °C

Valmistajan takuu

Takuu

24kk

Asiakastuki

Asiakastuki: https://www.suunto.com/fi-fi/Tuki/